Sveikos, mergaitės. Aš išsisėmiau per tuos persikraustymus. Pagelbėkite Gal kuri darėte rugsėjo šventei ką nors su pėdutėmis? Gal kokių posmų ar šiaip kokių idėjų turite, kaip paruošti stendą?
QUOTE(simba3 @ 2012 08 29, 07:30)
Jungiuosi prie sveikinimų!!!
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 29, 12:28)
Sveikos, mergaitės. Aš išsisėmiau per tuos persikraustymus. Pagelbėkite Gal kuri darėte rugsėjo šventei ką nors su pėdutėmis? Gal kokių posmų ar šiaip kokių idėjų turite, kaip paruošti stendą?
Aš šiemet ant lentos dėsiu iškirpus spalvotus skaičiukus ir raides. Kitam stende užrašysiu "sėkmės moksle" ir pridėsiu įvairiaspalvių klevo lapelių. Kitam galvoju, kad kabinsiu kraitelę su įvairiaspalviais obuoliukais.
Dar irgi tik kūryboje ir pamąstymuose.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 29, 13:12)
Dideliausi linkėjimai ir nuo manęs!!! Gražaus gimtadienio.
Žiū kiek daug čia gimusių po Mergelės ženklu.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 29, 06:06)
Auglina ir Rollick, visų svajonių išsipildymo, saulėtų ir šiltų dienų! Su gimtadieniu!!!
Jungiuos prie sveikinimų. Lai gimtadienis būna svajonių ir troškimų išsipildymo diena.
laba diena,
noriu Jūsų paklausti: koks būtų maždaug atlyginimas už:
priešmokyklinė grupė
20 kontaktinių val
jokios kategorijos
bendras pedagoginis stažas 13m, bet ne pradinių ir ne priešmokyklinio?
priešmokyklinė grupė
20 kontaktinių val
jokios kategorijos
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 29, 14:28)
Mokykloje turiu ketureilį apie pėdas, bet galėsiu parašyti tik rytoj
QUOTE(kara117 @ 2012 08 29, 15:59)
Mokykloje turiu ketureilį apie pėdas, bet galėsiu parašyti tik rytoj
Labai labai lauksiu Nes mano mokykloje rugsėjo šventė yra teminė- "Mažų žingsnelių galia". O laiko, kaip visada trūksta, ir minčių- nulis.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 29, 15:42)
Aš šiemet ant lentos dėsiu iškirpus spalvotus skaičiukus ir raides. Kitam stende užrašysiu "sėkmės moksle" ir pridėsiu įvairiaspalvių klevo lapelių. Kitam galvoju, kad kabinsiu kraitelę su įvairiaspalviais obuoliukais.
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2012 08 29, 15:57)
laba diena,
priešmokyklinė grupė
20 kontaktinių val
jokios kategorijos
priešmokyklinė grupė
20 kontaktinių val
jokios kategorijos
Jeigu neklystu- turėtum gauti -700Lt (tiek gaudavo VPU pradinio ugdymo studentė ,kuri buvo su 4 metų darbo stažu,bet be reikiamos kvalifikacijos)
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 29, 15:42)
Lai gimtadienis būna svajonių ir troškimų išsipildymo diena.
Didžiausi ir širdingiausi sveikinimai gimtadienio torto sulaukusiai Riešutasgile.
QUOTE(eda77 @ 2012 08 28, 19:36)
Laba, visos dirba, pluša. O aš klasę šveičiu- puošiu ir vis galo nematyt...
Rugsėjo pirmosios šventę bandau sieti su pasaka apie spalvotus pieštukus. Tai dabar visos mintys šia tema.
Šian vos nenukritau išgirdus, kad rugsėjo 3d. turim ir šventę ir pamokas pravest. Dar to nėra mano praktikoj buvę. Laukiu ką sakys mūsų valdžia.
Ačiū, Rityte, tavo pagalba be galo vertinga!
Rugsėjo pirmosios šventę bandau sieti su pasaka apie spalvotus pieštukus. Tai dabar visos mintys šia tema.
Šian vos nenukritau išgirdus, kad rugsėjo 3d. turim ir šventę ir pamokas pravest. Dar to nėra mano praktikoj buvę. Laukiu ką sakys mūsų valdžia.
Ačiū, Rityte, tavo pagalba be galo vertinga!
Laba. Labai sudomino mintis apie pamoką susieta su pasaką su spalvotais pieštukais. Niekaip nieko gero nesumąstau. Visą savaitę plušu prie bendro mokyklos renginio, nes šiais metais aš už jį atsakinga. Gal galėtum tą pasaką įmesti į mano paštą, aš persiųsčiau bendro renginio scenarijų. Aišku mūsų mokyklėlė pradinė, nežinau ar tau tiktų.
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 29, 13:28)
Aš tik šitą grožį radau vertą dėmesio
http://linksmai.balsas.lt/pedos-akmenu
turiu gražius žodžius apie gyvenimo pėdas, bet suaugusiems. Netiks tau, nebent persidarytum...
Visas Mergeles su gimtadieniais
lutute1, o jeigu kievienam įteikus po akmenuką. Dar gali būti nupiešta didelė pėdutė, ant mažų pėdučių tėveliai parašo savo palinkėjimus vaikams. Arba gali būti ne didelė pėda, o takelis.
Išleistuvėms buvau dariusi pievą, virš jos suklijavai vaikų pagamintas pėdutes, o debesėliuose įrašiau žodžius: Mes kiekvienas paliekame pėdas, kai einam laukais, jeigu gilios - ilgam jos išlieka, jei teisingos tampa takai. A. Baltakis
Ir dar šitą radau:
Takelis į mokyklą- pradžia didžiulio kelio, pradžia visų darbų- pirmoji pamoka.
Tegul netyla niekad mokykliniai varpeliai, šviesiu juoku vaikystės ir nerimu degą...
Dar kažkur, gal jūsų forume mačiau ant durų priklijuota pėdutės, o po jomis klausimas: Ar nepamiršai šypsenos?
R. Skučaitės eilėraštukas gal tiktų?
Ant lygaus baltučio sniego
Daug juodų pėdelių miega.
Kas išrašė sniegelį ?
Kas išmynė takelį ?
Kur takelis mus veda ?
Ką pėdelės mums žada ?
Oi prikelkit raideles,
Ant sniegelio pėdeles !
Jas pabudinę, prikėlę,
Rasit gražią pasakėlę !
Pirmoj klasėj kalbėjau apie tai, kad vaikai šiandien žengė pirmą žingsnelį į mokyklą. Tų žingsnelių bus daug, bet pirmasis 100 ypatingas. Neužsirašiau scenarijaus, tai jau nebepamenu, ką dar šnekėjau. Esmė tik ta, kad rugsėjo 1-ąją apibrėžėm vieno vaiko pėdutę ir užklijavom virš lentos. Vėliau kas dieną vis priklijuodavom po naują pėdą ir taip iki šimtadienio. Šimtadienis mums sutapo su abėcėlės švente.
Į paštą išsiunčiau pėdučių nuotrauką. Ne kažin kas, bet gal atsiras idėja ir ją bus galima išplėtot..