Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Beretė @ 2012 08 23, 09:51)
Sveikos kolegės, jungiuosi ir aš prie rudenėjančių nuotaikų.
Gražios jūsų idėjos, kai ką pasiskolinsiu:))
Noriu paklausti, gal kuri turit seną Veličkos mokytojo knygą 4 klasei? Labai labai reikia mirksiukas.gif

QUOTE(zmonike @ 2012 08 23, 15:11)
4u.gif Laba diena...
Norėčiau pasiklausti: gal turite jums nebereikalingą Veličkos 3 klasei mokytojo knygą?

Dirbu su Veličkos vadovėliais jau daugiau kaip 10 metų, bet negirdėjau apie mokytojo knygas tam tikroms klasėms g.gif . Yra tik bendrų rekomendacijų knyga 1-4 klasei, kurią prisitaikai kiekvienai klasei kaip tau reikia g.gif . Jeigu yra atskirom klasėm, tai man būtų didelė naujiena blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 23, 16:01)
Sveikutės  4u.gif
Dirbu su Veličkos vadovėliais jau daugiau kaip 10 metų, bet negirdėjau apie mokytojo knygas tam tikroms klasėms  g.gif . Yra tik bendrų rekomendacijų knyga 1-4 klasei, kurią prisitaikai kiekvienai klasei kaip tau reikia g.gif .  Jeigu yra atskirom klasėm, tai man būtų didelė naujiena  blink.gif .

Nu man atrodo kad tikrai yra g.gif Pirmai klasei su kompaktu. Ir kolege praeitais metais pirko lygtais antrokams ir knygyne buvo treciokams g.gif
Atsakyti
Apie bendrą knygą žinau, ale gal yra konkretesnė. Nusprendžiau pati vesti muziką, tai renkuosi informaciją. ax.gif Ačiū.
Bet gal tada kas turi kokias pagalbines instrukcijas, pvz. iš "Žvirblių tako" ar kažką panašaus?
Atsakyti
http://www.knyguklub... plokstele.html

neklydau nes tikrai pirko ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vieversio pratybas antrai klasei turėjau, atšviesdavau kai reikdavo. Nusipirkau ir šiemet trečiokams pratybas. Bet va, ką reiks daryt šiemet su Vieversiu 3 klasėje??? Ką darysit trečiokės? Ar turite mokytojo knygą su disku? Kur gauti? Knygynuose niekur dar nėra unsure.gif O taip reikia....Pernai taip patogu buvo wub.gif

Atsakyti
Janiku, tigruole, sveikinu jus (nors ir vėliau, bet geriau, nei niekad) user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš šiandien apsilankiau naujame darbe. Nusivežiau dalį daiktų. Susikroviau, bet sienos toios tuščios... unsure.gif Galvoju, kaip pagyvinti klasę g.gif Aišku, dar gėlių atsivečiu. Gal suspėsiu kažką dar pasidaryt iki rugsėjo pirmosios.
Turėsiu folkloro būrėlį. Gal kas vedėt tokį? Gal turit planą? ax.gif

Visoms gimtuvininkėms- sveikinimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 rugpjūčio 2012 - 16:17
Laba diena visoms šaunioms darbštuolėms pradinukėms, esu naujokė forume, šiemet turėsiu pirmokėlius, tikiuosi šaunaus bendravimo ir bendradarbiavimo smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 08 23, 16:52)
Nu man atrodo kad tikrai yra  g.gif Pirmai klasei su kompaktu. Ir kolege praeitais metais pirko lygtais antrokams ir knygyne buvo treciokams  g.gif

Taip, tikrai prisiminiau, kad pirmai ir antrai klasei yra, o kitoms dar neteko turėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiste @ 2012 08 23, 17:39)
Laba diena visoms šaunioms darbštuolėms pradinukėms, esu naujokė forume, šiemet turėsiu pirmokėlius, tikiuosi šaunaus bendravimo ir bendradarbiavimo smile.gif!

sveika prisijungus! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ačiū visoms už sveikinimus bigsmile.gif Pirmą dieną buvau darbe, nieko gero nenuveikiau, tik arbatėlę gėrėme. Dar nesinori pradėti, o kai į tuščius stendus pasižiūrėjau, tai ir sunerimau, kada reiks spėti g.gif
Sveikinimai naujai prisijungusiai prie mūsų šaunaus būrelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiste @ 2012 08 23, 16:39)

Aš taip pat dirbsiu su pirmokais, draugausime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiste @ 2012 08 23, 18:39)

Junkis drąsiai mirksiukas.gif
Aš ir su pirmokėliais rolleyes.gif
Atsakyti