Sveikos. As visiskai issunkta. Pirmokai uch nieko neveikiu tik paskui begioju, sian pirma diena darbo o jau uzkimusi. Jau buvau pamirsusi ka reiskia 24 mokiniai
Imeciau pastan 1kl veiklos plana, pirmokes savo planais pasidalinkit tai as dar saviski patobulinsiu
QUOTE(elimak7 @ 2012 09 03, 19:37)
Sveikos. As visiskai issunkta. Pirmokai uch nieko neveikiu tik paskui begioju, sian pirma diena darbo o jau uzkimusi. Jau buvau pamirsusi ka reiskia 24 mokiniai
Imeciau pastan 1kl veiklos plana, pirmokes savo planais pasidalinkit tai as dar saviski patobulinsiu
aš irgi tiek pat turiu. Po dviejų pamokų jau norėjau poilsio
QUOTE(elimak7 @ 2012 09 03, 20:37)
O manęs pirmokai nenuvargino Viskas vyko sklandžiai, gan ramiai. Aišku, kaip kiekviena turim "auksiukų", tik pas mane tie "auksiukai"- mergikės. Gabios, protingos, skaitančios, bet...
Labutis visoms!
Aišku ir mes jau po šventės. Iš šios dienos labiausiai patiko mišios... Jaunas nuostabus kunigas ir nuoširdus jo kvietimas džiaugtis, o mes, kaimiečiai, sėdim sustingę...et. Mokinukai kaip mokinukai, o tėveliai savo rolėse. Mamos, kurios buvo, linksmos, šventiškos, o kurių nebuvo aišku ko vėliau tikėtis...
Tą programą gausi iš bet kurios kolegės turinčios išmaniąją lentą ar mokyklos kompiuteristo. Verta ją turėti ir naudoti
skaitau ir šypsausi... nei pridėsi, nei atimsi... man gražu pirmokėliai ir jų mokytojos...
Aišku ir mes jau po šventės. Iš šios dienos labiausiai patiko mišios... Jaunas nuostabus kunigas ir nuoširdus jo kvietimas džiaugtis, o mes, kaimiečiai, sėdim sustingę...et. Mokinukai kaip mokinukai, o tėveliai savo rolėse. Mamos, kurios buvo, linksmos, šventiškos, o kurių nebuvo aišku ko vėliau tikėtis...
QUOTE(alaizy @ 2012 09 03, 15:53)
sveikos,
ir adr noriu paklausti 1aviada, ta programa -SMART Notebook programa- ji turi būti kompe, ją reikia parsisiųsti, nes tavo dokumento man neatidaro?
ir adr noriu paklausti 1aviada, ta programa -SMART Notebook programa- ji turi būti kompe, ją reikia parsisiųsti, nes tavo dokumento man neatidaro?
Tą programą gausi iš bet kurios kolegės turinčios išmaniąją lentą ar mokyklos kompiuteristo. Verta ją turėti ir naudoti
QUOTE(linastri @ 2012 09 03, 19:39)
aš irgi tiek pat turiu. Po dviejų pamokų jau norėjau poilsio
skaitau ir šypsausi... nei pridėsi, nei atimsi... man gražu pirmokėliai ir jų mokytojos...
Sveikutės
Pas mane analogiška situacija , tik pirmokų 25 . Nesinori nei kalbėti... Žiauriai pavargau......................
Pas mane analogiška situacija , tik pirmokų 25 . Nesinori nei kalbėti... Žiauriai pavargau......................
QUOTE(alaizy @ 2012 09 03, 17:34)
O aš savo antrokėlių tėveliams pasakiau, kad mes turėsim nusipelnyti perėjimo prie antrokėlių sąsiuvinio. Prirašę pirmą 1 kl sąsiuvinuką, įvertinsim rašto kokybę, sąsiuvinio tvarkingumą, pačių mokinių komisija nuspręs, ar vaikas vertas gauti diplomą ir jau rašyti į 2 klasės sąsiuvinukus. PAVERSIM ŠĮ REIKALĄ LABAI RIMTU.
Labukas, , o kaip kitaip priversti pasistengti
Kažkas ieškojot mokytojų knygų, gal čia rasit? www.knygos.lt/lt/knygos/zanras/mokytojui/2/
Nemoku įdėti aktyvuotos nuorodos
Aš po pirmos dienos kaip po gero mėnesio be išeiginių
QUOTE(viga @ 2012 09 03, 19:25)
Labukas, , o kaip kitaip priversti pasistengti
Kažkas ieškojot mokytojų knygų, gal čia rasit? www.knygos.lt/lt/knygos/zanras/mokytojui/2/
Benaršydama vigos nurodytame tinklapyje, pamačiau štai ką pasidovanokite
QUOTE(b.s @ 2012 09 03, 19:46)
Sveikutės.
Nors ir daug dirbat \, bet knygą pasidovanoti galite. Užpildykit anketą ir tuoj į paštą gausite atsakymą. gero vakaro.
QUOTE(b.s @ 2012 09 03, 20:46)
Ačiū labai už nuorodą. Baisiai mėgstu dovanas
Papildyta:
Sveikos. As visiskai issunkta. Pirmokai uch nieko neveikiu tik paskui begioju, sian pirma diena darbo o jau uzkimusi.
nebegąsdinkite...Manęs rytoj laukia šitas džiaugsmas su 22 pypliukais.
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 03, 22:32)
Ačiū labai už nuorodą. Baisiai mėgstu dovanas
Aš ir, bet... Dar neturiu pažymėjimo
Gavau iš kolegės PRADINUKĖS laišką, kuriame pasakojama apie TAMO dienyną ir jo trūkumus. Ji siūlo rašyti TAMO administratoriams laiškus, kad jie patobulintų sistemą ir pritaikytų pradinukams, kad jis nebūtų vien kaip el. paštas.
Tą laišką persiunčiau į mūsų paštą - paskaitykit, padiskutuokit.
Aš tai pritariu tai nuomonei ir bandysiu rašyti laišką, tik kiek vėliau, kai prasikasiu per darbų kalną į paviršių.
Ten įdomiai rašo apie SPIRAL. Mūsų mokykla irgi TAMO naudoja. Susigundžiau tuo kitu - ir aš norėčiau, kad jis būtų mūsų mokykloj arba, kad patobulintų TAMO.
Tą laišką persiunčiau į mūsų paštą - paskaitykit, padiskutuokit.
Aš tai pritariu tai nuomonei ir bandysiu rašyti laišką, tik kiek vėliau, kai prasikasiu per darbų kalną į paviršių.
Ten įdomiai rašo apie SPIRAL. Mūsų mokykla irgi TAMO naudoja. Susigundžiau tuo kitu - ir aš norėčiau, kad jis būtų mūsų mokykloj arba, kad patobulintų TAMO.