Labas vakaras
Sveikinimai visoms kolegėms su naujais mokslo metais. Kantrybės visoms pedagogėms, darbščių mokinių ir geraširdžių taikių tėvelių.
Kiekvienais metais prieš pat rugsėjo pirmą mane užklupdavo panika ir kartu depresija. Bijodavau pati nežinia ko. Šiemet įtartinai rami esu. Bijau, kad ne prieš gera...
QUOTE(1aviada @ 2012 09 01, 18:33)
Taip pat pirmosios pamokos medžiagą SMART Notebook programa. Ten antroje skaidrėje reikia paliesti giliuką ir jis krenta žemyn atidengdamas kitą giliuką su užduotėle. Tada paliečiam užduotėlę ir tekstas padidėja. Kai atsakom į klausimą vėl paliečiam užduotėlę ir ji sumažėja. Taip pavyko vienam puslapyje sutalpinti 24 užduotėles.
Labai šauniai paruošei. Darbštuolė
. Nors aš nedarau pirmosios pamokos klasėje, bet, tau leidus, pasinaudosiu ateityje mintimis ir ąžuolu
.
QUOTE(rollick @ 2012 09 01, 19:23)
nors ne i tema - matete -Švietimo ir mokslo ministras 2012 m. liepos 16 d. įsakymu Nr. V-1159 patvirtino Žmogaus saugos bendrąją programą. Programa yra neatsiejama ir integrali Pradinio ir pagrindinio ugdymo bendrųjų programų, patvirtintų Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2008 m. rugpjūčio 26 d. įsakymu Nr. ISAK-2433 (Žin., 2008, Nr. 99-3848), ir Vidurinio ugdymo bendrųjų programų, patvirtintų Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2011 m. vasario 21 d. įsakymu Nr. V-269 (Žin., 2011, Nr. 26-1283), dalis.
2012 m. liepos 18 d. įsakymas V-1159 Dėl Žmogaus saugos bendrosios programos patvirtinimo
http://www.upc.smm.l...biblioteka1.php (pradzia + (2 priedas )
Liux
.
QUOTE(mindojur @ 2012 09 01, 20:39)
Aš dariau obuolių kompotą. Tėvai ir vaikai ant obuoliukų surašė savo svajones, kurias turi šiais mokslo metais ir sumetė į stiklainį, aišku jie sukrito, bet aš buvau papuošusi-apklijavusi patį stiklainį obuoliais, tai kas ten viduj, nesimatė, uždarėm metaliniu dangteliu ir visi buvo laimingi, o pabaigai visus pavaišinau iš savo sodo tikrais obuoliais.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 09 01, 23:12)
Pasiskolinsiu medį, giliukus ir idėją bei pritaikysiu pirmokams. Labai jau man tinka prie voveriuko.
Super. Paskui dar ir mums parodysi. Ne už kalnų kiti pirmokai.