Jonukui rytoj jau 8 mėn.
QUOTE(Ice @ 2007 02 11, 01:02)
Mažajam žmogučiui jau 2 mėn.
QUOTE(Ice @ 2007 08 09, 10:07)
Jonukui rytoj jau 8 mėn.
labai grazu
Pas mane irgi dabar toksai jausmas, koki jus aprasete pradzioje, jug mums liko tik 1 menuo iki pasimatimo su mazyliu. Man labai dziugu, kad tokie silti jausmai ir mintis skirti tam mazyliui. Labai dziaugiosi, kad jis turi tokius saunius tevelius. Linkius visai seimai gyventi draugiskai, laimingai ir sveikai.
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 10 07, 11:37)
Pas mane irgi dabar toksai jausmas, koki jus aprasete pradzioje, jug mums liko tik 1 menuo iki pasimatimo su mazyliu. Man labai dziugu, kad tokie silti jausmai ir mintis skirti tam mazyliui. Labai dziaugiosi, kad jis turi tokius saunius tevelius. Linkius visai seimai gyventi draugiskai, laimingai ir sveikai.
Dekui Jums taip pat
kaip grazu...esi nuostabi mama... noreciau, kad visos visos busimos mamos jaustu tokius jausmus, kad nebutu nemylimu mazyliu...
QUOTE(monikiux @ 2007 10 16, 14:37)
kaip grazu...esi nuostabi mama... noreciau, kad visos visos busimos mamos jaustu tokius jausmus, kad nebutu nemylimu mazyliu...
Ir aš jau noriu vėl pajust, kaip manyje kažkas gyvena
prisiminiau, kaip pirma karta pamaciau savo mazyli: 9 sav, 2,29 cm ir plakanti sirdute manau, si akimirka pati svarbiausia ir isimintiniausia visu mamyciu gyvenime - matyti PLAKANCIA sirdute. Dabar megaujuos judesiukais - stipresniais, silpnesniais, bet mano leliuko judesiais... norisi verkti is laimes
labai grazu mamyte su dideliais jausmais!!!! as kai pamaciau savaji pirma sunuti jis buvo toks mazytis mano pilvelije, bet kai pamaciau tai taip susigraudinau, kad pradejau verkti prie gydytojos ant ekoskopo stalo ir kad mane butu buve imanoma sustabdyti... o dabar laukiames antro vaikelio ir taip laukiu jo spurduku!!! bijau, nes jau virs 20 sav. o jis spurdejo uzvakar ir tik viena karteli per tetuko gimtadieni, o dabar nieko na pasamoneja zinau, kad dar tik prades spurdet, bet neramu man, juk taip jau noriu isitikinti, kad jam viskas gerai! juk as taip ji myliu
QUOTE(Ice @ 2006 05 02, 11:35)
Štai išaušo dar venas rytas, kai Tu jau esi. Tu - mūsų mažasis Pumpurėlis, Angelėlis, Meilė...Tu jau nebe svajonė. Tu jau esi TIKRAS. O kiek DAUG buvo svajota, kiek laukta! Ašaros, nusivylimai...Oi, Išdykėli, tupėjau pas Dievulį ant debesiuko ir neskubėjau pas mus
O štai dabar jau guli šiltuose patalėliuose...Sūpuoja Tave pūslytės bangos...
Tikiu, kad plaka Tavo širdutė . Juk turėtų jau plakti. Tikiu, kad plaka - du kartus greičiau nei manoji.
Tuk tuk tuk tuk...Po savaitės eisiu į pasimatymą su Tavimi. Gydytoja turėtų parodyti, kaip širdutė spurda.
Žinau, kad jau turi mažyti veiduką, nosytę, dideles ir skaisčias akutes. Kaip labai laukiu jas pamatyti! Bet dar reikia palaukti...Tu jau turi burnytę, kurioje bus dvidešimt baltų ir gražių dantkų. Bus ir lūpytės: jos čepsės, paskui viską lies, norėdamos patikrinti, šypsosis. Burnytė dar formuojasi. Bet juk Tavo pirštukai jau auga! Zuikuti, Tu tik pažiūrėk Tu turi du mažus rankyčių pumpurėlius. Viena rankytė turės penkis pirštukus ir kita. Pirštukai bus su smailiais nagučiais, kuriuos kirpsime. Oi, Mažuti, turbūt byrės ašarytė. O taip, ašarytės...Nebijok. Mamytė ir tėtukas Tave priglaus, pamyluos .
O kur gi Tavo kojytės? Ak, tos dvi išdykėlės kojytės. Jos spardysis pilvukyje, paskui jau laisvėje. Dar vėliau žengs pirmą žingsnelį...
Tuk tuk tuk tuk... Mažuti, ar plaka Tavo širdutė ? Mažuti, duok kokį nors ženklą? (oi, ne ne, tik jau ne pykinimą ir ne galvos svaigimą, maldauju, prašau). Angeliuk, bet juk aš Tave sapnavau ! Žydros akutės, šviesūs garbanoti plaukučiai. Tu man šypsojaisi. Tu turi gyventi! Tavo širdutė turi plakti!
Labai labai Tave myliu . Žinok, ir tėtukas Tave labai myli ir laukia Tavęs . Mes abu labai laukiame. Laukiame Tavo širdutės plakimo, Tavo spurdėjimo, Tavo atėjimo stebuklo. Laukiame Tave pabučiuoti...
Tuk tuk tuk tuk
O štai dabar jau guli šiltuose patalėliuose...Sūpuoja Tave pūslytės bangos...
Tikiu, kad plaka Tavo širdutė . Juk turėtų jau plakti. Tikiu, kad plaka - du kartus greičiau nei manoji.
Tuk tuk tuk tuk...Po savaitės eisiu į pasimatymą su Tavimi. Gydytoja turėtų parodyti, kaip širdutė spurda.
Žinau, kad jau turi mažyti veiduką, nosytę, dideles ir skaisčias akutes. Kaip labai laukiu jas pamatyti! Bet dar reikia palaukti...Tu jau turi burnytę, kurioje bus dvidešimt baltų ir gražių dantkų. Bus ir lūpytės: jos čepsės, paskui viską lies, norėdamos patikrinti, šypsosis. Burnytė dar formuojasi. Bet juk Tavo pirštukai jau auga! Zuikuti, Tu tik pažiūrėk Tu turi du mažus rankyčių pumpurėlius. Viena rankytė turės penkis pirštukus ir kita. Pirštukai bus su smailiais nagučiais, kuriuos kirpsime. Oi, Mažuti, turbūt byrės ašarytė. O taip, ašarytės...Nebijok. Mamytė ir tėtukas Tave priglaus, pamyluos .
O kur gi Tavo kojytės? Ak, tos dvi išdykėlės kojytės. Jos spardysis pilvukyje, paskui jau laisvėje. Dar vėliau žengs pirmą žingsnelį...
Tuk tuk tuk tuk... Mažuti, ar plaka Tavo širdutė ? Mažuti, duok kokį nors ženklą? (oi, ne ne, tik jau ne pykinimą ir ne galvos svaigimą, maldauju, prašau). Angeliuk, bet juk aš Tave sapnavau ! Žydros akutės, šviesūs garbanoti plaukučiai. Tu man šypsojaisi. Tu turi gyventi! Tavo širdutė turi plakti!
Labai labai Tave myliu . Žinok, ir tėtukas Tave labai myli ir laukia Tavęs . Mes abu labai laukiame. Laukiame Tavo širdutės plakimo, Tavo spurdėjimo, Tavo atėjimo stebuklo. Laukiame Tave pabučiuoti...
Tuk tuk tuk tuk
ta taip grazu,labai nuostabus zodziai,
QUOTE(donaciuka @ 2007 12 26, 19:49)
taip grazu,labai nuostabus zodziai,
ačiū o taip bėga greitai laikas...jau Naujieji...mažas berniukėlis jau pirmuosius žinksnelius žengia...