Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Aurute, su pačia gražiausia tavo švente friends.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 08 27, 00:12)
Dabar kazka su saulute noreciau daryti, nes mano pirmokai. gal ka idomaus kazkada darete?

Ir aš užsikabinus už šios minties, bet kol kas tik pakabukus vaikams pasidariau. Šiokią tokią pasakėlę be pabaigos turiu ir viskas g.gif
Mintys padrikos, daug darbų namie ir tas kraustymąsis... doh.gif
Atsakyti
Kad ir pavėluotai didžiausi sveikinimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 27, 08:27)
Ir aš užsikabinus už šios minties, bet kol kas tik pakabukus vaikams pasidariau.

Kokius darei pakabukus? ax.gif
Atsakyti
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 27 rugpjūčio 2012 - 13:34
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 13:34)
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė  clap_1.gif

Pritariu, tikrai puikūs.

Laukiu, nesulaukiu, kada Tigruolė savo dovanėles parodys wink.gif
Atsakyti
Prašau patarimo, šiandien mokykloje liepė pasirašyti kiek ir kokiems darbams reikia papildomų valandų? ( 0,1 arba 0.2 val. per mėnesį). Kas tai per dalykas? kokie tai darbai? Ar pas jus taip nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 13:34)
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė  clap_1.gif

Nematau? Gal apžlibau? 1ar 2?
Sakykit muzikos „Viebersio" pratybų 1 kl. nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 27, 15:30)
Nematau? Gal apžlibau? 1ar 2?
Sakykit muzikos „Viebersio" pratybų 1 kl. nėra? g.gif

Sveikos, ir aš smalsaudama ieškojauZuzanėlės puošmenų, bet rolleyes.gif
Ne, nėra pirmokams "Vieversio" pratybų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 08 27, 14:44)
Sveikos, ir aš smalsaudama ieškojauZuzanėlės puošmenų, bet  rolleyes.gif
Ne, nėra pirmokams "Vieversio" pratybų  mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Aš parašiau laišką šokvadovėliams biggrin.gif dėl trečiokų Vieversio mokytojo knygos. Tai sako, kad Pegasuose galima įsigyti g.gif Bet aš negaunu niekur schmoll.gif Arba sako gali mokykla užsakyti...Bet kad mokykla mokytojų knygų mums neužsako doh.gif ...Reiks jaučiu prašyt direktorės ir pačiai susimokėt , kaip kitaip g.gif

Kaip išvaryti tinginį? doh.gif .........
Atsakyti
Labas, pristigo laiko prisijungti prie namučių. Norėjau ir aš kuo nors prisidėti į bendrą paštą. Dar įkelsiu du diskus, kurių neužmačiau. Jei kam patiks bus smagu. smile.gif
Atsakyti
Mergele, rutagra,
aš tai pakabukus rugpjūčio 9d. laiške prie rugsėjo 1 šventės radau, bet autorė Smilga 1972 ar teisingai supratau?
Atsakyti