Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(Jaša @ 2012 08 25, 19:31)
Gal kas pagelbes su sokio planu 3 klasei.?Oi kaip subuciuociau  biggrin.gif

sveikutes
Paieskojau, bet radau tik 1-2 kl.nors kazkas sake, kad siunte Gal nemoku surast???
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(rityte @ 2012 08 27, 22:23)
Sveikos darbštuolės  4u.gif . Dirbate, plušate prie savo klasių svetainių kūrimo. Puiku  thumbup.gif O aš skubu į pagalbą su savo patarimais. Pabandžiau kuo aiškiau viską surašyti ir pailiustruoti. Viskas jau pašte, naudokitės, kam tik reikia ir tinka  4u.gif

Rityte, tu auksas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Šiais metais turėsiu ketvirtokus, tai planuoju, kad per rugsėjo pirmąją kalbėsiu apie bitutes, kurios dirba kaip išprotėjusios, kadangi mes jau dideli,tai irgi labai daug dirbsim ir rinksim medų- mokslo vaisius. Na jei kažkam padėjau savo mintimis, tai labai malonu.
[/quote]

Sveikutės,
jei pratęsti bitučių temą, tai aš ir vėl (tuos nelemtus lašelius mirksiukas.gif ) pripildžiau geltonu guašu dažytu vandeniu - atrodė jau kaip medučio lašeliai.
O dar galima, kad vaikai, atlikę kokią nors užduotį pvz. parašę linkėjimą, lentoje iš mažų šešiakampių sudėliotų didelį korį. bigsmile.gif
Na, jau ruošiuos į darbą - ir visoms lengvos darbo dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 28 rugpjūčio 2012 - 07:12
QUOTE(rityte @ 2012 08 27, 21:23)
Sveikos darbštuolės  4u.gif . Dirbate, plušate prie savo klasių svetainių kūrimo. Puiku  thumbup.gif O aš skubu į pagalbą su savo patarimais. Pabandžiau kuo aiškiau viską surašyti ir pailiustruoti. Viskas jau pašte, naudokitės, kam tik reikia ir tinka  4u.gif

Rityte, tu talentas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žaviuosi tavo svetaine, darbeliais ir aplamai tavimi thumbup.gif Mano "protinga" galva nesupranta tokių dalykų blush2.gif Ir bendrai neįsivaizduoju, kaip žmogus gali taip daug žinoti ir gebėti g.gif
Ačiū tau didelis, kurk grožį ir dalinkis su mumis aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielos draugės wub.gif

Ačiū, Jums, už viską wub.gif

Sėdžiu darbe, kaką krapštinėjuos ax.gif Sakykit, ar pasakojimas apie tą voveriuką yra kur pašte ar tik čia kažkas buvot pasidaliję mintimis? Nerandu, gerai nepamenu...Mat mano Kempiniukas- trečiokas tikrins, ar trečiokai gerai žino, ko reikia mokyklai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 28, 07:42)

Rityte, tu auksas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ačiūūūūū  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 08 28, 09:19)
Rityte, tu talentas 4u.gif  4u.gif  4u.gif Žaviuosi tavo svetaine, darbeliais ir aplamai tavimi thumbup.gif  Ir bendrai neįsivaizduoju, kaip žmogus gali taip daug žinoti ir gebėti g.gif
Ačiū tau didelis, kurk grožį ir dalinkis su mumis aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

thumbup.gif thumbup.gif Lenkiu savo žilą galvą prieš Ritytę. Ji mano pirmoji jimdo svetainės kūrimo mokytoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 08 27, 22:23)

ačiū. labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 08 27, 21:50)
blush2.gif
Jau 8 pradėjau  smile.gif

Oho, kokie jūs dideli! nestuke.gif Laukia smagūs rūpestėliai. rolleyes.gif Sėkmės kuo didžiausios
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 28, 13:18)
Oho, kokie jūs dideli! nestuke.gif Laukia smagūs rūpestėliai. rolleyes.gif Sėkmės kuo didžiausios

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 28, 11:47)
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif Lenkiu savo žilą galvą prieš Ritytę. Ji mano pirmoji jimdo svetainės kūrimo mokytoja wub.gif

Pritariu- aš irgi žilą galvą lenkiu thumbup.gif Norėčiau ir aš svetainės, bet jaučiu, kad mano žiloji neįveiks tų paslapčių blush2.gif Gėda ir trukdyt užsiėmusius žmones blush2.gif Bet praeis šventė, kibsiu ir aš, tada jau kvaršinsiu galvas visoms blush2.gif

Šiandien pirmą dieną buvau mokykloj, susikviečiau vaikus, padalinau žodelius ... ir mokysimės doh.gif Okas dėl puošimo, tai prisikopinau daug klevo lapų, "nusisamdžiau" namie savuosius vaikus - tegul karpo. Klasėj ant langų priklijuosiu lapų užuolaidą, vidury kokį varpelį ir tegul kabo iki žiemos. Aš puošiu 2 klases, tai darbo daug, bet iš lauko gražiai žiūrisi, kai langai ne pliki biggrin.gif Salytėj irgi primėtysiu lapų visur: pas mus ant sienos kabo Lietuvos formos vainikas iš žalių ąžuolo lapų(iš popieriaus tuščiaviduris). Tai ant to vainiko, priklausomai nuo šventės, prilipdau rudeninių lapų, margaspalvių žiedų arba snaigių smile.gif Vidury jo dar kokius žodelius priklijuoju ... ir tai darbo sočiai, kadangi esu tik viena visoj mokykloj blink.gif Dar stendai prie durų, kuriuos irgi reikia atnaujint doh.gif Kai baigsiu, nufotkinsiu ir įmesiu jūsų teismui tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
tai ką pirmokės vėl pildysim http://www.15min.lt/...4562?pst=1#comm
doh.gif
Čiupinau šiandien. Popierius slidus, tai net nežinau kokiu rašikliu reiks rašyti.
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Labai reikia skubios pagalbos. Rašau skelbimus, o kompiuteriste iš manęs ..... schmoll.gif Kaip ant paveikslelio daryti užrašą Būsiu labai dėkinga
Atsakyti