AURUTE, su tortadieniu!
Turiu 3kl veiklos pplana, jeigu reikia o kitu reikia paieskoti, kazkur lygtais turejo buti bet jei ir rasiu tai pas mane bus marcelionienes, balcycio, jonynienes
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 26, 11:46)
Sveikutės
Aš jau po baliaus. Šventėm dukros 20-metį su jos draugais. Viskas šauniai praėjo. Draugai fantastiški. Miegot nuėjom tik ketvirtą. Smagiai pasišokom, jaunimas pirtimi pasilepino. Dabar reikia pailsėti, atsigauti ir pasikrauti jėgų kitam savaitgaliui. Švęsim 70-metį
Aš jau po baliaus. Šventėm dukros 20-metį su jos draugais. Viskas šauniai praėjo. Draugai fantastiški. Miegot nuėjom tik ketvirtą. Smagiai pasišokom, jaunimas pirtimi pasilepino. Dabar reikia pailsėti, atsigauti ir pasikrauti jėgų kitam savaitgaliui. Švęsim 70-metį
Linksmi savaitgaliai laukia.
QUOTE(rutagra @ 2012 08 26, 11:54)
Oi, Mergele, didžiausios tau stiprybės
O su problemomis reikia elgtis taip -
Padėsim kuo tik galėsim
Mąsčiau, kad gal pasveikinti su mokslo metų pradžia paprastomis eilėmis arba sutrumpinta jūsų pasidalinta istorija kaip voveriukas (lyg ir ) ėjo į mokyklą prisikrovęs sunkią kuprinę įvairiausių daiktų. O čia svarbiausia yra galva. Tada palinkėčiau saugiai pasiekti mokyklą ir pašokti visiems kartu "Mėlynas autobusiukas" šokelį. Pirma jį trumpai paaiškintų, parodytų mano buvę ketvirtokai.
O su problemomis reikia elgtis taip -
Padėsim kuo tik galėsim
Mąsčiau, kad gal pasveikinti su mokslo metų pradžia paprastomis eilėmis arba sutrumpinta jūsų pasidalinta istorija kaip voveriukas (lyg ir ) ėjo į mokyklą prisikrovęs sunkią kuprinę įvairiausių daiktų. O čia svarbiausia yra galva. Tada palinkėčiau saugiai pasiekti mokyklą ir pašokti visiems kartu "Mėlynas autobusiukas" šokelį. Pirma jį trumpai paaiškintų, parodytų mano buvę ketvirtokai.
Dėkui Jums visoms už gražius žodžius ir norus. Semiuos aš iš jūsų idėjų su kaupu. Semiuos ir jumis visomis žaviuosi.
man labai graži tavo mintis. tik aš gal vietoj mėlyno autobusiuko leisčiau šitą:
Tele Bim Bam
PĖSČIŲJŲ HIMNAS
Mūsų dideliam mieste
Daug mašinų, tau padės žalia šviesoforo šviesa.
O jei važiuosi autobusu,
Nebūki zuikis - reikia bilietų.
Ir kai draugą pamatysi,
Nebėk per gatvę, nesuklyski.
Pažiūrėk į kairę - žiū žiū, pažiūrėk į dešinę - kū kū. } 2 k.
Štai visi praleidžia tau smagu,
Drąsiai eik dryžuotu takeliu.
Pažiūrėk į kairę - žiū žiū, pažiūrėk į dešinę - kū kū.
Prie kelio nežaidžia vaikai
Ir nesimėto jų margi žaislai.
Ar matai?
O kai gatvėje tamsiau,
Su atšvaitu tikrai smagiau, saugiau.
Ir kai draugą pamatysi,
Štai visi praleidžia tau smagu,
Drąsiai eik dryžuotu takeliu.
Pažiūrėk į kairę - žiū žiū, pažiūrėk į dešinę - kū kū.
Ir kai draugą pamatysi,
QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 26, 17:36)
Gražaus gimtadienio.
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 08 26, 14:40)
Va to aš ir laukiu, ir tikiuosi, kad ir mano kieme bus šventė.
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 26, 22:05)
AURUTE, prisijungiu ir aš prie gimtadienio sveikinimų. Stiprios sveikatos ir neišsenkančio optimizmo!
Aurute, prisidedu ir as prie sveikinimo. Daug nuostabiu, dziugiu akimirku!!!!!
Mergele, tau stiprybes. Po audros visada ateina siltas ir ramus rytojus. Auksciau nosyte
Nerealus tas puslapis miegalius
Oi mergytes, as taip nebelaukiu tos rugsejo 3d., kad net nezinau kur nuo jo sleptis Klase mano nesutvarkyta, laukiu baldu. Minciu lyg turiu, bet man jos kuo toliau tuo kvailiau atrodo. Dabar kazka su saulute noreciau daryti, nes mano pirmokai. gal ka idomaus kazkada darete?
QUOTE(kara117 @ 2012 08 26, 22:25)
Aš kažkada dariau saulutę su pirmokais.Linksmą veidelį pasidariau pati,o vaikai apvedžiojo rankytes, tėveliai ant jų rašė palinkėjimus ir klijavom spinduliukus iš tų rankyčių.Gražiai atrodė ir ilgai kabėjo klasėje
Mano panaši idėja buvo su antrokais. Ideja pašte.
Aurute, su gimtadieniu! Linksmų, kūrybingų, žaismingų metų
Mergele, laikykis, sunkesni laikai praeina, saulė išlenda iš debesų, kantrybės tau ir ištvermės.
Mergele, laikykis, sunkesni laikai praeina, saulė išlenda iš debesų, kantrybės tau ir ištvermės.
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 25, 21:20)
Einu ieškoti. Jau nespėju per užklupusias bėdukes. Sūnui antra para 39,5, parsivežiau mamą po antro chemijos kurso Nežinau kiek dar temsiu. Pirmai pamokai ir klasės papuošimui minčių nulis ir jėgų tas pats. Jaučiu trauksiu viskas kas sena ir bus gerai.
Deja, kur yra ta knyga, aš nepatenku.
Deja, kur yra ta knyga, aš nepatenku.
Mergele, labai užjaučiu. Chemoterapiją pažįstu ir per savo artimuosius. Žinau, ką tai reiškia. Laikykis, stiprybės tau.
Parašyk į a.ž. man savo el. pašto adresą, gal kai kuom galėsiu padėt.
Papildyta:
Donatuke, džiaugiuosi už tave, kad svajonė išsipildė ir gavai darbą.
Aurute, su gimtadieniu. Sveikatos, stiprybės, geros nuotaikos tau.
QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 26, 17:36)
AURUTE,
Jungiuos ir aš prie sveikinimų
Oi mergytes, as taip nebelaukiu tos rugsejo 3d., kad net nezinau kur nuo jo sleptis Klase mano nesutvarkyta, laukiu baldu. Minciu lyg turiu, bet man jos kuo toliau tuo kvailiau atrodo. Dabar kazka su saulute noreciau daryti, nes mano pirmokai. gal ka idomaus kazkada darete?
[/quote]
Lamur, oi kaip pažįstama šita streso būsena , galvoji, galvoji, kuri, kuri ....ir staiga viskas pasirodo taip kvaila , čia kaip tą patį žodį, jei daugybę kartų pakartosi, jis pasidarys keistas
Na, viskas mums visoms pasiseks , visos pravesim gražią šventę
Paskutinėms vasarinukėms sveikinimų puokštė
[/quote]
Lamur, oi kaip pažįstama šita streso būsena , galvoji, galvoji, kuri, kuri ....ir staiga viskas pasirodo taip kvaila , čia kaip tą patį žodį, jei daugybę kartų pakartosi, jis pasidarys keistas
Na, viskas mums visoms pasiseks , visos pravesim gražią šventę
Paskutinėms vasarinukėms sveikinimų puokštė