Sveikutės
Aš vis dar blaškausi Buvau vienam darbe posėdy, šiandien lekiu į ktą. Mintys skarido, nesusikaupiu, neturiu laiko su jumis pabendruati. Bet jau nebetoli rgsėjis ir tada tik vienas darbas manęs lauks
Įmesiu į paštą pasaką apie dingusią jūrą. Nežinau ar jos nebuvo. Jei taip, trinkit
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 30, 07:42)
Aš vis dar blaškausi Buvau vienam darbe posėdy, šiandien lekiu į ktą. Mintys skarido, nesusikaupiu, neturiu laiko su jumis pabendruati. Bet jau nebetoli rgsėjis ir tada tik vienas darbas manęs lauks
Ir aš panašiai- tarp dangaus ir žemės Naujoji klasė dar nepuošta ir netvarkyta,nes vyksta daliniai remonto darbai (lupa seną lentą, deda naują).Šiandien į konferenciją ir į posėdį. Rytoj- metodinis pasitarimas...Man tokie pirmi metai, kai esu tik viena koja klasės šeimininkė. Ir kaip reikės viską suspėti???
QUOTE(kara117 @ 2012 08 29, 16:59)
Mokykloje turiu ketureilį apie pėdas, bet galėsiu parašyti tik rytoj
Sveikos.Žadėtą ketureilį jau parašė Gitė.
Mergaitės, švenčiančios GIMTADIENĮ, sveikatos Jums ir gerų mokslo metų
Sveikos,
merginos paaiškinkite man ar taip galima?
dabar turime jungtinį komplektą 1-3 klasės, o 2 ir 4 klasės nesujungtos. Džiaugiamės, kad dar kitais metais ateina reikiamas skaičius pirmokų ir negalės prijungti prie dabartinės 2, bet direktorė sako, kad nieko panašaus, išardys jungtinį komplektą ir vis tiek sujungs... bet ar taip galima ardyti po metų jungtinį komplektą ir blaškyti vaikus nuo vienos mokytojos pas kitą, o jeigu po metų vėl skaičius keisis, tai ką... ir vėl gali ardyti komplektus? nieko nesuprantu...
merginos paaiškinkite man ar taip galima?
dabar turime jungtinį komplektą 1-3 klasės, o 2 ir 4 klasės nesujungtos. Džiaugiamės, kad dar kitais metais ateina reikiamas skaičius pirmokų ir negalės prijungti prie dabartinės 2, bet direktorė sako, kad nieko panašaus, išardys jungtinį komplektą ir vis tiek sujungs... bet ar taip galima ardyti po metų jungtinį komplektą ir blaškyti vaikus nuo vienos mokytojos pas kitą, o jeigu po metų vėl skaičius keisis, tai ką... ir vėl gali ardyti komplektus? nieko nesuprantu...
Mergaitės, priminkit, ar gali antrokai nešiotis vadovėlius namo. Ar galima užduoti namų darbus?
Namų darbų antrokams nėra, o vadovėlius gali nešiotis. Aišku, kad namų darbai reikalingi.
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 30, 09:49)
Man tokie pirmi metai, kai esu tik viena koja klasės šeimininkė. Ir kaip reikės viską suspėti???
Aš ką tik iš posėdžio Nieko gero, o dieną praradau. Tai ryt teks lėkt į naująjį darbą ir verstis per galvą, kad šeštadieniui jau būčiau viską pasidarius. Dar tiek daug nežinau, dar tiek daug visko trūksta, kad net baisu
O ir švarkas, kurį turėsiu vilkėti rugsėjo 1, atkeliaus tik penktadienio vakare. Vieną kartą matavausi, o ir tai buvo, kaip sakau švarko "griaučiai", tai net neįsivaizduoju kokį rezultatą pamatysiu Nepasisekė su siuvėja. Ne ji manęs ieško, o aš pastoviai ją judinu, ar jau matuotis, ar jau siuvat, ar jau pasiūtas?
Sveikutės
Pas mus posėdis tik ryt 12 val. Visa diena sugadinta...O dar pas mažutę į darželio šventę reiks kažkaip spėti
Nesuprantu, nesusikaupiu niekaip, nelinksta rankos prie darbinių reikalų ir viskas Tik tiek, kad klasę apsikuopiau , kempiniuką su visa komanda pasidariau, o ką kalbėsiu dar tebesuku galvą Padrikos mintys ir viskas....Net ir dėl aprangos, kaip ne kiekvieną metą nesuku galvos - rengiuos taip pat kaip pernai Ai, tiek jau to...
Aš ir vėl dėl to Vieversio 3 klasei mokyt. knygos. Kaip, ar turite kas? Kaip suprantu, dar net neišleista...O sako - ieškokite knygynuose
Pas mus posėdis tik ryt 12 val. Visa diena sugadinta...O dar pas mažutę į darželio šventę reiks kažkaip spėti
Nesuprantu, nesusikaupiu niekaip, nelinksta rankos prie darbinių reikalų ir viskas Tik tiek, kad klasę apsikuopiau , kempiniuką su visa komanda pasidariau, o ką kalbėsiu dar tebesuku galvą Padrikos mintys ir viskas....Net ir dėl aprangos, kaip ne kiekvieną metą nesuku galvos - rengiuos taip pat kaip pernai Ai, tiek jau to...
Aš ir vėl dėl to Vieversio 3 klasei mokyt. knygos. Kaip, ar turite kas? Kaip suprantu, dar net neišleista...O sako - ieškokite knygynuose
QUOTE(Betukas @ 2012 08 30, 16:22)
Sveikutės
O kokia šventė tokiu laiku
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 30, 14:26)
O kokia šventė tokiu laiku
Mūsų darželyje visada Rugsėjo 1-osios šventė būna išvakarėse - rugpjūčio 31 d. Dažniausiai po pietų apie 16 val. Sueina vaikučiai į grupes naujas , nes tokia tvarka, kasmet keičiasi grupė ir auklėtoja. Vieną metą gamtosauginė pakraipa, kitą metą etno ir t.t... Per vasarą mūsų darželis atostogauja
Mergaitės, gal turit gražių žodžių skirtų kolegoms?
QUOTE(Betukas @ 2012 08 30, 16:32)
Mūsų darželyje visada Rugsėjo 1-osios šventė būna išvakarėse - rugpjūčio 31 d. Dažniausiai po pietų apie 16 val. Sueina vaikučiai į grupes naujas , nes tokia tvarka, kasmet keičiasi grupė ir auklėtoja. Vieną metą gamtosauginė pakraipa, kitą metą etno ir t.t... Per vasarą mūsų darželis atostogauja
Kaip įdomu