Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

[quote=22peliukas22,2012 08 31, 00:10]
Mergaitės, priminkite pasakojimą apie voveriuką, kuris nešėsi kuprinę. Niekaip neapsisprendžiu dėl pirmos pamokos, mąstau gal kažką panašaus padaryti, bet nerandu, kur apie tai buvo rašyta.

Sveikute, tai pasakėlė, kurią atsiuntė kažkuri šaunuolė thumbup.gif
Kadangi, mes dirbame pagal Jonynienės pasaulio paž., tai pas mane į mokyklą eis Kaukutis (turiu nusivėlusi lėlę).

Voveriukui reiks eiti pirmą kartą į mokyklą. Jis labai rūpinasi, kad viską turėtų, kad mama gražiai aprengtų... Tėtis iškilmingai įteikia jam kuprinę ir voveriukas bėga pasigirt draugams. Nueina pas ežiuką. Ežiukas apžiūri kuprinę ir sako, kad tuščios kuprinės niekas į mokyklą nesineša . Duoda jam obuolį ir voveriukas įsideda į kuprinę. Tada jis nueina pas kiškiuką ir kiškiukas jam padovanoja teptuką... Taip jis aplanko daug miško žvėrelių ir kiekvienas ką nors jam duoda įsidėt į kuprinę (va pas ką ėjo ir ką kalbėjo, reik kurt, nes čia tos pasakos neturiu; tik pridovanoja jam reikalingų ir nereikalingų daiktų). Vakare kuprinė išsipūtus ir sunki. Voveriukas vos ją pavelka . Tuomet ateina pas pelėdą ir klausia, ar jam mokyklon reiks vaikščiot su tokia sunkia kuprine. Pelėda jam pasako, kad svarbiausia į mokyklą reikia atsinešti galvą. O jei jau galva bus, tai bet kokias problemas galės išspręsti pats.

O dar tiktų ir tai:

Kuprinėj turi būt tiktai
Reikalingiausieji daiktai.
Na, o kitų, na o kitų
Nereikia sunkiai temt kartu.

Nereik net mylimos lėlės,
Tegu namie ji pagulės.
Ir "Lego" prisikraut nereik!
Lengvai lengvai mokyklon eik!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 31 rugpjūčio 2012 - 16:12
Ačiū 4u.gif
Bandžiau tos pasakos ieškoti pašte, bet neradau.
Atsakyti
Pusele30, su gimtadieniu user posted image

QUOTE(R.@usra @ 2012 08 30, 22:05)
Aurute, aš buvau nusigandus, kad kažkur dingot wub.gif

Aš pati buvau nusigandus... blink.gif irgi pagalvojau, kad dingau... doh.gif niekaip negalėjau savęs rast... blush2.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 08 30, 23:10)
Mergaitės, priminkite pasakojimą apie voveriuką, kuris nešėsi kuprinę. Niekaip neapsisprendžiu dėl pirmos pamokos, mąstau gal kažką panašaus padaryti, bet nerandu, kur apie tai buvo rašyta.

Aurute, aš ir tavęs buvau pasigedus, trūko čia tavęs  biggrin.gif

Pašte jos nėra, nes neturiu užrašytos nuosekliai. O seku ją pirmokams ekspromtu ir į kuprinę kraunu, ką randu tą dieną po ranka. Ko reik ir ko nereik. Labai apsidžiaugiau, kai vaikai antroj klasėj ją prisiminė dar...

Voveriukas susiruošė eit į pirmą klasę. Mama Voverė jam nupirko kuprinę ir Voveriukas patenkintas iškūrė pasigirt draugams. Pirmiausia jis sutiko ežiuką.
- Ežiuk, Ežiuk, aš jau eisiu į mokyklą. Štai kokią kuprinę man nupirko mama.
- Bet ji juk tuščia. Reiktų jon ką nors įdėt.
Ir padovanojo Ežiukas Voveriuikui obuolį.
Voveriukas įsidėjo obuolį į kuprinę ir nubėgo ieškot kitų draugų.

Va panaši pradžia. O toliau voveriukas sutinka kiškiuką... lapiuką... dar kiek tik sugalvojat žvėrelių. Ir kiekvienas jam ką nors padovanoja. Iki vakaro kuprinė pilna... sunki... Voveriukas nusilakstęs ir pavargęs. Jam graudu, kad į mokyklą reiks neštis dar tokią sunkią kuprinę. Ir tuomet jis nueina patarimo pas Pelėdą. O Pelėda apžiūri visą tą gėrį ir pasako, kad svarbiausia į mokyklą atsinešt galvą. Jei bus galva, tai visas problemas sugebės išspręst.

Mums ta pasaka padeda nuolat. Jei vaikas ko neturi pamokoje, tai pirmiausia klausiam, ar jis atsinešė galvą. Tada ir sugalvos, kad per pertrauką galėjo tuo pasirūpint. Pas mus dabar didžiausia gėda, neatsinešt galvos.

AČIŪ, 22peliuk22, kad prisimeni mane...

QUOTE(agė-melagė @ 2012 08 30, 23:52)
drinks_cheers.gif ir man patiktų būt antrokų mokytoja thumbup.gif
Aurute,  hi.gif

Ir man taip patiktų. Antrą klasę labiausiai mėgstu. Bet šiemet turėsiu trečiokus. Auga "spagiečiai" mano...

Papildyta:
Nu va... Inusia mane jau aplenkė. Iš dviejų tikrai sulipinsi ekspromtu.
Atsakyti
Jau ant dūšios lengviau, šiandien sukurpsiu, o per savaitgalį išmoksiu lotuliukas.gif . Ačiū, kad jūs esate wub.gif

Labai sukiai įsisuku į darbus, kažkokia depresija sėdi manyje blink.gif . Na, bet dar turiu pora dienų. Pirmokai laukia, tad ir norisi kažko šilto ir prasmingo.

Pusele30, gražaus ir linksmo gimtadienio user posted image
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 08 31, 16:30)
Jau ant dūšios lengviau, šiandien sukurpsiu, o per savaitgalį išmoksiu  lotuliukas.gif . Ačiū, kad jūs esate  wub.gif

Labai sukiai įsisuku į darbus, kažkokia depresija sėdi manyje  blink.gif . Na, bet dar turiu pora dienų. Pirmokai laukia, tad ir norisi kažko šilto ir prasmingo.
Pusele30, gražaus ir linksmo gimtadienio  user posted image

MERGAITĖS, ačiū visoms už sveikinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Mane irgi keistas tinginys ima -nežinau, kaip reiks įsivažiuot blush2.gif Dar šiandien per posėdį pasakė, kad bus elektoniniai dienynai, tai visai liūdna paliko: nemoku visai naudotis, tėvai ir vaikai bus nepatenkinti, nes gal tik 3 turi internetus g.gif Sakykit, o jūs šalia elektroninio ar turit kokią popierinę knygelę ar dienoraštį? Neįsivaizduoju, kaip pradinukams be knygelių dirbt g.gif
Ir dar, gal kuri turit Lietuvos himną? Savo kažkur nukišau, nerandu, neturėsiu ką paleist pirmadienį g.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti

Pusele30, gražaus ir linksmo gimtadienio user posted image
[/quote]

Ir aš, ir aš prisidedu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 08 31, 17:30)

Pusele30, gražaus ir linksmo gimtadienio  user posted image

birthday.gif ploja.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 08 31, 19:08)
MERGAITĖS, ačiū visoms už sveikinimus aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Mane irgi keistas tinginys ima -nežinau, kaip reiks įsivažiuot blush2.gif  Dar šiandien per posėdį pasakė, kad bus elektoniniai dienynai, tai visai liūdna paliko: nemoku visai naudotis, tėvai ir vaikai bus nepatenkinti, nes gal tik 3 turi internetus g.gif Sakykit, o jūs šalia elektroninio ar turit kokią popierinę knygelę ar dienoraštį? Neįsivaizduoju, kaip pradinukams be knygelių dirbt g.gif
Ir dar, gal kuri turit Lietuvos himną? Savo kažkur nukišau, nerandu, neturėsiu ką paleist pirmadienį g.gif  Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Visas rugpjūtinukes su gimtadieniu. Stiprybės ir gerų idėjų 4u.gif
o ankstesnėse žinutėse rašiau, kad mūsų mokykla patvirtino pradinukams dienoraščius. Nupirkau jau kietais viršeliais sąsiuvinius ir rašysim į juos.

Ir dar pakartoju prašymą ax.gif , gal kas turit gražių minčių, kurias galima būtų įrašyti to dienoraščio pirmame lape ax.gif

Šiandien jau klasė papuošta, nufotografavau, galiu įmesti į paštą.
Atsakyti

[/quote]

Būtinai įmeskit:)

Reiks mąstyt kažką ir man apie dienoraščius, nors knygelės tikrai buvo geriau, bent jau man g.gif O parašyt dienoraščio pradžioj galima kokį palinkėjimą vaikams ir tėvams ...
Atsakyti
[quote=pusele30,2012 08 31, 19:58]
[/quote]

Būtinai įmeskit:)

Reiks mąstyt kažką ir man apie dienoraščius, nors knygelės tikrai buvo geriau, bent jau man g.gif O parašyt dienoraščio pradžioj galima kokį palinkėjimą vaikams ir tėvams ...
[/quote]
Tai va ir norisi kokių gražių žodžių, nes pačiai ko tai nesigalvoja doh.gif dar turiu pridaryt obuolių, nes darysiu kompotą (ačiū už mintį 4u.gif ).
Gal gali pasakyti kas darė tą kompotą, o tie obuoliai nesukrenta plokščiai ant dugno ir tada jų ten tik maža krūvelė lieka. Gal ką išbandėt?
Nuotraukas įmesiu vėliau. Dar paieškosiu ir praėjusių metų. Tada man plakatą padarė dailės mokytoja.
Atsakyti

Visoms, kurioms jau ryt šventinė diena - lengvos nakties, gardžios rytinės kavos, gero oro, linksmos direktorės, gerai nusiteikusių, geranoriškų tėvų, ramių ir puikių mokinukų, nevirpančio balso, atminties nepraradimo ir t.t. Kad viskas būtų taip, kaip ir susiplanavote. O tai ir dar geriau. Juk mes - visagalės!!!! thumbup.gif
O dabar jau bėgu lyginti ir ........ IKI malonaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms rytoj gražios šventės. 4u.gif
Man šie metai ypatingi, nes pirmą kartą rugsėjo 1d. lydėsiu savo asmeninį vaiką į mokyklą( nes jo mokykloj šventė ryt, o mano mokykloj pirmadienį). 4u.gif
Atsakyti