Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

SU ŠVENTE, MIELOS KOLEGĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man dar bus pirmadienį šventė, taigi ruošiuosi.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 09 01, 22:12)
SU ŠVENTE, MIELOS KOLEGĖS 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man dar bus pirmadienį šventė, taigi ruošiuosi.

drinks_cheers.gif aš irgi. Obuoliukus gaminu kompotui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 09 01, 19:23)
nors  ne i tema - matete -Švietimo ir mokslo ministras 2012 m. liepos 16 d. įsakymu Nr. V-1159 patvirtino Žmogaus saugos bendrąją programą. Programa yra neatsiejama ir integrali Pradinio ir pagrindinio ugdymo bendrųjų programų, patvirtintų Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2008 m. rugpjūčio 26 d. įsakymu Nr. ISAK-2433 (Žin., 2008, Nr. 99-3848), ir Vidurinio ugdymo bendrųjų programų, patvirtintų Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2011 m. vasario 21 d. įsakymu Nr. V-269 (Žin., 2011, Nr. 26-1283), dalis.
2012 m. liepos 18 d. įsakymas V-1159 „Dėl Žmogaus saugos bendrosios programos patvirtinimo“
http://www.upc.smm.l...biblioteka1.php  (pradzia + (2 priedas )

tai mes kaip ir anksčiau žmogaus saugą integruojam į kitus dalykus, taip?
Atsakyti
[quote=daivajazz,2012 08 31, 20:04]
Būtinai įmeskit:)

Reiks mąstyt kažką ir man apie dienoraščius, nors knygelės tikrai buvo geriau, bent jau man g.gif O parašyt dienoraščio pradžioj galima kokį palinkėjimą vaikams ir tėvams ...
[/quote]
Tai va ir norisi kokių gražių žodžių, nes pačiai ko tai nesigalvoja doh.gif dar turiu pridaryt obuolių, nes darysiu kompotą (ačiū už mintį 4u.gif ).
Gal gali pasakyti kas darė tą kompotą, o tie obuoliai nesukrenta plokščiai ant dugno ir tada jų ten tik maža krūvelė lieka. Gal ką išbandėt?
Nuotraukas įmesiu vėliau. Dar paieškosiu ir praėjusių metų. Tada man plakatą padarė dailės mokytoja.
[/quote]
aš dariau obuolių kompotą. Tėvai ir vaikai ant obuoliukų surašė savo svajones, kurias turi šiais mokslo metais ir sumetė į stiklainį, aišku jie sukrito, bet aš buvau papuošusi-apklijavusi patį stiklainį obuoliais, tai kas ten viduj, nesimatė, uždarėm metaliniu dangteliu ir visi buvo laimingi, o pabaigai visus pavaišinau iš savo sodo tikrais obuoliais.
Atsakyti
[quote=mindojur,2012 09 01, 22:39]
Tai va ir norisi kokių gražių žodžių, nes pačiai ko tai nesigalvoja doh.gif dar turiu pridaryt obuolių, nes darysiu kompotą (ačiū už mintį 4u.gif ).
Gal gali pasakyti kas darė tą kompotą, o tie obuoliai nesukrenta plokščiai ant dugno ir tada jų ten tik maža krūvelė lieka. Gal ką išbandėt?
Nuotraukas įmesiu vėliau. Dar paieškosiu ir praėjusių metų. Tada man plakatą padarė dailės mokytoja.
[/quote]
aš dariau obuolių kompotą. Tėvai ir vaikai ant obuoliukų surašė savo svajones, kurias turi šiais mokslo metais ir sumetė į stiklainį, aišku jie sukrito, bet aš buvau papuošusi-apklijavusi patį stiklainį obuoliais, tai kas ten viduj, nesimatė, uždarėm metaliniu dangteliu ir visi buvo laimingi, o pabaigai visus pavaišinau iš savo sodo tikrais obuoliais.
[/quote]
aš tai dabar darau tokius truputį trimačius, trikampius. kai pabaigsiu galėsiu įmesti pasirodyti. Šitie turi nesukristi g.gif bet kaip gausis pasakysiu po pirmadienio tongue.gif
Atsakyti
Mes švęsim pirmaddienį, bet prisidedu prie visų sveikinimų, mielosios, su rugsėjo pirmąją. Jūsų ratelyje esu naujokė, bet tikiuosi įsiliet į Jūsų būrį.
Atsakyti
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų, pas mus šventė irgi pirmadienį. O scenarijus kažkaip taip sunkiai lipdosi (gal kas dar ką apie pelėdas ir pelėdžiukus turite 4u.gif ). Niekaip nesugalvoju kaip užbaigti, apibendrinti šventę (pirmokams).
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 08 31, 20:13)
NOKIA,pasisekė tavo vaikui ir tau, nes dažniausiai mūsų vaikai lieka nuskriausti.Aš praktiškai nedalyvavau nei vienoje dukrytės šventėje blink.gif

verysad.gif Mano vaiką visada irgi lydėdavo į visas šventes tėtis. šiemet taip verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Įmečiau į paštą pradinuko kalendorių, skenuotą knygelę. Gal pravers.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 01, 19:33)
Į paštą išsiunčiau klasės ir koridoriaus, papuoštų rugsėjui, nuotraukas. Taip pat pirmosios pamokos medžiagą SMART Notebook programa. Ten antroje skaidrėje reikia paliesti giliuką ir jis krenta žemyn atidengdamas kitą giliuką su užduotėle. Tada paliečiam užduotėlę ir tekstas padidėja. Kai atsakom į klausimą vėl paliečiam užduotėlę ir ji sumažėja. Taip pavyko vienam puslapyje sutalpinti 24 užduotėles.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ačiū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasiskolinsiu medį, giliukus ir idėją bei pritaikysiu pirmokams. Labai jau man tinka prie voveriuko.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 01, 19:33)
Į paštą išsiunčiau klasės ir koridoriaus, papuoštų rugsėjui, nuotraukas. Taip pat pirmosios pamokos medžiagą SMART Notebook programa. Ten antroje skaidrėje reikia paliesti giliuką ir jis krenta žemyn atidengdamas kitą giliuką su užduotėle.

Puiki thumbup.gif thumbup.gif medžiaga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 09 01, 21:21)
tai mes kaip ir anksčiau žmogaus saugą integruojam į kitus dalykus, taip?

manyčiau, kad taip smile.gif
Atsakyti