Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

QUOTE(kara117 @ 2012 08 26, 23:25)
Aš kažkada dariau saulutę su pirmokais.Linksmą veidelį pasidariau pati,o vaikai apvedžiojo rankytes, tėveliai ant jų rašė palinkėjimus ir klijavom spinduliukus iš  tų rankyčių.Gražiai atrodė ir ilgai kabėjo klasėje

Aš dariau saulytę lentoje. Spinduliukų antroje pusėje buvo po trumpą klausimėlį. Mokinukai ėjo prie lentos po vieną ir išsir inkę spinduliuką perskaitydavo užduotį. Bet tai tinka 2-4 kl. Nors galima gal ir su pirmokėliais: kas moka pats perskaito, o kas nemoka- pati mokytoja. O vaikutis atsako.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 27, 15:30)
Nematau? Gal apžlibau? 1ar 2?

Aš irgi nerandu blush2.gif
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 08 27, 15:58)
Mergele, rutagra,
aš tai pakabukus rugpjūčio 9d. laiške prie rugsėjo 1 šventės radau, bet autorė Smilga 1972 ar teisingai supratau?

Tik savus matau ax.gif .
Išsiunčiau dar tvarkaraščių ir rėmelių, gal kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 rugpjūčio 2012 - 15:14
QUOTE(domassss @ 2012 08 26, 19:19)
smile.gif Aš prisiminiau apie obuoliukus, kur ,,konservuojami" per rugsėjo pirmąją. Šiemet darysiu su antrokais...

Aš tai irgi skaičiau Obuolių pasaką ir dovanojau balionėlius - obuoliukus. Tai vaikams labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 27 rugpjūčio 2012 - 15:15
QUOTE(Inusia @ 2012 08 27, 15:10)
Aš dariau saulytę lentoje. Spinduliukų antroje pusėje buvo po trumpą klausimėlį. Mokinukai ėjo prie lentos po vieną ir išsir inkę spinduliuką perskaitydavo užduotį. Bet tai tinka 2-4 kl. Nors galima gal ir su pirmokėliais: kas moka pats perskaito, o kas nemoka- pati mokytoja. O vaikutis atsako.

Gera mintis. Galima ir pirmokams. Tėveliai pasiima iš krepšelio po rankos trafaretą, parašo palinkėjimus ir dar turi atlikti užduotėlę.
Dėkui. thumbup.gif Dabar belieka tik užduotis sugalvoti.
Atsakyti

Labai reikia trumpo ketureilio apie svajones. Gal kas žinote kokį? Labai pagelbėtumėt.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 08 27, 15:27)
Prašau patarimo, šiandien mokykloje liepė pasirašyti kiek ir kokiems darbams reikia papildomų valandų? ( 0,1 arba 0.2 val. per mėnesį). Kas tai per dalykas? kokie tai darbai? Ar pas jus taip nėra? g.gif

Pas mus tai galima rinktis pvz. projektinei veiklai (Lietuvos mąstu, tarptautiniai projektai...), metodinei veiklai, renginių organizavimas (mokyklos mąstu būtinai) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 27, 14:30)
Nematau? Gal apžlibau? 1ar 2?

Nugi tikrai - apsipažinau su tom pakabukų autorėm doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 16:49)
Nugi tikrai - apsipažinau su tom pakabukų autorėm  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mes ten su zuzanėle aptarinėjom dovanėles ir į paštą siunčiau praktiškai tik jai pasižiūrėti, bet taip išėjo, kad nusprendėm palikti, tai tas susirašinėjimas gal ir išmušė iš vėžių jus lotuliukas.gif . Bet vistiek ačiū, kad pagyrėt blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 27, 15:55)
Mes ten su zuzanėle aptarinėjom dovanėles ir į paštą siunčiau praktiškai tik jai pasižiūrėti, bet taip išėjo, kad nusprendėm palikti, tai tas susirašinėjimas gal ir išmušė iš vėžių jus  lotuliukas.gif . Bet vistiek ačiū, kad pagyrėt  blush2.gif .

Man Jūsų darbelis atrodo aukštasis pilotažas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 17:06)
Man Jūsų darbelis atrodo aukštasis pilotažas  wub.gif

Oi, ne, nieko ten sudėtingo, tik reikia priemones ir įrankius turėti mirksiukas.gif . Kadangi kartais veriu auskariukus, tai man čia tik 15 minučių darbas (26 pasidariau mirksiukas.gif ). Ačiū 4u.gif . Juokauju kartais, kad kai atleis iš darbo, užsiimsiu rankdarbiais lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 08 27, 14:06)
Pritariu, tikrai puikūs.

Laukiu, nesulaukiu, kada Tigruolė savo dovanėles parodys wink.gif

Sveikutės,

mano dovanėlės dar be kepurėlių, pasistengsiu vieną užbaigti šiandien, kad galėčiau parodyti. Niekaip nekyla rankos prie tų pelėdžiukų užbaigimo blush2.gif Dabar saulytei kaspinėlius nupyniau iš tampomo popieriaus. O saulytė yra kažkuriame pašte, ten ir daugiau stendų. Gal kas nors turite Riešuto mokytojos knygą nuskenuotą ax.gif Kitoms klasėms turiu, o pirmokams ne, nes nuo antros klasės pradėjau dirbti su Riešutu. Einu užbaiginėti pelėdžiuko.
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės 4u.gif

Užbėgau čia trumpam, porą pslp. permečiau, jau visos dirbat, plušat išsijuosę smile.gif kaip vis tik gerai, kad turit čia viena kitą wub.gif

Atsakyti