Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Jungiuos prie visų sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sveikos mergaitės, gal galėtumėt pagelbėt , gal kuri turit kompaktą do re mi fa 3 su žodžiais, mano ,, sunegalavo ", o man labai labai reikia, būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 29, 13:28)
Sveikos, mergaitės. Aš išsisėmiau per tuos persikraustymus. Pagelbėkite blush2.gif Gal kuri darėte rugsėjo šventei ką nors su pėdutėmis? Gal kokių posmų ar šiaip kokių idėjų turite, kaip paruošti stendą? ax.gif

Sveika, aš kartą pėdutes išsikirpau iš lpdukinio popieriaus ir jas priklijavau, "išmėčiau" klasėje ant grindų. O mokinukmas buvo pirmoji užduotis pėdutėmis patekti į klasę. Pėdutės prasidėjo prieš klasę. Buvo visai linksma. biggrin.gif Aišku vaikai turėjo eiti po vieną.
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2012 08 29, 17:05)
Laba. Labai sudomino mintis apie pamoką susieta su pasaką su spalvotais pieštukais. Niekaip nieko gero nesumąstau. Visą savaitę plušu prie bendro mokyklos renginio, nes šiais metais aš už jį atsakinga. Gal galėtum tą pasaką įmesti į mano paštą, aš persiųsčiau bendro renginio scenarijų. Aišku mūsų mokyklėlė pradinė, nežinau ar tau tiktų.

Sveika, aš irgi turiu pasaką apie pieštukus. Jei reikia - įmesiu į paštą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2012 08 29, 18:39)

Sveika, aš irgi turiu pasaką apie pieštukus. Jei reikia - įmesiu į paštą  bigsmile.gif

Visko reikia biggrin.gif Prašom įmesti į paštą, nes jei ne šiemet, tai kitąmet gal reikės... 4u.gif
Atsakyti
Pirmokutės ir ne tik, kaip su namų darbais pirmokams. Ar ruošiat kokius nors sutikimus tėvams dėl namų darbų? Ar neužduodat?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 08 29, 18:52)
Visko reikia  biggrin.gif Prašom įmesti į paštą, nes jei ne šiemet, tai kitąmet gal reikės...  4u.gif

Jau pašte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 29, 19:00)
Pirmokutės ir ne tik, kaip su namų darbais pirmokams. Ar ruošiat kokius nors sutikimus tėvams dėl namų darbų? Ar neužduodat?

Aš tai tikrai vėliau užduosiu tiems , kuriems to reikės. Tik ,aišku, per rugsėjo pirmąją aptardama tėvų atsargiai pasiklausiu. Iš patirties žinau, kad tėvai nori, o ir vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 29 rugpjūčio 2012 - 18:09
matyti, kad pats darbymetis.. Baisu, arteja jau.. as norejau paklaust - rugsejo 1 ą jus sakot apsiklaust tėvus pvz. dėl namų darbų. Aš galvoju, kad tik pamoką pravest ir viskas.. O informaciją pateikt raštu.. Vistiek susirinkimas bus po savaitėlėės, o per pačią šventę ir vaikams nusibos ir tėvai gal per daug nenorės diskutuot.. ką jūs manot?
Atsakyti
Apie Pieštuką įmečiau į paštą,viena kažkurios merginos pernai siųsta, kita-sutrumpintas variantas.

Apie pėdas:

Eini ir pėdos lieka aiškios
Ir jų nebeužsnigt
Smagu po savo žemę vaikščiot
Ir pėdsakus palikt

Gimtadienį bešvenčiančioms -tūkstantis sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ot aš be galvos doh.gif doh.gif doh.gif aš visą laiką keikiau savo gimtadienį - prieš rugsėjį.. per tuos darbus vos nepamiršau ax.gif AČIŪ AČIŪ AČIŪ 4u.gif už sveikinimus.. i rprisidedu prie sveikinimų kurios švenčia kartu su manim tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Riešutasgilė 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif SVEIKATOS-LAIMĖS IR SEKMĖS
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 08 29, 19:29)
Riešutasgilė 4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif SVEIKATOS-LAIMĖS IR SEKMĖS

Prisidedu prie sveikinimų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skanaus torčiuko!
QUOTE(linastri @ 2012 08 28, 21:41)
doh.gif čia kas taip sugalvojo?

Kas gi daugiau - rajono vyresnybė. Džiaugiuosi, kad mūsų valdžia atsilaikė ir mes pamokų nevesim rugsėjo 3 d. Bus tik šventė. thumbup.gif
Mergaitės radau programėlę kaip gražiai pateikti, apipavidalinti nuotraukas. Ka tik parsisiunčiau ir dabar mokausi dirbti (ir turiu pasakyti visai liuks).
Gal reikia, a?
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 08 29, 19:44)
Prisidedu prie sveikinimų.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Skanaus torčiuko!

Kas gi daugiau - rajono vyresnybė. Džiaugiuosi, kad mūsų valdžia atsilaikė ir mes pamokų nevesim rugsėjo 3 d. Bus tik šventė.  thumbup.gif
Mergaitės radau programėlę kaip gražiai pateikti, apipavidalinti nuotraukas. Ka tik parsisiunčiau ir dabar mokausi dirbti (ir turiu pasakyti visai liuks).
Gal reikia, a?

4u.gif reikia labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 29, 19:00)

Aš pirmokams oficialiai namų darbų neužduodavau. Tiesiog, nuolat tėvams akcentuodavau, kad jei vaikas susikaupęs dirba pamokoj, tai jis beveik viską spėja mokykloj. Jei pamokos metu svajoja, krapštosi, tai jam būtina užbaigti klasėj pradėtus darbus. Bijočiau užduot namų darbus pirmokui, nes niekad negali žinot, ar neatsiras tėvelių, mėgstančių skųstis aukščiau.. ir net visai nesvarbu, kad jie patys tą sutikimą pasirašė.
Reali situacija panaši ir buvo. Kai susirinkdavo mamos į tėvų susirinkimą, tai vienos šnekėdavo, kad jų vaikas namo net sąsiuvinių nesineša, o kiti aiškindavo, kad vis namuose dirba...
Atsakyti