Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(gitė @ 2012 09 04, 22:16)
Pusele 30, ir man labai reikėtų riešuto 4 kl. Jei rasi laiko nuskanuoti, gal galėsi į mesti į mano paštą, nes prie bendro dar neprieinu.

O darbeliai, kaip ir visas užpuolė pilnu tempu. Šiandien dar pradėjau lankyti ECDL kursus (per savaitę du kartus nuo 14 val iki 17.30)., kurie baigsis tik lapkričio viduryje. doh.gif Žodžiu, gyvenimas verda. O aplinkiniai niekaip nesupranta, ko tos mokytojos taip pavargsta.

Gerai, pasiųsiu smile.gif
O kas ten per kursai?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 04, 23:16)

Labai sudomino šie metodai. Gal gali plačiau nušviesti. ax.gif

Reik paieškot istorijos, aš jau primiršau, bet truputį luktelkit, bo dabar žaliuoju su planais ir el dienynu doh.gif

QUOTE(pusele30 @ 2012 09 04, 23:48)
Gerai ir taip, kas įdomiau tongue.gif Aišku, kai bus laiko 4u.gif
Papildyta:
Man turėtų atsiųst rytoj, galėsiu nuskanuot, jei kas anksčiau neatsiųs tongue.gif
Papildyta:

Labai labai laukiu riešutuko, bet man į el. paštą mano ax.gif nes į jusiškį neįeinu
Atsakyti
ko to s mokytojos nepavargs, jos gi nuo sėdėjimo pavargsta biggrin.gif O aš jau nervuojuos, kad atlyginimo už rugpjūtį dar neperveda cool.gif
Atsakyti
Sveikos, matau, kad plušat. Aš turiu šiemet ketvirtokus, tai užjaučiu kas dirba su pirmokais. Mano ketvirtokai tik labai aktyvūs per pertrauką, laksto, išdykauja, o per pamoką dirba be problemų.
Dabar planuojam veiklą, sakė visus priedus nuima, o taip kaip renginiams pasiruošti? Kiek Jūs vedate mokyklose renginių?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 04, 23:20)
Čia žodžiai gauti iš kolegės. Nusišypsokime biggrin.gif

Skirta mokytojoms pradinukėms biggrin.gif doh.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 05, 14:44)
O aš jau nervuojuos, kad atlyginimo už rugpjūtį dar neperveda  cool.gif

Mano naujosios bendradarbės jau gavo, o mano sąskaita tuščia, nors per tą pačią buhalteriją verysad.gif

Mergaitės, gal kas dirbat su naująja pirmokų "PUPA"? Ar labai skiriasi nuo senesnių? (Aš nesu dirbus ax.gif ) Nes reikia pirktis mokytojų knygas, o jų niekas nefinansuoja. Pamiršo užsakyt doh.gif (Senesnės yra)
Atsakyti
Pašte patiko kažkurios mokytojos stendas gimtadieniai su balionėliais. jau tų vaikučių grožis - neapsakytas. Jie piešti ar paveiksliukai iškirpti? norėčiau tokių.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
Visos plušam išsijuosę, kad nebesinori nieko. Iš tiesų, pasak žmonių turbūt pavargstam nuo sėdėjimo. Klausėte dėl renginių. Aš pernai su ketvirtokais dariau 5 renginius. Tai daug ar mažai? Tikrai finansiškai tai lašas jūroje, bet visgi dirbu dėl vaikų, nes jie nori, dalyvauja, ruošiasi.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 05, 17:59)
Labutis,
Visos plušam išsijuosę, kad nebesinori nieko. Iš tiesų, pasak žmonių turbūt pavargstam nuo sėdėjimo. Klausėte dėl renginių. Aš pernai su ketvirtokais dariau 5 renginius. Tai daug ar mažai? Tikrai finansiškai tai lašas jūroje, bet visgi dirbu dėl vaikų, nes jie nori, dalyvauja, ruošiasi.

Pas mus trečiokai daro daugiausiai renginių (turiu omeny visų pradinukų). Tai su kolege vedėm tris renginius(bendrus), tada dar klasės kalėdinis spektaklis ir dar du renginiai klasės tėveliams kartu su dailės mokytoja, dar buvo mokyklos jubiliejus, dar darėm projektą su kita trečiokų klase "Keliauju po Lietuvą". Kiekvieną regioną apibendrinom konkursu, tai dar plius penki. Tik klasės buvo vienas - valentinas. Lyg tai ir visi g.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 09 05, 16:08)
Pašte patiko kažkurios mokytojos  stendas gimtadieniai su balionėliais. jau tų vaikučių grožis - neapsakytas. Jie piešti ar paveiksliukai iškirpti? norėčiau tokių.... mirksiukas.gif

Dėkui už pagyrimus, jei čia apie maniškius kalbama smile.gif Paveiksliuko detales karpiau iš spalvoto popieriaus ir sujunginėjau. Tuos vaikus radau puslapyje stranamasterov.ru ir kopijavau vis žvilgčiodama į nuotrauką, nes pati piešti nemoku blush2.gif

Merginos, norėjau pasiūlyti Daivaijazz suteikti pašto raktelį. Ji jau labai seniai diskutuoja forume, padeda savo patarimais. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 05 rugsėjo 2012 - 18:41
QUOTE(naminukė @ 2012 09 05, 18:40)

Aš kažkaip pašte nerandu daivajazz siuntinų. Ar niekas neištrynė?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 09 05, 19:40)
Dėkui už pagyrimus, jei čia apie maniškius kalbama  smile.gif  Paveiksliuko detales karpiau iš spalvoto popieriaus ir sujunginėjau. Tuos vaikus radau puslapyje stranamasterov.ru ir kopijavau vis žvilgčiodama į nuotrauką, nes pati piešti nemoku  blush2.gif
Merginos, norėjau pasiūlyti Daivaijazz suteikti pašto raktelį. Ji jau labai seniai diskutuoja forume,  padeda savo patarimais.  thumbup.gif

taip, apie šituospačius kalba vyksta. ačiū už nuorodą 4u.gif

Dėk raktelio Daivajazz pritariu, thumbup.gif drinks_cheers.gif

P.S. ryt į paštą įmesiu savo rugsėjo 1 scenarijų, ir foto.Šiandien nepavyks, nes fotikas su nuotraukom likęs mokykloj. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 09 05, 18:40)

Merginos, norėjau pasiūlyti Daivaijazz suteikti pašto raktelį. Ji jau labai seniai diskutuoja forume,  padeda savo patarimais.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti