Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

sveikos
as ir vis ilendu paskaitinet, kokiom nuotaikom gyvenat... nors dar "atostogauju", bet mokyklos negaliu is galvos ismest...
Atsakyti
Na, vieną pelėdžiuką padariau iki galo. Tai tik pavyzdinis ir greitai padaryta kepurėlė, nosis ir kaklaraištis. Iš siūlų jau visus padariau.
O pirmokams dariau su saulute. Vaikai turėjo surasti savo vardą ant kaspinėlio parašytą, o aš prisegiau prie spindulėlio saulutės. Taip tą saulutė ir kabojo iki ketvirtos klasės pabaigos.
Atsakyti
Tikgruole, labai gražūs pelėdžiukai wub.gif , labai kruopštus darbelis wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 rugpjūčio 2012 - 17:03
QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 17:02)
Na, vieną pelėdžiuką padariau iki galo. Tai tik pavyzdinis ir greitai padaryta kepurėlė, nosis ir kaklaraištis. Iš siūlų jau visus padariau.
O pirmokams dariau su saulute. Vaikai turėjo surasti savo vardą ant kaspinėlio parašytą, o aš prisegiau prie spindulėlio saulutės. Taip tą saulutė ir kabojo iki ketvirtos  klasės pabaigos.

Tiesa, pelėdžiukas jau pašte.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 27, 17:02)
Tikgruole, labai gražūs pelėdžiukai  wub.gif , labai kruopštus darbelis  wub.gif .

Ačiū, bet iki darbo pabaigos dar daug reiks laiko verysad.gif Dar galvoju apie oro balioną, į jį pasodinsiu tuos pelėdžiukus, o vaikai išsitrauks. Dar scenarijaus nesugalvojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 17:06)
Tiesa, pelėdžiukas jau pašte.
Papildyta:

Ačiū, bet iki darbo pabaigos dar daug reiks laiko verysad.gif Dar galvoju apie oro balioną, į jį pasodinsiu tuos pelėdžiukus, o vaikai išsitrauks. Dar scenarijaus nesugalvojau blush2.gif

Dar į paštą įdėjau kelias mintis pirmokėlių mokytojoms.
Atsakyti
Iš tiesų labai gražūs pelėdžiukai. Šaunuolės! Radau dar neblogą idėją internete.

http://www.mainyk.lt...klijuoti/291835
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 27, 13:39)
Kokius darei pakabukus? ax.gif

Pabandysiu nufotografuot mirksiukas.gif

QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 15:34)
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė  clap_1.gif

Oi ne, mergaitės. Mano pakabukų pašte nėra schmoll.gif Ne man visi pagyrimai blush2.gif Per darbus jų nenufotografavau. Bėgu taisytis. Jei gerai gausis, įmesiu mirksiukas.gif

Dukra išsivežė fotoaparatą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 rugpjūčio 2012 - 17:50
QUOTE(tigruole @ 2012 08 27, 18:13)
Dar į paštą įdėjau kelias mintis pirmokėlių mokytojoms.

Labai patiko idėjos thumbup.gif Liuks mintys thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As ir turesiu pirmokelius nors ir nedaug smile.gif Tik niekaip nesugalvoju kaip klase papuost, tiek ideju,kad galva sukasi smile.gif
Atsakyti
Ačiū už daineles ir diskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 08 27, 18:56)
Sveikutes 4u.gif As ir turesiu pirmokelius nors ir nedaug smile.gif Tik niekaip nesugalvoju kaip klase papuost, tiek ideju,kad galva sukasi smile.gif

Man labai, o ir kitiems, patinka, kai ką nors kabinu ant šakų. Jos yra parištos po lempomis. Tad rudeniui labai tinka "lietaus lašeliai". Reikia paimti maistinę plėvelę, atsiplėšus gabalą įdėti į puodelį. Plėvelės kampai turi užsilenkti. Tada pilamas vanduo, suimami plėvelės kampai, susukama ir gaunasi kaip balionėlis, tik skaidrus. Belieka užrišti ir pkabinti ant šakos. Geriau, kad siūlas būtų kuo mažiau pastebimas. Kažin ar aiškiai aprašiau. Gal kam tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 08 27, 17:50)
Sveikos, darbštuolytės  4u.gif

Užbėgau čia trumpam, porą pslp. permečiau, jau visos dirbat, plušat išsijuosę smile.gif kaip vis tik gerai, kad turit čia viena kitą  wub.gif

Vau, Šarkka, kaip išsipuošusi, išgražėjusi... thumbup.gif Matyt, kad į naudą didžiojo stebuklo laukimas. Kiek jau turite mėnesių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 rugpjūčio 2012 - 19:27
QUOTE(Inusia @ 2012 08 27, 18:40)
Man labai, o ir kitiems, patinka, kai ką nors kabinu ant šakų. Jos yra parištos po lempomis. Tad rudeniui labai tinka "lietaus lašeliai". Reikia paimti maistinę plėvelę, atsiplėšus gabalą įdėti į puodelį. Plėvelės kampai turi užsilenkti. Tada pilamas vanduo, suimami plėvelės kampai, susukama ir gaunasi kaip balionėlis, tik skaidrus. Belieka užrišti ir pkabinti ant šakos. Geriau, kad siūlas būtų kuo mažiau pastebimas. Kažin ar aiškiai aprašiau. Gal kam tiks  ax.gif

O jeigu jie i6sileis, tai vanduo ant galvų? Baisoka truputėli.
Atsakyti