sveikos
as ir vis ilendu paskaitinet, kokiom nuotaikom gyvenat... nors dar "atostogauju", bet mokyklos negaliu is galvos ismest...
Na, vieną pelėdžiuką padariau iki galo. Tai tik pavyzdinis ir greitai padaryta kepurėlė, nosis ir kaklaraištis. Iš siūlų jau visus padariau.
O pirmokams dariau su saulute. Vaikai turėjo surasti savo vardą ant kaspinėlio parašytą, o aš prisegiau prie spindulėlio saulutės. Taip tą saulutė ir kabojo iki ketvirtos klasės pabaigos.
O pirmokams dariau su saulute. Vaikai turėjo surasti savo vardą ant kaspinėlio parašytą, o aš prisegiau prie spindulėlio saulutės. Taip tą saulutė ir kabojo iki ketvirtos klasės pabaigos.
Tikgruole, labai gražūs pelėdžiukai , labai kruopštus darbelis .
QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 17:02)
Na, vieną pelėdžiuką padariau iki galo. Tai tik pavyzdinis ir greitai padaryta kepurėlė, nosis ir kaklaraištis. Iš siūlų jau visus padariau.
Tiesa, pelėdžiukas jau pašte.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 27, 17:02)
Tikgruole, labai gražūs pelėdžiukai , labai kruopštus darbelis .
Ačiū, bet iki darbo pabaigos dar daug reiks laiko Dar galvoju apie oro balioną, į jį pasodinsiu tuos pelėdžiukus, o vaikai išsitrauks. Dar scenarijaus nesugalvojau
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 17:06)
Tiesa, pelėdžiukas jau pašte.
Papildyta:
Ačiū, bet iki darbo pabaigos dar daug reiks laiko Dar galvoju apie oro balioną, į jį pasodinsiu tuos pelėdžiukus, o vaikai išsitrauks. Dar scenarijaus nesugalvojau
Papildyta:
Dar į paštą įdėjau kelias mintis pirmokėlių mokytojoms.
Iš tiesų labai gražūs pelėdžiukai. Šaunuolės! Radau dar neblogą idėją internete.
http://www.mainyk.lt...klijuoti/291835
http://www.mainyk.lt...klijuoti/291835
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 27, 13:39)
Kokius darei pakabukus?
Pabandysiu nufotografuot
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 15:34)
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė
Oi ne, mergaitės. Mano pakabukų pašte nėra Ne man visi pagyrimai Per darbus jų nenufotografavau. Bėgu taisytis. Jei gerai gausis, įmesiu
Dukra išsivežė fotoaparatą
QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 18:13)
Dar į paštą įdėjau kelias mintis pirmokėlių mokytojoms.
Labai patiko idėjos Liuks mintys
Sveikutes As ir turesiu pirmokelius nors ir nedaug Tik niekaip nesugalvoju kaip klase papuost, tiek ideju,kad galva sukasi
Ačiū už daineles ir diskus
QUOTE(INEXS @ 2012 08 27, 18:56)
Sveikutes As ir turesiu pirmokelius nors ir nedaug Tik niekaip nesugalvoju kaip klase papuost, tiek ideju,kad galva sukasi
Man labai, o ir kitiems, patinka, kai ką nors kabinu ant šakų. Jos yra parištos po lempomis. Tad rudeniui labai tinka "lietaus lašeliai". Reikia paimti maistinę plėvelę, atsiplėšus gabalą įdėti į puodelį. Plėvelės kampai turi užsilenkti. Tada pilamas vanduo, suimami plėvelės kampai, susukama ir gaunasi kaip balionėlis, tik skaidrus. Belieka užrišti ir pkabinti ant šakos. Geriau, kad siūlas būtų kuo mažiau pastebimas. Kažin ar aiškiai aprašiau. Gal kam tiks
QUOTE(Šarkka @ 2012 08 27, 17:50)
Sveikos, darbštuolytės
Užbėgau čia trumpam, porą pslp. permečiau, jau visos dirbat, plušat išsijuosę kaip vis tik gerai, kad turit čia viena kitą
Užbėgau čia trumpam, porą pslp. permečiau, jau visos dirbat, plušat išsijuosę kaip vis tik gerai, kad turit čia viena kitą
Vau, Šarkka, kaip išsipuošusi, išgražėjusi... Matyt, kad į naudą didžiojo stebuklo laukimas. Kiek jau turite mėnesių?
QUOTE(Inusia @ 2012 08 27, 18:40)
Man labai, o ir kitiems, patinka, kai ką nors kabinu ant šakų. Jos yra parištos po lempomis. Tad rudeniui labai tinka "lietaus lašeliai". Reikia paimti maistinę plėvelę, atsiplėšus gabalą įdėti į puodelį. Plėvelės kampai turi užsilenkti. Tada pilamas vanduo, suimami plėvelės kampai, susukama ir gaunasi kaip balionėlis, tik skaidrus. Belieka užrišti ir pkabinti ant šakos. Geriau, kad siūlas būtų kuo mažiau pastebimas. Kažin ar aiškiai aprašiau. Gal kam tiks
O jeigu jie i6sileis, tai vanduo ant galvų? Baisoka truputėli.