Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. Jau rudenėja....

Labukas, na ir greitos, vos spėju skaityti. Matau darbuojatės su planais, aš taip pat, bet dar neaišku ar gausiu papildomam ugdymui nors valandėlę.
Negaliu surasti bendros minties rugsėjo pirmai, kad tiktų ir pirmokams, ir antrokams, ei pirmokams tinka, tai antrokams neįdomi ir atvirkščiai doh.gif Nežinau kaip bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 08 25, 15:41)
Mergele, "Vieversio" nuskenuota knyga yra pašte, taip pat ir diskas  smile.gif
Papildyta:

Gali duoti skirtingus tekstus ir iš pradžių, bet čia jau nuo vaikų pajėgumo priklauso, ir nuo to, kaip suplanuoji darbą.

Einu ieškoti. Jau nespėju per užklupusias bėdukes. doh.gif Sūnui antra para 39,5, parsivežiau mamą po antro chemijos kurso verysad.gif verysad.gif Nežinau kiek dar temsiu. Pirmai pamokai ir klasės papuošimui minčių nulis ir jėgų tas pats. Jaučiu trauksiu viskas kas sena ir bus gerai.

Deja, kur yra ta knyga, aš nepatenku. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 25 rugpjūčio 2012 - 21:29
Mergele, stiprybės, tikrai padėsim, Jūsų bėdas labai suprantu, (turėjau šeimoje), bet patikėkit viskas įmanoma, nenuleiskit rankų. Jei reikės rugsėjo pirmai kažko rašykit. Galit parašyti į A.Ž. Rugsėjui darau laivus, žuvėdras.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 08 25, 18:37)
Tigruole, ar dar reikia pratybų?

Pratybų reikia Riki-tiki 4 klasei Pupos ir Riešuto. Gal kas turite pirmai klasei Riešuto pirmą dalį ax.gif Neturiu nei mokytojo knygos nei pratybų. Reiks eiti ieškoti į knygyną.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 25, 21:20)
Einu ieškoti. Jau nespėju per užklupusias bėdukes. doh.gif Sūnui antra para 39,5, parsivežiau mamą po antro chemijos kurso verysad.gif  verysad.gif Nežinau kiek dar temsiu.   Pirmai pamokai ir klasės papuošimui minčių nulis ir jėgų tas pats. Jaučiu trauksiu viskas kas sena ir bus gerai. 

Mergele, stiprybės tau. Žinau ką tai reiškia, viską jau iškentėjau pati.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 25, 20:11)
Plepučių svetainę susikuri naudodamasi šablonu iš duotų pasirinkimų. Spausk "guestbook" (seniai dariau, tai nebepamenu tiksliai ar šitas, ar "form"). Bandyk, jei ne, tai galima visada ištrinti  mirksiukas.gif . Aš irgi taip kūriau pati viską tyrinėdama  ax.gif . Jei dar neaišku, sakyk, bandysiu paaiškinti  mirksiukas.gif .

Ačiū labai už vertingus patarimus wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 08 25, 22:20)
Jau nespėju per užklupusias bėdukes. doh.gif Sūnui antra para 39,5, parsivežiau mamą po antro chemijos kurso verysad.gif  verysad.gif Nežinau kiek dar temsiu.   Pirmai pamokai ir klasės papuošimui minčių nulis ir jėgų tas pats.

Laikykis, mieloji. Stiprybės, kantrybės, tikėjimo
Atsakyti
Mergele, stiprybes 4u.gif laikykis console.gif
Atsakyti
Nežinau kiek dar temsiu.

Laikykis, stiprybės tau, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Einu ieškoti. Jau nespėju per užklupusias bėdukes. doh.gif Sūnui antra para 39,5, parsivežiau mamą po antro chemijos kurso verysad.gif  verysad.gif Nežinau kiek dar temsiu.   Pirmai pamokai ir klasės papuošimui minčių nulis ir jėgų tas pats. Jaučiu trauksiu viskas kas sena ir bus gerai. 

Laikykis, stiprybės. bigsmile.gif Padėsim, kiek galėsim drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš jau po baliaus. Šventėm dukros 20-metį su jos draugais. Viskas šauniai praėjo. Draugai fantastiški. Miegot nuėjom tik ketvirtą. Smagiai pasišokom, jaunimas pirtimi pasilepino. Dabar reikia pailsėti, atsigauti ir pasikrauti jėgų kitam savaitgaliui. Švęsim 70-metį mirksiukas.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 08 25, 18:22)
Aciukas 4u.gif Ryt žvilgterėsiu, šiandien švenčiu..22 metai santuokos, o bože...ar žmonės tiek gyvena lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif Mes savo tokį patį atšventėm prieš dvi savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, Mergele, didžiausios tau stiprybės group.gif
O su problemomis reikia elgtis taip - bash.gif box.gif
Padėsim kuo tik galėsim friends.gif

Merginos, man pavaduotoja nuo pirmų klasių mokytojų liepė sugalvoti "interaktyvų" linksmą pasveikinimą rugsėjo pirmosios proga. doh.gif Gal kas nors darėte ką nors panašaus? Mąsčiau, kad gal pasveikinti su mokslo metų pradžia paprastomis eilėmis arba sutrumpinta jūsų pasidalinta istorija kaip voveriukas (lyg ir blush2.gif ) ėjo į mokyklą prisikrovęs sunkią kuprinę įvairiausių daiktų. O čia svarbiausia yra galva. Tada palinkėčiau saugiai pasiekti mokyklą ir pašokti visiems kartu "Mėlynas autobusiukas" šokelį. Pirma jį trumpai paaiškintų, parodytų mano buvę ketvirtokai. Ten šokamas ale autostopas rodomas, po to kryptį rodo kur važiuoja, tada barškina pinigus ir vairuoja. lengvas, toks uždegantis. Bet gal kas turite dar geresnių idėjų? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet tas variantas man nelabai tinka. Geriau būtų mintys, veiksmai apie pamokas - koks mini žaidimėlis ar dainelė. doh.gif
Atsakyti
Mąsčiau, kad gal pasveikinti su mokslo metų pradžia paprastomis eilėmis arba sutrumpinta jūsų pasidalinta istorija kaip voveriukas (lyg ir blush2.gif ) ėjo į mokyklą prisikrovęs sunkią kuprinę įvairiausių daiktų. O čia svarbiausia yra galva.

Mergele, didelės stiprybės tau. Laikykis.

O tavo, Ritagra, mintys man labai fainos. Manau smagiai žiūrėtųsi. Man labai patiko jūsų mintis, kad mokytojos kažką veikia, vaidina per šventę. Pas mus nėra norinčių aktyviai dalyvauti, todėl paruošia mokytojos kelis būsimus pirmokiukus ir jie pasako eilėraštukus. Šiais metais kiek žinau dar dainuos dainelę.

Atsakyti
Į paštą įmečiau eiliuotų galvosūkių, gal pravers kuriant pasveikinimą.. g.gif
Atsakyti