Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(janiku @ 2012 08 28, 16:27)
4u.gif Sveikos. Labai reikia skubios pagalbos. Rašau skelbimus, o kompiuteriste iš manęs ..... schmoll.gif Kaip ant paveikslelio daryti užrašą Būsiu labai dėkinga

nezinau, kaip reikia daryti, bet parasysiu, kaip as darau - paspaudziu ant paveiksliuko 2kartus,atsiradusioje lenteleje pasirenku "layout" ir tada "behind text". o jau tada rasau ant paveiksliuko.
Atsakyti

QUOTE(Mergelė @ 2012 08 28, 16:02)
Sveikos,
tai ką pirmokės vėl pildysim http://www.15min.lt/...4562?pst=1#comm
doh.gif
Čiupinau šiandien. Popierius slidus, tai net nežinau kokiu rašikliu reiks rašyti.

Sveikutės,
įmečiau į paštą kuprinės-sveikinimo pasidarytą trafaretą. Tą įdėją pasiūlė kažkuri iš mūsų šaunuolė thumbup.gif Gal kuriai pravers.
Papildyta:

Aš išdalinsiu per rugsėjo pirmąją, ir tegu tėveliai užpildo, kartu peržiūri.
Negi turi užpildyti mokytoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 28 rugpjūčio 2012 - 16:37
Laba dienelė 4u.gif

Šiandien dariau varpelius vaikams, visai gražiai gavosi thumbup.gif
Papildyta:
Turiu pasiūlymą ax.gif Nufotkinkim kiekviena savo klasę prieš rugsėjo šventę ir siųskim į paštą, kitamet pavartysim ir gal kuo pasinaudosim blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, o čia lentų papuošimai. Paskutiniai. smile.gif

http://www.anglickio.../galerija-3/lt/
Atsakyti
Sveikos,
doh.gif
Čiupinau šiandien. Popierius slidus, tai net nežinau kokiu rašikliu reiks rašyti.

Tai gerai, kad gavot nors pačiupint, tai spėsit užsipildyt 4u.gif Aš apie juos tik šiandien iš žiniasklaidos sužinojau. schmoll.gif
Atsakyti
Aš galvoju daryti irgi varpelius, tik ant jų uždėsiu medžiaginius plonus kaspinėlius. Ką toliau, dar nesugalvojau. Tikriausiai pasinaudosiu jūsų idėjomis.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2012 08 28, 17:51)
Aš galvoju daryti irgi varpelius, tik ant jų uždėsiu medžiaginius plonus kaspinėlius. Ką toliau, dar nesugalvojau. Tikriausiai pasinaudosiu jūsų idėjomis.

thumbup.gif
Paskui būtinai parodyk. Aš ryt planuoju irgi varpelius nufotkint.
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turit ketvirtai klasei Pupos 1 dalį pratybų sąsiuvinį nuskenuotą. Būsiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
doh.gif

QUOTE(Inusia @ 2012 08 28, 17:37)
Aš išdalinsiu per rugsėjo pirmąją, ir tegu tėveliai užpildo, kartu peržiūri.
Negi turi užpildyti mokytoja?  g.gif

Aš jau šiandien užpildžiau mirksiukas.gif . Rašiau paprastu mėlynu tušinuku ir labai gerai rašėsi ax.gif . Mums pačioms liepė užpildyti, nes nori mokykla dėti antspaudą ir iškilmingai įteikti. O su tėveliais lai pasižiūri namuose ir nuotrauką įsiklijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytoj ir aš įkelsiu.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 08 28, 15:28)
  Bet praeis šventė, kibsiu ir aš, tada jau kvaršinsiu galvas visoms blush2.gif

ir aš tokią mintį turiu... pradėsim abi drinks_cheers.gif
QUOTE(janiku @ 2012 08 28, 16:27)
4u.gif Sveikos. Labai reikia skubios pagalbos. Rašau skelbimus, o kompiuteriste iš manęs ..... schmoll.gif Kaip ant paveikslelio daryti užrašą Būsiu labai dėkinga

leliuko mama jau parašė savo versiją, aš darau taip:

Kopijuoji paveikslėlį į wordą, 2 kartus spragteli ant jau atsiradusio paveikslėlio , paveikslėlis pasižymi, ir iškrenta lentelė - Formatuoti paveikslėlį, -spaudi maketas,-už teksto - gerai.
gali rašyti tekstą bet kurioje vietoje ir užnešti paveikslėlį ant to užrašo. rašymas koreguojamas taip kaip worde.

QUOTE(simba3 @ 2012 08 28, 17:40)
Turiu pasiūlymą ax.gif Nufotkinkim kiekviena savo klasę prieš rugsėjo šventę ir siųskim į paštą, kitamet pavartysim ir gal kuo pasinaudosim blush2.gif

pritariu šiai minčiai. gal ir naują katalogą padarytų , pvz, "klasės puošimas" , ar kaip pan.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 08 28, 17:40)
Laba dienelė 4u.gif

Šiandien dariau varpelius vaikams, visai gražiai gavosi thumbup.gif
Papildyta:

Puiki mintis. Tikiuosi ir aš tuoj turėsiu slaptažojį į jūsų lobių skrynią.
Atsakyti