Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(staben @ 2012 08 29, 17:28)
Jungiuos prie visų sveikinimų 4u.gif  4u.gif  4u.gif
sveikos mergaitės, gal galėtumėt pagelbėt , gal kuri turit kompaktą do re mi fa 3 su žodžiais, mano ,, sunegalavo ", o man labai labai reikia, būčiau dėkinga.

Labas,
turiu, tuoj atsiųsiu biggrin.gif
Atsakyti
Esu labai dėkinga jums už pagalbą
naminukei, Studijai, Mergelei, agei-melagei, gitei, Inusiai

Jūs pačios geriausios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 29 rugpjūčio 2012 - 19:39
b.s Labas,
turiu, tuoj atsiųsiu biggrin.gif

Labai labai ačiū
Atsakyti
riešutasgilė - su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kažką turite apie švyturius laivams?
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės, gal kas turit tą obuolių pasaką? Gal galit atsiųsti į mano elektroninį kuliesinga@gmail.com Būčiau labai dėkinga smile.gif

QUOTE(Inusia @ 2012 08 27, 16:15)
Aš tai irgi skaičiau Obuolių pasaką ir dovanojau balionėlius - obuoliukus. Tai vaikams labai patiko bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 08 29, 21:36)
Sveikutės, mergaitės, gal kas turit tą obuolių pasaką? Gal galit atsiųsti į mano elektroninį kuliesinga@gmail.com Būčiau labai dėkinga smile.gif

Aš tai buvau knygą iš bibliotekos pasiėmusi. Tad gaila, kad negaliu padėti verysad.gif
Atsakyti
tigruole, didelę dalį nuskenuoto vadovėlio tikrai turiu, bet viskas mokykloje. Ryt pabandysiu surasti ir įdėti į paštą.

QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 17:13)
Sveikutės,

mano dovanėlės dar be kepurėlių, pasistengsiu vieną užbaigti šiandien, kad galėčiau parodyti. Niekaip nekyla rankos prie tų pelėdžiukų užbaigimo blush2.gif Dabar saulytei kaspinėlius nupyniau iš tampomo popieriaus. O saulytė yra kažkuriame pašte, ten ir daugiau stendų. Gal kas nors turite Riešuto mokytojos knygą nuskenuotą ax.gif Kitoms klasėms turiu, o pirmokams ne, nes nuo antros klasės pradėjau dirbti su Riešutu. Einu užbaiginėti pelėdžiuko.

Atsakyti
Labas vakaras, merginos user posted image

AČIŪ visoms, kad manęs nepamiršot blush2.gif . Skaičiau ir susigraudinau blush2.gif . Visą vasarą nebuvo laiko SM. Tai išvažiavus buvau, tai anūkus niančinau, paskui dar sveikatos problemų turėjau...
O jūs - ištikimiausios. Manęs nepamiršot. Kiekvienai po user posted image

Šaunuolė Simba, kad priminė, jog dar esu laukiama doh.gif .

Kaip šaunu, kad mokslo metų pradžia pirmadienį. Dar spėsiu kažkiek pasiruošt. Nieko daug ir nereiks, nes pasikvietėm režisūros studentą, kuris po oficialios dalies užsiims pradinukais. Tai klasėje paskui tik trumpa informacija. Nebedarysiu teatro.

Atsakyti
ir as prisidedu prie gimtadieniu sveikinimu visoms vasarinukems 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 08 29, 22:11)

Kaip šaunu, kad mokslo metų pradžia pirmadienį. Dar spėsiu kažkiek pasiruošt. Nieko daug ir nereiks, nes pasikvietėm režisūros studentą, kuris po oficialios dalies užsiims pradinukais. Tai klasėje paskui tik trumpa informacija. Nebedarysiu teatro.

Užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės.
SU GIMTADIENIU VISAS RUGPJŪTINUKES 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš dirbau nuo ryto iki dabar verysad.gif Nežinau kaip ir spėti viską g.gif Tai metodinį padarė šiandien, poryt posėdis, neturiu laiko ir poilsiui verysad.gif
Atsakyti