Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Sveikutės,
na dabar jau visos po švenčių thumbup.gif O man pirmoji diena su pirmokėliais. Tai jaučiuosi kaip jau visą savaitę atidirbusi doh.gif
Į paštą įmečiau veiklos planus 3 ir 4 klasėms. Kadangi raktelio dar neturiu blush2.gif , tai gal galėtumėt man kuri nors atsiųsti 1 kl. veiklos planą(klasės vadovo) ina@zmail.lt Būsiu labai labai dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

Mes jau po šventės thumbup.gif pavyko viskas. drinks_cheers.gif vaikučiai susirinko visi. Tokie paaugę atrodo, surimtėję, arba bent pirmą dieną taip atrodė.
kaip sekėsi vesti pamokas toms, kurios jau šventę atbuvo šeštadienį?
ir adr noriu paklausti 1aviada, ta programa -SMART Notebook programa- ji turi būti kompe, ją reikia parsisiųsti, nes tavo dokumento man neatidaro? g.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su startu smile.gif Linkiu kantrybės, kūrybiškumo, puikių mokinių ir

supratingų tėvelių smile.gif Kad finišas būtų lengvas ir kelias iki jo neprailgtų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos visos,
Praėjo pirma rimta darbo diena. Iš tiesų laikas lėkte pralėkė. Norėjau paklausti antrokių: kiek ilgai rašo vaikai dar į pirmokų sąsiuvinius?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 03, 15:13)
Sveikos visos,
Praėjo pirma rimta darbo diena. Iš tiesų laikas lėkte pralėkė. Norėjau paklausti antrokių: kiek ilgai rašo vaikai dar į pirmokų sąsiuvinius?

Derinuosi pagal pratybas, kai linijos pasikeičia pratybose, šalia, keičiam ir sąsiuvinius, manau, gal kokias porą savičių ir rašysim į pirmokų sąsiuvinius.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 03, 16:13)
Sveikos visos,

O aš savo antrokėlių tėveliams pasakiau, kad mes turėsim nusipelnyti perėjimo prie antrokėlių sąsiuvinio. Prirašę pirmą 1 kl sąsiuvinuką, įvertinsim rašto kokybę, sąsiuvinio tvarkingumą, pačių mokinių komisija nuspręs, ar vaikas vertas gauti diplomą ir jau rašyti į 2 klasės sąsiuvinukus. PAVERSIM ŠĮ REIKALĄ LABAI RIMTU.
Atsakyti
Sveikutės,
Šventė praėjo puikiai, ką buvau numačiusi tą padariau, tik vaikai kažkokie išsiblaškę, gal pasiilgę vieni kitų. Manau, kad įsivažiuosi į savo vėžes.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gerų mokslo metų biggrin.gif biggrin.gif
Mano antrokai ir išsiblaškę,kaip supratau, labiausiai pasiilgo draugų, o ne mokslų.Kelios mamytės priėjo ir pasiteisino, kad negalėjo vasarą priversti vaikų paskaityti.Nujaučiu rytoj bus ,,linksma" man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 02, 22:49)
Buvau smile.gif , konferencija man patiko, kadangi esu viena iš bendraautorių, tai planus ir medžiagą puikiai žinau, deja, vartydama galutinį produktą, užtikau klaidų g.gif

Konferencija paliko labai gerą įspūdį. thumbup.gif Smagu buvo pasimatyti su naminuke. Gaila, kad su kitom forumietėm nesusitarėm dėl pasimatymo vietos ir skiriamųjų ženklų tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Inusia @ 2012 09 03, 15:49)
na dabar jau visos po švenčių  thumbup.gif O man pirmoji diena su pirmokėliais. Tai jaučiuosi kaip jau visą savaitę atidirbusi  doh.gif

Kantrybės mums visoms, o ypač pirmokėlių mokytojoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 09 03, 16:53)
sveikos,

Mes jau po šventės thumbup.gif  pavyko viskas. drinks_cheers.gif  vaikučiai susirinko visi. Tokie  paaugę atrodo, surimtėję, arba bent pirmą dieną taip atrodė.
kaip sekėsi vesti pamokas toms, kurios jau šventę atbuvo šeštadienį?
ir adr noriu paklausti 1aviada, ta programa -SMART Notebook programa- ji turi būti kompe, ją reikia parsisiųsti, nes tavo dokumento man neatidaro? g.gif

Nors ir nesu 1aviada, bet galiu atsakyti. Taip, kompe turi buti programa.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 03, 16:09)
Konferencija paliko labai gerą įspūdį. thumbup.gif  Smagu buvo pasimatyti su naminuke. Gaila, kad su kitom forumietėm nesusitarėm dėl pasimatymo vietos ir skiriamųjų ženklų tongue.gif  biggrin.gif

žinoma, kad gaila, iš akių nesimato kuri forumietė, o kuri ne lotuliukas.gif
vežiausi ir vaikus, tai nebuvau visiškai laisva, bet džiaugiuosi, kad vaikams patiko, visi dziugiai ir turiningai praleidom dieną.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 03, 15:18)
Derinuosi pagal pratybas, kai linijos pasikeičia pratybose, šalia, keičiam ir sąsiuvinius, manau, gal kokias porą savičių ir rašysim į pirmokų sąsiuvinius.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(alaizy @ 2012 09 03, 15:34)
O aš savo antrokėlių tėveliams pasakiau, kad mes turėsim  nusipelnyti perėjimo prie antrokėlių sąsiuvinio. Prirašę pirmą 1 kl sąsiuvinuką, įvertinsim rašto kokybę, sąsiuvinio tvarkingumą, pačių mokinių komisija nuspręs, ar vaikas vertas gauti diplomą ir jau rašyti į 2 klasės sąsiuvinukus.  PAVERSIM ŠĮ REIKALĄ LABAI RIMTU.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš taip pat sakiau kad pakaks vieno, o paskui susimąsčiau g.gif
Atsakyti