Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(ninkute @ 2012 09 02, 15:49)
Sveikutės,
Smagu, kurios jau po šventės. Manęs dar laukia visa tai pirmadienį. Dar nebaigtų minčių yra, bet bus viskas gerai, bent jau tikiuosi.

Pas mus šventė taip pat pirmadienį. jaučiu tokį jauduliuką, atrodo, taip kad lyg pirmą kartą eičiau prieš klasę doh.gif .

kažkuri buvot rašiusi, jo po pirmadienio šventės reikės pamokas pravesti, ar toks nutarimas ir liko ar pakeitė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 02 rugsėjo 2012 - 15:32
Visas su prėjusia ir artėjančia m.m. pradžios švente. Mes savo mokinius sutikome ir pasveikinome šeštadienį. Visi paaugę, linksmi, nori eiti į mokyklą. Smagu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 02, 14:39)
Aš tai pirmam susipažinimui dažnai naudoju "Voratinklį", o dabar dar seminare parodė jo papildymą. Kai visi pasisako, voratinklis jau supintas, tada išsiskaičiuoja mokytojas - tėvas- mokytojas - tėvas. Tada voratinklio viduryje deda lėlę, kai savo siūlus paleidžia tėvai, mokytojams sunku išlaikyti, kai paleidžia mokytojai - tėvams nelabai sekasi. Išvada - rezultatas bus tada, kai bendradarbiaus tėvai ir mokytojai.

Kažkas įdomaus, bet nelabai dar suprantu, kas tas VORATINKLIS, kaip jį pinti g.gif , ką čia daryti. Gal būtų galima detaliau? ax.gif

Aš jau po šventės.
Sėkmės toms, kurioms ji dar tik prieš akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 02 rugsėjo 2012 - 15:56
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 02, 17:56)
Kažkas įdomaus, bet nelabai dar suprantu, kas tas VORATINKLIS, kaip jį pinti  g.gif , ką čia daryti. Gal būtų galima detaliau?  ax.gif

Aš jau po šventės.
Sėkmės toms, kurioms ji dar tik prieš akis.

Visi stovi ratu, aš paimu kamuolį siūlų (geriau storų) ir metu kam nors priešais save. Siūlo galą laikau rankose. Kaip pirmam susirinkimui tai geriausia kas turi kamuolį tas prisistato. Tada kas turi kamuolį, laiko siūlą, prisistato ir kamuolį meta kam nors priešais. Taip kol prisistato visi. Tada galima pažaisti su ta lėle, pasakyti kad viena mokytoja nieko nepadarys, jei nebus palaikymo iš tėvų. Pabaigoje voratinklis suvyniojamas atgaline tvarka. Tik šį kartą galima sakyti palinkėjimus, ar ko tikisi ir t.t.
Atsakyti
Labas vakaras

Sveikinimai visoms kolegėms su naujais mokslo metais. Kantrybės visoms pedagogėms, darbščių mokinių ir geraširdžių taikių tėvelių.

Kiekvienais metais prieš pat rugsėjo pirmą mane užklupdavo panika ir kartu depresija. Bijodavau pati nežinia ko. Šiemet įtartinai rami esu. Bijau, kad ne prieš gera...

QUOTE(1aviada @ 2012 09 01, 18:33)
Taip pat pirmosios pamokos medžiagą SMART Notebook programa. Ten antroje skaidrėje reikia paliesti giliuką ir jis krenta žemyn atidengdamas kitą giliuką su užduotėle. Tada paliečiam užduotėlę ir tekstas padidėja. Kai atsakom į klausimą vėl paliečiam užduotėlę ir ji sumažėja. Taip pavyko vienam puslapyje sutalpinti 24 užduotėles.

Labai šauniai paruošei. Darbštuolė drinks_cheers.gif . Nors aš nedarau pirmosios pamokos klasėje, bet, tau leidus, pasinaudosiu ateityje mintimis ir ąžuolu ax.gif .

QUOTE(rollick @ 2012 09 01, 19:23)
nors  ne i tema - matete -Švietimo ir mokslo ministras 2012 m. liepos 16 d. įsakymu Nr. V-1159 patvirtino Žmogaus saugos bendrąją programą. Programa yra neatsiejama ir integrali Pradinio ir pagrindinio ugdymo bendrųjų programų, patvirtintų Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2008 m. rugpjūčio 26 d. įsakymu Nr. ISAK-2433 (Žin., 2008, Nr. 99-3848), ir Vidurinio ugdymo bendrųjų programų, patvirtintų Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2011 m. vasario 21 d. įsakymu Nr. V-269 (Žin., 2011, Nr. 26-1283), dalis.
2012 m. liepos 18 d. įsakymas V-1159 „Dėl Žmogaus saugos bendrosios programos patvirtinimo“
http://www.upc.smm.l...biblioteka1.php  (pradzia + (2 priedas )

Liux thumbup.gif .

QUOTE(mindojur @ 2012 09 01, 20:39)
Aš dariau obuolių kompotą. Tėvai ir vaikai ant obuoliukų surašė savo svajones, kurias turi šiais mokslo metais ir sumetė į stiklainį, aišku jie sukrito, bet aš buvau papuošusi-apklijavusi patį stiklainį obuoliais, tai kas ten viduj, nesimatė, uždarėm metaliniu dangteliu ir visi buvo laimingi, o pabaigai visus pavaišinau iš savo sodo tikrais obuoliais.

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 09 01, 23:12)
Pasiskolinsiu medį, giliukus ir idėją bei pritaikysiu pirmokams. Labai jau man tinka prie voveriuko.

Super. Paskui dar ir mums parodysi. Ne už kalnų kiti pirmokai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Sveikinu visas su naujaisiais mokslo metais. Kantrybės, kūrybiškumo, daug naujų idėjų jums.
Noriu paklausti, gal kuri turit Pupos ir Riešuto pratybas 1 klasei skenuotas? Būtų gerai turėti.
Atsakyti
Labukas, aš jau po šventės vakar, dėkinga dar kartą visoms už mintis ir, kad esate. Viskas ką suplanavau visiems patiko, net vienas vaikas, kuris buvo auklėjamas prieš mokyklą namuose, pasakė savo mamai, kad nemanė, jog mokykloje taip įdomu. Dar kartą didžiulis ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
Tai ar buvote kuri konferencijoj? Aš buvau, turiu knygeles su pamokų planai ir nurodymais, bet dar gerai nestudijavau, šiandien pusę dienos pravaikščiojau po mišką.
Visoms linkiu rytoj gražios šventės, arba įdomios pirmosios darbo dienos.
Sveikinu ir gimtuvininkes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 09 02, 20:32)
Tai ar buvote kuri konferencijoj? Aš buvau, turiu knygeles su pamokų planai ir nurodymais, bet dar gerai nestudijavau, šiandien pusę dienos pravaikščiojau po mišką.

Buvau smile.gif , konferencija man patiko, kadangi esu viena iš bendraautorių, tai planus ir medžiagą puikiai žinau, deja, vartydama galutinį produktą, užtikau klaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 03, 00:49)
Buvau smile.gif , konferencija man patiko, kadangi esu viena iš bendraautorių, tai planus ir medžiagą puikiai žinau, deja, vartydama galutinį produktą, užtikau klaidų g.gif

Labas rytas, gero oro pirmadienio šventei 4u.gif , kad saulutė lydėtų visas jus ir vaikučius 4u.gif
.....apie kokias knygeles su planais kalbate ax.gif
Atsakyti
Na va, aš jau atšvenčiau 4u.gif Bendra šventė praėjo gerai, buvo tikrai šventiška ir klasėje labai trumpai surašėm ant obuoliukų ko tikimės ir vienas tėvelis taip ūkiškai užsuko slanikėlį ir palikom pavasariui.

Konferencijoj buvau neakivaizdžiai lotuliukas.gif buvau užsiregistravusi, bet galutiniam rezultate nebegalėjau nuvažiuot. Mes keturios turėjom važiuot, bet išvažiavo tik viena. Tai sakė, kad medžiagą paėmė. Dabar laukiu susitikimo, pažiūrėsiu kas ten.
Atsakyti
Stai ir as po visko. Aciu gamtai, kuri saulutei leido sviest ir svente pradet lauke.
Lyg ir svente bet pavargus jauciuos kaip po musio

Sekmes visom. Dirbkim nepamirsdamos saves ir savu mazyliu

Atsakyti
Mergaites, gal turit kokiu uzduoteliu su saugiu eismu?
Atsakyti