Man labai, o ir kitiems, patinka, kai ką nors kabinu ant šakų. Jos yra parištos po lempomis. Tad rudeniui labai tinka "lietaus lašeliai".
Šaką palubėj ir aš turėjau- nepamainomas dalykas. Kabindavau vaikų darbelius, lankstinius, puošdavom įvairiom šventėm. Dabar jos nebus palubėj... Bet jau kirba mintis, šaką prisitvirtinti viename klasės kampe Įdomi mintis su lietaus lašeliais
Jie neišsileis tikrai. Išbandyta. Nes kabo susukimu ir užrišimu aukštyn. O tada ilgas siūlas ir ant šakos. Aš juos dariau vaikiško kumščiuko dydžio ir po 5-7 ant šakos.
O ir kartais šaltas dušas nepakenktų
Jie neišsileis tikrai. Išbandyta. Nes kabo susukimu ir užrišimu aukštyn. O tada ilgas siūlas ir ant šakos. Aš juos dariau vaikiško kumščiuko dydžio ir po 5-7 ant šakos.
O ir kartais šaltas dušas nepakenktų
Labutis visoms Dėkoju už siuntinukus. Ypač už kompaktus O pati vis dar tinginiauju... Jau nutariu, kad padirbėsiu, bet vis randu, kaip išsisukt... Šiandien žalią šviesą nedirbt davė vis stipriau ryškėjanti mintis, kad jungs klases.. Tai mano pelėdžiukai pasirodys tik prieš savaitgalį, kai žinosiu su kuo dirbsiu . Aš planuoju juos "tupdyt" ant pieštukų ir prie pilvelio prikijuot užrašų lapelių pluoštelį. Pačius pelėdžiukus prilipdysiu prie magnetėlių.
Sveikos darbštuolės . Dirbate, plušate prie savo klasių svetainių kūrimo. Puiku O aš skubu į pagalbą su savo patarimais. Pabandžiau kuo aiškiau viską surašyti ir pailiustruoti. Viskas jau pašte, naudokitės, kam tik reikia ir tinka
Sveikos merginos, ir vėl prisijungiau prie jūsų ir matau, kad jau dirbat iš peties. Malonu paskaitinėti kaip jūs dirbate. Aš pernai turėjau trečiokus tai irgi per rugsėjo pirmąją skynėm obuolius nuo lentos ant kurių buvo parašyti žodžiai PAGARBA, MANDAGUMAS, IŠMINTIS, MOKSLAS IR t.t , o po to sudėjom į stiklainį ir uždarėm obuolių kompotą, kurį mokslo metų gale atidarėm ir aptarėm kaip mums visa tai pavyko pasiekti. Labai gaila bet vis dar negaunu Jūsų stebuklingojo pašto slaptažodžio, bet tikiuosi, kad gausiu. Šiais metais turėsiu ketvirtokus, tai planuoju, kad per rugsėjo pirmąją kalbėsiu apie bitutes, kurios dirba kaip išprotėjusios, kadangi mes jau dideli,tai irgi labai daug dirbsim ir rinksim medų- mokslo vaisius. Na jei kažkam padėjau savo mintimis, tai labai malonu.
Mergaitės, noriu paklausti į kurį paštą Jūs čia siuntėte pirmokams idėjas, nes nematau jų, o gal akinių reikia. Aš šiandien ir nusipiešiau saulutę su didelę šypsena. Vaikams padovanosiu saulutes šypsenėles (sages).