Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(vaiste @ 2012 08 30, 21:10)
Sveikutes, gal kuri nors turite kokią nors pasaką apie pelėdą ir pelėdžiukus, kuri tiktų rugsėjo 1? Gal galite pasidalinti  4u.gif

Gal eilerastis tiks?

GIRIOS MOKYKLĖLĖ

Įkėliau inkilėlį
Į medį šalia kelio.
Štai čia bus mokyklėlė
Atskridusių paukštelių.

Įkėliau inkilėlį
Ir nupiešiau rodyklę.
Paukšteliai pirmokėliai
Jau renkas į mokyklą.

Sutūpę ant šakučių
Plonais balsyčiais gieda
Juos moko išmintinga
Nukaršusi pelėda.

Pakreipus galvą žiūri,
Ar jau visi atskrido.
Gal kas neranda kelio?
Gal girioje paklydo?

Pelėdai nesilaiko
Ant nosies akiniai:
- Penkiolika minučių
Pasnauskim, mokiniai.

Paskui skaitysim knygą.
Ir užknarkė storai.
Nubudo išsigandę
Voriukas ir vorai.

Raidelių nepažystų,
Nusiminė apuokas,
- Kai atverčiu knygelę,
Tai suima man juokas.

- Ir man - genelis tarė,
-Skaityt labai sunku,
Geriau į seną pušį
Stuksenti kaltuku.

Išdykėlis žvirbliukas
Vis staipės ir neklausė.
Jo nebarė pelėda,
Linksmai nusuko ausį.

Ir taip kiekvieną rytą
Sparnus aukštyn iškėlę
Susirenka paukšteliai
Į girios mokyklėlę.
Atsakyti
Na, man irgi jau tiesioji, rytoj kabinetų apžiūra ir posėdis. Man kaip studentiškais laikais pritrūko vienos dienos/nakties doh.gif Pasidalinsiu ir aš savo mintim ax.gif Mūsų šių metų tema Kuriame kartu. Tai lentoje prikabinau visą eilę vaikų pieštų spalvotų vaikų siluetų ir užrašą Sveiki sugrįžę į mokyklą. Stende posmas ir mažesni žmogeliukai tarp rutuliukų. Rytoj nufotografuosiu ir įmesiu.
Nuo šių metų nebeturėsim pasiekimų knygelių, bet patvirtino dienoraščius. Gal kas turit kokius gerus žodžius apie mokyklą, o gal rudenį ir grįžimą į mokyklą, kuriuos galėčiau įklijuoti to dienoraščio pradžioje. Būčiau labai dėkinga ax.gif

Atsakyti
Kodėl atsisakėte pasiekimų knygelių? Kuo geresni dienoraščiai?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 08 30, 23:27)
Kodėl atsisakėte pasiekimų knygelių? Kuo geresni dienoraščiai?

Bus elektroninis dienynas, o mes vis tiek norim kokio daikto, kad vaikam pagyrimus, informaciją ir patys susirašytų.O ir taip patys save įsivertintų
Atsakyti
Nu pasiguosiu ir as - truksta laiko.. klase truputi apsikuopiau.. bet ka kalbet.. da busima pirmoka turiu smile.gif dar ji suruost, da sau rubai.. nu dienele laukia ryt doh.gif aisku is ryto posedis..
Tai visoms linkiu isnaudot tinkamai laika smile.gif Gal pilnatis dar appsvies kokia m inti ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Oi kiek pas mus gražių švenčių tongue.gif

Riešutasgile, su praėjusiu gimtadieniu!

user posted image
Pusele30, su nuostabiu šiandieniniu tortadieniu!

user posted image

Sukuosi ir aš kaip voverė. Vakar vežiau dukrą pirmakursę į Šiaulius, šiandien du posėdžius atlaikiau, ryt baigsiu tvarkyt klasę ir būtinai atsiųsiu nuotraukas. mirksiukas.gif O rugsėjo pirmoji - šeštadienį.

Aurute, aš buvau nusigandus, kad kažkur dingot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 30 rugpjūčio 2012 - 22:06
Mergaitės, priminkite pasakojimą apie voveriuką, kuris nešėsi kuprinę. Niekaip neapsisprendžiu dėl pirmos pamokos, mąstau gal kažką panašaus padaryti, bet nerandu, kur apie tai buvo rašyta.
Aš šiandien tik baldus susistačiau į vietas, o stendai dar tušti...

Aurute, aš ir tavęs buvau pasigedus, trūko čia tavęs biggrin.gif

Visoms, kurios šventė gimtadienius dovanoju user posted image
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 08 30, 21:09)
yess.gif Mano viena pažįstama dirba Amerikoje. Ji yra antrokų mokytoja. Kol supratau, kad ji visada yra antrokų mokytoja... doh.gif Kaip sako smilga1972, vaikai kas metais keičiasi. Pagalvojau, kad gal visai neblogai. Ir ypač norėčiau dirbti antrokų mokytoja. Man - tai patys geriausi mokymo metai ... smile.gif

drinks_cheers.gif ir man patiktų būt antrokų mokytoja thumbup.gif
Aurute, hi.gif
Atsakyti
Mergaitės gal padėtumėte g.gif , kažkada diskutavome, kad dovanojote vaikams raštelį-pažymą, leidžiančią vieną kartą neatlikti namų darbų, prisimenu, kad siuntė į paštą, bet nerandu.Norėčiau padovanoti rugsėjo pirmosios proga smile.gif

Jau radau - atleidimas nuo namu darbų, visai paprastutis, gal kas darėtės ir turite koki pvz, prašmatnesnį, kad tiktų dovanėlei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 31 rugpjūčio 2012 - 08:04
Pusele 30, happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 08 30, 21:09)
yess.gif Mano viena pažįstama dirba Amerikoje. Ji yra antrokų mokytoja. Kol supratau, kad ji visada yra antrokų mokytoja... doh.gif Kaip sako smilga1972, vaikai kas metais keičiasi. Pagalvojau, kad gal visai neblogai. Ir ypač norėčiau dirbti antrokų mokytoja. Man - tai patys geriausi mokymo metai ... smile.gif

Aš irgi tokią pažįstamą turiu. Gal ta pati? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 08 30, 23:52)
drinks_cheers.gif ir man patiktų būt antrokų mokytoja thumbup.gif

Aš galėčiau būt, kad ir pirmokų ar ketvirtokų. Pastoviai gilintaisi į tą pačią programą ir užduotis. rolleyes.gif
Atsakyti