Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 17:15)
Iš dalies tai labai plati dirva kūrybiškumui. Gali pristatyti kažką, ką sužinojo, gali perskaityti jam patikusios knygos ištrauką, gali ruošti klasės žinias, rašyti laiškus. Labai daug gerų minčių yra knygose Į vaiką orientuotų klasių kūrimas. Yra 6-7 ir 8-10 metų. Ir dar daug medžiagos kas buvo Geros pradžios kursuose. Mano visa medžiaga mokykloj, o po darbo sunku galvot. ax.gif Mes po 24 vaiku klasėj turim ir dar pamokos iki pusės penkių, tai jau nelabai bedirba galva. jei konkrečiai kas domina galim per el paštą susirašyt. Medžiagos turiu tikrai daug, bet popieriniai variantai.

Sudomino ir mane biggrin.gif jeigu nesunku atsiųst paštan visoms įdomesnės medžiagos, kur būtų ką praktiškai ką panaudot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 04, 19:54)
tai suvaldyti juos, kol laukė savo eilės, buvo "misija neįmanoma"  doh.gif .  Šiaip tai dauguma gana kruopštūs, tik elgesys  tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Situacija ta pati. Jau nenoriu į mokyklą. Mano irgi lekia, griūna.. Kol nueinu į valgyklą, tai oi, oi. Tik ir klausinėja kada valgyt, kada namo. doh.gif
Atsakyti

Mokykla - tai tarsi duonos kepykla.
Tešlą užminko tėvai, nuo jų priklauso,
juoda ar balta bus duona, skani ar ne.
Todėl mano manymu, jei tėvai laukia iš
mūsų ragaišių, tegul nepamiršta šio to į tešlą įberti...
Na, o mokyklos misija - gerai tą tešlą iškepti, neprideginti.
Tai nelengvas darbas. Juk, jei ji bloga, tai ir kepėjo meistriškumas
nepadės - duona bus neskani ir sukritusi.
Iškepti skanią ir skalsią duoną - didelis menas.

Justinas Marcinkevičius
[/quote]

Superiniai žodžiai 4u.gif Pakabint matomoj vietoj didelėm raidėm reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 04, 22:11)
Sudomino ir mane biggrin.gif  jeigu nesunku atsiųst paštan visoms įdomesnės medžiagos, kur būtų ką praktiškai ką panaudot bigsmile.gif

truputi yra problemu, nes medziaga is seminaru, tais laikais skaidriu neduodavo, tai viskas mano uzrasuose. Norint zmoniskai pateikti reikia viska spausdint. O dabar laiko tam tikrai nerta. As taip laisvuoju stilium galiu kokiu minciu pabert, ka esu pati isbandzius.
Atsakyti
oi, nepavydžiu dabar pirmokėms doh.gif Džiaugiuosi, kad maniškiai jau trečiokai, tad ir normaliai dirbt šiandien galėjom, nereikėjo lakstyt visiems iš paskos. Po pirmokų (jų turėjau 14)pamokų grįžusi namo net kalbėt nebenorėdavau su saviškiais vaikais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 04, 22:11)
Sudomino ir mane biggrin.gif  jeigu nesunku atsiųst paštan visoms įdomesnės medžiagos, kur būtų ką praktiškai ką panaudot bigsmile.gif

truputi yra problemu, nes medziaga is seminaru, tais laikais skaidriu neduodavo, tai viskas mano uzrasuose. Norint zmoniskai pateikti reikia viska spausdint. O dabar laiko tam tikrai nerta. As taip laisvuoju stilium galiu kokiu minciu pabert, ka esu pati isbandzius.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 04, 18:21)
Atrodo kažkada siunčiau į paštą. Reikia paieškot mirksiukas.gif
Radau biggrin.gif Antrame pašte 2011 09 05

Ačiūūūū! Labai pagelbėjai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 18:48)
O šiaip stengiuosi kuo labaiu įtraukti pačius tėvus į visokią veiklą: visi tie voratinkliai susipažinimui, negyvenama sala grupinio darbo nauda, citrinų istorija tolerancijai.

Labai sudomino šie metodai. Gal gali plačiau nušviesti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 20:48)
Aš pranešimų tikrai neskaitau, nebent pirmoje klasėje pristatau vertinimo sistemą, kultūrinio ugdymo programą, nes tai yra mūsų mokyklos specifiniai dalykai. O šiaip stengiuosi kuo labaiu įtraukti pačius tėvus į visokią veiklą: visi tie voratinkliai susipažinimui, negyvenama sala grupinio darbo nauda, citrinų istorija tolerancijai. O dabar viena kolegė atsiuntė žodžius, kuriuos tikrai pasilaikysiu pirmokams:

Justinas Marcinkevičius

Kokia citrinų istorija? bigsmile.gif Gal galėtumei papasakoti? Ar praleidau jau ją? ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas žinote kokiame puslapyje reikia iš naujo pratęsti SMART lentos licenziją? Man vis rašo, kad jau artėja pabaiga. ax.gif
Atsakyti
Čia žodžiai gauti iš kolegės. Nusišypsokime biggrin.gif
Я люблю свою работу,
Я приду сюда в субботу
И конечно в воскресенье,
Здесь я встречу день рожденье,
Новый год, 8 Марта,
Ночевать здесь буду завтра!
Если я не заболею,
Не сорвусь, не озверею,
Здесь я встречу все рассветы,
Все закаты и приветы.
От работы дохнут кони
Ну а я бессмертный пони! smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 20:14)

Gerai ir taip, kas įdomiau tongue.gif Aišku, kai bus laiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 20:05)
O Riesuto 4 kl. mokytojo knygos niekas neturi g.gif kartojuosi ax.gif

Man turėtų atsiųst rytoj, galėsiu nuskanuot, jei kas anksčiau neatsiųs tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 04, 20:13)
Situacija ta pati. Jau nenoriu į mokyklą. Mano irgi lekia, griūna.. Kol nueinu į valgyklą, tai oi, oi. Tik ir klausinėja kada valgyt, kada namo. doh.gif

Mergaitės, čia laikina, reikia išlaukt g.gif Po mėnesiuko , kito viskas bus gerai thumbup.gif
Aš pernai tik 4 turėjau, irgi tas pats buvo g.gif Susitvarkys tikrai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 04, 22:48)
Gerai ir taip, kas įdomiau tongue.gif Aišku, kai bus laiko 4u.gif
Papildyta:
Man turėtų atsiųst rytoj, galėsiu nuskanuot, jei kas anksčiau neatsiųs tongue.gif
Papildyta:
Mergaitės, čia laikina, reikia išlaukt g.gif  Po mėnesiuko , kito viskas bus gerai thumbup.gif
Aš pernai tik 4 turėjau, irgi tas pats buvo g.gif  Susitvarkys tikrai blink.gif

Pusele 30, ir man labai reikėtų riešuto 4 kl. Jei rasi laiko nuskanuoti, gal galėsi į mesti į mano paštą, nes prie bendro dar neprieinu.

O darbeliai, kaip ir visas užpuolė pilnu tempu. Šiandien dar pradėjau lankyti ECDL kursus (per savaitę du kartus nuo 14 val iki 17.30)., kurie baigsis tik lapkričio viduryje. doh.gif Žodžiu, gyvenimas verda. O aplinkiniai niekaip nesupranta, ko tos mokytojos taip pavargsta.
Atsakyti