Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Sveikutės 4u.gif
Su darbo pradžia. Stiprybės, ištvermės ir visko ko reikia mūsų darbe.
user posted image

Aš jau po maratono. Mano švarkas atkeliavo tik ryte septintą valandą. Tai buvo siurprizas, nes nežinojau ar jis man tiks, ar galėsiu jį rengtis. (Tai mano darbinis švarkas, kurį dėvėsiu per šventes, kai bus svečių) Džiaugiuosi, kad tiko ir nebuvau balta varna.
Atbuvau savo šventę. Kelis kartus išsimaudžiau savo sultyse biggrin.gif Tėvų sugužejo pilna klasė, su vaikais ir seneliais. Mano vaikučiai keli nerimavo, teko guosti, šluostyti ašarėles, vesti į tualetą (Pradžioj rikiavomės koridoriuje, tėveliai kai kurie jau laukė salėje. Šventės pradžia vyko salėje, nes pradėjo lyti.)
Parlėkus namo, pakeičiau "kovinę aprangą" ir išlėkėm į balių. Smagiai pasibuvom, pasišokom, buvo puikus muzikantas, tad buvo linksma. Grįžus namo, į lovą ir išmiegojau vienu miegu. Pagaliau atsipalaidavau thumbup.gif

QUOTE(pusele30 @ 2012 08 31, 19:08)
Ir dar, gal kuri turit Lietuvos himną? Savo kažkur nukišau, nerandu, neturėsiu ką paleist pirmadienį g.gif  Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Aš tikrai turiu, bet po kraustymosi nerandu nei vieno savo disko doh.gif Neįsivaizduoju kur jie dingo g.gif

Atsisiunčiau himną, įmetu į paštą himną be žodžių ir himną su žodžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 rugsėjo 2012 - 08:11
user posted image
Su naujų darbų pradžia! Daug energijos, kūrybos, išradingumo ir nuoširdžių mokinukų.

Sveikos 4u.gif
Aš jau po šventės. Nors dulksnojo, bet šventė tradiciškai vyko lauke , truputį vėsoka.
Susirinko beveik visi tėveliai, tai klasė pilnutėlė. Sudėliojom "Šauniausios klasės receptą", Išsivirėm "Pasižadėjimų kompotą", sukūrėm klasės "Draugystės abėcėlę", tėveliai pagal vardus surašė ir perskaitė vaiko savybes, priėmėm į kolektyvą naujoką, tai veiklos užteko lotuliukas.gif Per skubėjimą fotoaparatas liko klasėj, tai tik rytoj galėsiu pasiimti. doh.gif
Atsakyti
Gal kartais turit anketą pirmokų tėvams? Aš turėjau, bet neberandu rolleyes.gif Joje apie 20 ar daugiau klausimų. Jie susiję apie vaiko gabumus, pomėgius, į ką mokytojas turėtų atkreipti dėmesį, kokios ypatingos vaiko ligos, ką vaikas moka ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 02, 11:35)
Gal kartais turit anketą pirmokų tėvams? Aš turėjau, bet neberandu rolleyes.gif Joje apie 20 ar daugiau klausimų. Jie susiję apie vaiko gabumus, pomėgius, į ką mokytojas turėtų atkreipti dėmesį, kokios ypatingos vaiko ligos, ką vaikas moka ir t.t.

Labutis visoms, aš jau irgi po šventės. Gavosi visai neblogai, nors buvo visko ir džiaugsmo, ir ašarų. Irgi plaukiojau "savo sultyse" doh.gif
Tad sėkmės rytoj 4u.gif Nepervarkit šiandien mirksiukas.gif
Zuzanėle, ką tik įmečiau į paštą savo anketą, kurią duodu (ir daviau) visada
pirmokų tėveliams. Mano manymu ji visai nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 01, 21:15)
drinks_cheers.gif aš irgi. Obuoliukus gaminu kompotui smile.gif

Mes šeštadienį užkonservavom... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 02, 11:35)

Įmetu ir aš savo.....
Tik sutrumpinau ...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 09 02, 13:13)
Mes šeštadienį užkonservavom... smile.gif

Na, mes konservuosim pirmadienį, labai tikiuosi, kad nelis, nes tada šventės nebus verysad.gif eisim iš karto į klasę.
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2012 08 31, 12:15)
Aš irgi tokią pažįstamą turiu. Gal ta pati?  ax.gif

Gal ir ta pati... biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū už anketas 4u.gif
Gal turit minčių kaip pravesti pirmąjį tėvelių susirinkimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 02, 16:20)
Ačiū už anketas 4u.gif
Gal turit minčių kaip pravesti pirmąjį tėvelių susirinkimą? g.gif

Aš tai pirmam susipažinimui dažnai naudoju "Voratinklį", o dabar dar seminare parodė jo papildymą. Kai visi pasisako, voratinklis jau supintas, tada išsiskaičiuoja mokytojas - tėvas- mokytojas - tėvas. Tada voratinklio viduryje deda lėlę, kai savo siūlus paleidžia tėvai, mokytojams sunku išlaikyti, kai paleidžia mokytojai - tėvams nelabai sekasi. Išvada - rezultatas bus tada, kai bendradarbiaus tėvai ir mokytojai.
Atsakyti
Sveikutės,
Smagu, kurios jau po šventės. Manęs dar laukia visa tai pirmadienį. Dar nebaigtų minčių yra, bet bus viskas gerai, bent jau tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 02, 16:39)
Aš tai pirmam susipažinimui dažnai naudoju "Voratinklį", o dabar dar seminare parodė jo papildymą.

O kas tas "voratinklis" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 02, 16:08)
O kas tas "voratinklis" blush2.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti