Aurute, su pačia gražiausia tavo švente
QUOTE(lamur @ 2012 08 27, 00:12)
Dabar kazka su saulute noreciau daryti, nes mano pirmokai. gal ka idomaus kazkada darete?
Ir aš užsikabinus už šios minties, bet kol kas tik pakabukus vaikams pasidariau. Šiokią tokią pasakėlę be pabaigos turiu ir viskas
Mintys padrikos, daug darbų namie ir tas kraustymąsis...
Kad ir pavėluotai didžiausi sveikinimai.
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 27, 08:27)
Ir aš užsikabinus už šios minties, bet kol kas tik pakabukus vaikams pasidariau.
Kokius darei pakabukus?
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 13:34)
zuzaneles daryti pakabukai nuostabūs (foto yra pašte). Aš tokius pirkčiau, o ji pati padarė
Pritariu, tikrai puikūs.
Laukiu, nesulaukiu, kada Tigruolė savo dovanėles parodys
Prašau patarimo, šiandien mokykloje liepė pasirašyti kiek ir kokiems darbams reikia papildomų valandų? ( 0,1 arba 0.2 val. per mėnesį). Kas tai per dalykas? kokie tai darbai? Ar pas jus taip nėra?
QUOTE(b.s @ 2012 08 27, 13:34)
Nematau? Gal apžlibau? 1ar 2?
Sakykit muzikos Viebersio" pratybų 1 kl. nėra?
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 27, 15:30)
Sveikos, ir aš smalsaudama ieškojauZuzanėlės puošmenų, bet
Ne, nėra pirmokams "Vieversio" pratybų
QUOTE(rutagra @ 2012 08 27, 14:44)
Sveikos, ir aš smalsaudama ieškojauZuzanėlės puošmenų, bet
Sveikos
Aš parašiau laišką šokvadovėliams dėl trečiokų Vieversio mokytojo knygos. Tai sako, kad Pegasuose galima įsigyti Bet aš negaunu niekur Arba sako gali mokykla užsakyti...Bet kad mokykla mokytojų knygų mums neužsako ...Reiks jaučiu prašyt direktorės ir pačiai susimokėt , kaip kitaip
Kaip išvaryti tinginį? .........
Mergele, rutagra,
aš tai pakabukus rugpjūčio 9d. laiške prie rugsėjo 1 šventės radau, bet autorė Smilga 1972 ar teisingai supratau?
aš tai pakabukus rugpjūčio 9d. laiške prie rugsėjo 1 šventės radau, bet autorė Smilga 1972 ar teisingai supratau?