Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

AURUTE, su tortadieniu!

user posted image
Atsakyti
Aurute ,
Joks pesimistas nėra atskleidęs žvaigždžių paslapčių, nuplaukęs į nežinomas žemes ar atvėręs naują rojų žmogaus dvasiai. ( Helen Keller) Kad niekad nepritrūktų jėgų būti laimingai, kad niekad nepritrūktų optimizmo thumbup.gif Su gimtadieniu drinks_cheers.gif bis.gif
Atsakyti
AURUTE, prisijungiu ir aš prie gimtadienio sveikinimų. Stiprios sveikatos ir neišsenkančio optimizmo!
user posted image
Atsakyti
Turiu 3kl veiklos pplana, jeigu reikia ax.gif o kitu reikia paieskoti, kazkur lygtais turejo buti g.gif bet jei ir rasiu tai pas mane bus marcelionienes, balcycio, jonynienes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 26, 11:46)
Sveikutės 4u.gif
Aš jau po baliaus. Šventėm dukros 20-metį su jos draugais. Viskas šauniai praėjo. Draugai fantastiški. Miegot nuėjom tik ketvirtą. Smagiai pasišokom, jaunimas pirtimi pasilepino. Dabar reikia pailsėti, atsigauti ir pasikrauti jėgų kitam savaitgaliui. Švęsim 70-metį  mirksiukas.gif

Linksmi savaitgaliai laukia. thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(rutagra @ 2012 08 26, 11:54)
Oi, Mergele, didžiausios tau stiprybės   group.gif
O su problemomis reikia elgtis taip -  bash.gif  box.gif
Padėsim kuo tik galėsim   friends.gif
Mąsčiau, kad gal pasveikinti su mokslo metų pradžia paprastomis eilėmis arba sutrumpinta jūsų pasidalinta istorija kaip voveriukas (lyg ir  blush2.gif ) ėjo į mokyklą prisikrovęs sunkią kuprinę įvairiausių daiktų. O čia svarbiausia yra galva. Tada palinkėčiau  saugiai pasiekti mokyklą ir pašokti visiems kartu "Mėlynas autobusiukas" šokelį. Pirma jį trumpai paaiškintų, parodytų mano buvę ketvirtokai.

Dėkui Jums visoms už gražius žodžius ir norus. Semiuos aš iš jūsų idėjų su kaupu. Semiuos ir jumis visomis žaviuosi. 4u.gif
man labai graži tavo mintis. tik aš gal vietoj mėlyno autobusiuko leisčiau šitą:
Tele Bim Bam

PĖSČIŲJŲ HIMNAS

Mūsų dideliam mieste
Daug mašinų, tau padės žalia šviesoforo šviesa.
O jei važiuosi autobusu,
Nebūki zuikis - reikia bilietų.
Ir kai draugą pamatysi,
Nebėk per gatvę, nesuklyski.

Pažiūrėk į kairę - žiū žiū, pažiūrėk į dešinę - kū kū. } 2 k.

Štai visi praleidžia tau smagu,
Drąsiai eik dryžuotu takeliu.

Pažiūrėk į kairę - žiū žiū, pažiūrėk į dešinę - kū kū.

Prie kelio nežaidžia vaikai
Ir nesimėto jų margi žaislai.
Ar matai?
O kai gatvėje tamsiau,
Su atšvaitu tikrai smagiau, saugiau.
Ir kai draugą pamatysi,

Štai visi praleidžia tau smagu,
Drąsiai eik dryžuotu takeliu.

Pažiūrėk į kairę - žiū žiū, pažiūrėk į dešinę - kū kū.

Ir kai draugą pamatysi,

QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 26, 17:36)
Aurute, sveikinimai gimtadienio proga
user posted image

Gražaus gimtadienio. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 08 26, 14:40)

Kantrybės, stiprybės - po juodos nevilties vistiek nušvis saulė g.gif

drinks_cheers.gif Va to aš ir laukiu, ir tikiuosi, kad ir mano kieme bus šventė. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 26 rugpjūčio 2012 - 21:59
QUOTE(lutute1 @ 2012 08 26, 22:05)
AURUTE, prisijungiu ir aš prie gimtadienio sveikinimų. Stiprios sveikatos ir neišsenkančio optimizmo!
user posted image

Aurute, prisidedu ir as prie sveikinimo. Daug nuostabiu, dziugiu akimirku!!!!!

Mergele, tau stiprybes. Po audros visada ateina siltas ir ramus rytojus. Auksciau nosyte 4u.gif

Nerealus tas puslapis miegalius thumbup.gif

Oi mergytes, as taip nebelaukiu tos rugsejo 3d., kad net nezinau kur nuo jo sleptis blush2.gif Klase mano nesutvarkyta, laukiu baldu. Minciu lyg turiu, bet man jos kuo toliau tuo kvailiau atrodo. Dabar kazka su saulute noreciau daryti, nes mano pirmokai. gal ka idomaus kazkada darete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 26 rugpjūčio 2012 - 22:15
Aš kažkada dariau saulutę su pirmokais.Linksmą veidelį pasidariau pati,o vaikai apvedžiojo rankytes, tėveliai ant jų rašė palinkėjimus ir klijavom spinduliukus iš tų rankyčių.Gražiai atrodė ir ilgai kabėjo klasėje
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 08 26, 22:25)
Aš kažkada dariau saulutę su pirmokais.Linksmą veidelį pasidariau pati,o vaikai apvedžiojo rankytes, tėveliai ant jų rašė palinkėjimus ir klijavom spinduliukus iš  tų rankyčių.Gražiai atrodė ir ilgai kabėjo klasėje

Mano panaši idėja buvo su antrokais. Ideja pašte.
Atsakyti
Aurute, su gimtadieniu! Linksmų, kūrybingų, žaismingų metų smile.gif

Mergele, laikykis, sunkesni laikai praeina, saulė išlenda iš debesų, kantrybės tau ir ištvermės.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 25, 21:20)
Einu ieškoti. Jau nespėju per užklupusias bėdukes. doh.gif Sūnui antra para 39,5, parsivežiau mamą po antro chemijos kurso verysad.gif  verysad.gif Nežinau kiek dar temsiu.   Pirmai pamokai ir klasės papuošimui minčių nulis ir jėgų tas pats. Jaučiu trauksiu viskas kas sena ir bus gerai. 

Deja, kur yra ta knyga, aš nepatenku. verysad.gif

Mergele, labai užjaučiu. Chemoterapiją pažįstu ir per savo artimuosius. Žinau, ką tai reiškia. Laikykis, stiprybės tau.
Parašyk į a.ž. man savo el. pašto adresą, gal kai kuom galėsiu padėt.
Papildyta:
Donatuke, džiaugiuosi už tave, kad svajonė išsipildė ir gavai darbą.
sunglasses2.gif

Aurute, su gimtadieniu. Sveikatos, stiprybės, geros nuotaikos tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 26, 17:36)
Aurute, sveikinimai gimtadienio proga
user posted image

AURUTE,
Jungiuos ir aš prie sveikinimų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi mergytes, as taip nebelaukiu tos rugsejo 3d., kad net nezinau kur nuo jo sleptis blush2.gif Klase mano nesutvarkyta, laukiu baldu. Minciu lyg turiu, bet man jos kuo toliau tuo kvailiau atrodo. Dabar kazka su saulute noreciau daryti, nes mano pirmokai. gal ka idomaus kazkada darete?
[/quote]

Lamur, oi kaip pažįstama šita streso būsena biggrin.gif , galvoji, galvoji, kuri, kuri ....ir staiga viskas pasirodo taip kvaila biggrin.gif , čia kaip tą patį žodį, jei daugybę kartų pakartosi, jis pasidarys keistas biggrin.gif

Na, viskas mums visoms pasiseks thumbup.gif , visos pravesim gražią šventę 4u.gif
Paskutinėms vasarinukėms sveikinimų puokštė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studija: 27 rugpjūčio 2012 - 07:03