Sveikinu visas mus su jubiliejiniu 30 mūsų pokalbių puslapiu , nugi gražu
QUOTE(studija @ 2012 08 22, 21:22)
Sveikinu visas mus su jubiliejiniu 30 mūsų pokalbių puslapiu , nugi gražu
Ta proga visos turetumem gerai atsvesti
QUOTE(elimak7 @ 2012 08 22, 23:29)
Ta proga visos turetumem gerai atsvesti
Oi gerai būtų šalto alučio bokalas ...pirtelė....pūkšt į ežeriuką...laužas...ech
QUOTE(studija @ 2012 08 22, 22:55)
Oi gerai būtų šalto alučio bokalas ...pirtelė....pūkšt į ežeriuką...laužas...ech
Visa tai manęs laukia šį savaitgalį
QUOTE(NOKIA @ 2012 08 22, 21:17)
Mūsų mokykla nusprendė,kad reikia dar pailsėti ir penktadienį direktoriaus siūlymu, keliaujam 3 dienom į Palangą. Tad darbines nuotaikas vis dar stumiam
kaip smagu! gero poilsio!
Sveikos naujoje temoj 22peliukas22 gera statybininkė. ačiū už globą jaukiuose namučiuose.
Tokį direktorių ant rankų nešioti
Sveikos naujuose namučiuose Aš taip pat niekaip negaliu sėsti prie darbo, labai jau tingisi. Pusė savo pelėdžiukų padariau, o toliau niekaip rankos nekyla Rytoj jau į darbą, o taip nesinori Kad mums tokią gerą direktorę
Ačiū už namelius, o astros jau priminė, kad ruduo. Laivus, žuvėdras darysiu aš. Norėčiau ir švyturio, bet nežinau dar kaip. Kadangi mano mokiniai bus ketvirtokai, tai žuvėdros ir bus keturios: dvi iš vienos pusės, dvi iš kitos, laivelių tiek, kiek mokinių. Jie priklijuoti nebus, juos išdalysiu, jie atliks užduotį, kažką parašys, o tada patys eis prie lentos ir klijuos virš mano jau padarytų bangelių. Kol kas tokia mintis. Bet daryti dar nepradėjau.
Visoms mergaitėms sveikatos, energijos, gražių sumanymų.
Visoms mergaitėms sveikatos, energijos, gražių sumanymų.
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 22, 20:57)
Visa tai manęs laukia šį savaitgalį
Lauksim baliaus pyrago
Ačiū Peliukui už naujus namelius
Norėjau patarimo prašyt. Susiruošiau antrokams pratybų sąsiuvinius užsakinėt ir pradėjau dvejot. Lyg ir mačiau, kad prie PUPOS dabar dar Giedrimienės lietuvių k. užduotys išleistos. Kaip manot, ar verta dar jas imt, jei turėsim pagrindinius pratybų sąsiuvinius ir dar kopijuosiu dalomąją medžiagą? O teksto suvokimo užduotis kas nors perkat visai klasei?
O antros klasės "Vieversys" ar turi pratybų sąsiuvinį?
Norėjau patarimo prašyt. Susiruošiau antrokams pratybų sąsiuvinius užsakinėt ir pradėjau dvejot. Lyg ir mačiau, kad prie PUPOS dabar dar Giedrimienės lietuvių k. užduotys išleistos. Kaip manot, ar verta dar jas imt, jei turėsim pagrindinius pratybų sąsiuvinius ir dar kopijuosiu dalomąją medžiagą? O teksto suvokimo užduotis kas nors perkat visai klasei?
O antros klasės "Vieversys" ar turi pratybų sąsiuvinį?
QUOTE(naminukė @ 2012 08 23, 00:27)
As niekada neapkraunu nei vaiku nei saves pratybu sasiuviniais, nes dazniausiai mes ju nespejame pabaigti , nes mokykloje daug renginiu ir ivairiu svenciu, kurios daznai sutrikdo normalu darba. O paskui lekti per pratybas akis isdegus ir daryti tik tam kad tevai neburbuliuotu, kad pripirko pratybu ir nepadaro tai tada tikrai nereikia.
O del teksto suvokimo tai vienais metais as treciokams emiau teksto suvokimo uzduotis, bet ir pratybu sasiuvinio emiau tik 1 ir 3 dalis ir tai vos spejome. Manau kad reikia labai atsizvelgti i vaiku lygi. Todel ketvirtoje klaseje jau teksto suvokimo nebepirkau o svieciau. Cia mano nuomone