Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 18:48)

Mokykla - tai tarsi duonos kepykla.
Tešlą užminko tėvai, nuo jų priklauso,
juoda ar balta bus duona, skani ar ne.
Todėl mano manymu, jei tėvai laukia iš
mūsų ragaišių, tegul nepamiršta šio to į tešlą įberti...
Na, o mokyklos misija - gerai tą tešlą iškepti, neprideginti.
Tai nelengvas darbas. Juk, jei ji bloga, tai ir kepėjo meistriškumas
nepadės - duona bus neskani ir sukritusi.
Iškepti skanią ir skalsią duoną - didelis menas.

Justinas Marcinkevičius

Labai gražūs ir prasmingi žodžiai. Būtinai panaudosiu. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 04, 20:09)
Labai gražūs ir prasmingi žodžiai. Būtinai panaudosiu. Ačiū.

Dar man patiko viena mintis - mokytojas kopia į kalną, iš paskos tempia (traukia) mokinius, vieni tik prisilaiko virvės, kiti dar ir patempt padeda, o kiti kabalioja ant tos virvės, o tėvai eina iš paskos ir prilaiko, pastumia, o gal ir patempia. (Čia laisva interpretacija) Bet kažkurioj knygoj pamenu buvo iliustracija tik be to palaikymo
Ir dar vienas blink.gif kad įsirašiau sustot nebegaliu lotuliukas.gif
ant padeklo daug buteliukų, geriau stiklinių permatomų, vieni siauresni kiti platesni, visokie (galima padėt tiek kiek klasėj vaikų). Virš jų prasisuki su laistytuvu (kur daug skylučių). Visus laistei vienodai, o plačiame inde daug vandens, siaurame keli lašai, ten dar su pipete reikia palašinti, kad padaugėtų. Taip ir žinios, visi gauna vienodai, o priima skirtingai. (O daugiausia vandens tai ant padėklo lotuliukas.gif Čia jau mūsų praktiškas pastebėjimas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 04 rugsėjo 2012 - 18:19
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 19:48)
Aš pranešimų tikrai neskaitau, nebent pirmoje klasėje pristatau vertinimo sistemą, kultūrinio ugdymo programą, nes tai yra mūsų mokyklos specifiniai dalykai. O šiaip stengiuosi kuo labaiu įtraukti pačius tėvus į visokią veiklą: visi tie voratinkliai susipažinimui, negyvenama sala grupinio darbo nauda, citrinų istorija tolerancijai. O dabar viena kolegė atsiuntė žodžius, kuriuos tikrai pasilaikysiu pirmokams:

Justinas Marcinkevičius

Labai patiko, super

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 18:48)

Justinas Marcinkevičius

Labai puikūs ir teisingi žodžiai drinks_cheers.gif . O mano "batareikės" jau vėl "sėda", nes taip pavargstu su savo pirmokų gaujos, kad....... Vakar po darbo grįžusi net raktus durų spynoje palikau (iš lauko pusės doh.gif ), gerai, kad dukra rado, o ne koks vagis... Šiandien su viena mama jau nemalonumų buvo (dar gerai, kad ne dėl mano kaltės, bet vistiek mano klasė...), tai vėl sėdžiu akis išsproginus kaip varlė ir negaliu nei pajudėti... Žinojau, kad bus sunku su 25, bet kad taip sunku doh.gif ... Pusė klasės hiperaktyvių doh.gif ... Labai tikiuosi, kad susitupės, meldžiu, kad viskas būtų kuo greičiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 04 rugsėjo 2012 - 19:27
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 04, 21:25)
Sveikutės  4u.gif

Labai puikūs ir teisingi žodžiai  drinks_cheers.gif . O mano "batareikės" jau vėl "sėda", nes taip pavargstu su savo pirmokų gaujos, kad....... Vakar po darbo grįžusi net raktus durų spynoje palikau (iš lauko pusės  doh.gif ), gerai, kad dukra rado, o ne koks vagis... Šiandien su viena mama jau nemalonumų buvo (dar gerai, kad ne dėl mano kaltės, bet vistiek mano klasė...), tai vėl sėdžiu akis išsproginus kaip varlė ir negaliu nei pajudėti... Žinojau, kad bus sunku su 25, bet kad taip sunku  doh.gif ... Pusė klasės hiperaktyvių  doh.gif ... Labai tikiuosi, kad susitupės, meldžiu, kad viskas būtų kuo greičiau  doh.gif

Labai užjaučiu 4u.gif
Mano jau vis daugiau kelia sparnus, bet tramdau. O tos aktyviosios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 17:48)

Justinas Marcinkevičius

J.Marcinkevičiaus kūryba - neišsenkantys ismintie klodai. Puikūs žodziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 04, 16:31)
Labutis,
Ačiū už nuorodą dėl dovanojamų knygų. Gal ne viską perskaičiau, iš kokių knygų galima rinktis?

„Pavojingi ryšiai“
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 04, 20:25)
Sveikutės  4u.gif

Labai puikūs ir teisingi žodžiai  drinks_cheers.gif . O mano "batareikės" jau vėl "sėda", nes taip pavargstu su savo pirmokų gaujos, kad....... Vakar po darbo grįžusi net raktus durų spynoje palikau (iš lauko pusės  doh.gif ), gerai, kad dukra rado, o ne koks vagis... Šiandien su viena mama jau nemalonumų buvo (dar gerai, kad ne dėl mano kaltės, bet vistiek mano klasė...), tai vėl sėdžiu akis išsproginus kaip varlė ir negaliu nei pajudėti... Žinojau, kad bus sunku su 25, bet kad taip sunku  doh.gif ... Pusė klasės hiperaktyvių  doh.gif ... Labai tikiuosi, kad susitupės, meldžiu, kad viskas būtų kuo greičiau  doh.gif

AS irgi griztu ir krentu i lova kaip lavonas, kazkaip sitie vaikai issiurbia energija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 17:48)
A

Justinas Marcinkevičius

thumbup.gif Ačiū

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 04, 18:15)
Dar man patiko viena mintis - mokytojas kopia į kalną, iš paskos tempia (traukia) mokinius, vieni tik prisilaiko virvės, kiti dar ir patempt padeda, o kiti kabalioja ant tos virvės, o tėvai eina iš paskos ir prilaiko, pastumia, o gal ir patempia. (Čia laisva interpretacija) Bet kažkurioj knygoj pamenu buvo iliustracija tik be to palaikymo
Ir dar vienas blink.gif kad įsirašiau sustot nebegaliu lotuliukas.gif
ant padeklo daug buteliukų, geriau stiklinių permatomų, vieni siauresni kiti platesni, visokie (galima padėt tiek kiek klasėj vaikų). Virš jų prasisuki su laistytuvu (kur daug skylučių). Visus laistei vienodai, o plačiame inde daug vandens, siaurame keli lašai, ten dar su pipete reikia palašinti, kad padaugėtų. Taip ir žinios, visi gauna vienodai, o priima skirtingai. (O daugiausia vandens tai ant padėklo lotuliukas.gif Čia jau mūsų praktiškas pastebėjimas)

thumbup.gif Ačiū
Atsakyti
Net bendrauti su niekuo nesinori... Vaikams valgyt ką nors greit sumeistrauju ir guliu žiūrėdama į vieną tašką ... Kaip galima tokias dideles klases formuoti????? Aišku, ne jiems dirbti... Svarbu ES pasakė, kad klasės per didelės, tai ir grūda vaikus, nežiūri, kad ir spec.poreikių vaikai dar yra ir jiems reikia papildomai jėgų, laiko ir t.t. Tai jei tokia klasė ir iš jų kokie bent 2 spec., tai gali visai nusišaut g.gif ... Šiandien fotografavomės, tai suvaldyti juos, kol laukė savo eilės, buvo "misija neįmanoma" doh.gif . Šiaip tai dauguma gana kruopštūs, tik elgesys tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 03, 21:46)
Benaršydama vigos nurodytame tinklapyje, pamačiau štai ką pasidovanokite

Labukas, žiūrėjau, bet dovanos nepamačiau, ačiū, pasidovanojau
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2012 09 03, 21:53)
Sveikos,
Kažkas buvo atsiuntęs 2 kl. ,,Pupos" mokytojo knygas. Nu niekaip neatidarau tokio formato. Gal kas turi ir gali persiųst. Ačiū būtų labiausiai...
ax.gif  smile.gif

Aš atsisiunčiau, viskas gerai
Atsakyti
O Riesuto 4 kl. mokytojo knygos niekas neturi g.gif kartojuosi ax.gif
Atsakyti