Įkraunama...
Įkraunama...

Tikiu, kad Tavo širdutė plaka...

Štai išaušo dar venas rytas, kai Tu jau esi. Tu - mūsų mažasis Pumpurėlis, Angelėlis, Meilė...Tu jau nebe svajonė. Tu jau esi TIKRAS. O kiek DAUG buvo svajota, kiek laukta! Ašaros, nusivylimai...Oi, Išdykėli, tupėjau pas Dievulį ant debesiuko ir neskubėjau pas mus tongue.gif

O štai dabar jau guli šiltuose patalėliuose...Sūpuoja Tave pūslytės bangos...

Tikiu, kad plaka Tavo širdutė wub.gif . Juk turėtų jau plakti. Tikiu, kad plaka - du kartus greičiau nei manoji.
Tuk tuk tuk tuk...Po savaitės eisiu į pasimatymą su Tavimi. Gydytoja turėtų parodyti, kaip širdutė spurda.

Žinau, kad jau turi mažyti veiduką, nosytę, dideles ir skaisčias akutes. Kaip labai laukiu jas pamatyti! Bet dar reikia palaukti...Tu jau turi burnytę, kurioje bus dvidešimt baltų ir gražių dantkų. Bus ir lūpytės: jos čepsės, paskui viską lies, norėdamos patikrinti, šypsosis. Burnytė dar formuojasi. Bet juk Tavo pirštukai jau auga! Zuikuti, Tu tik pažiūrėk – Tu turi du mažus rankyčių pumpurėlius. Viena rankytė turės penkis pirštukus ir kita. Pirštukai bus su smailiais nagučiais, kuriuos kirpsime. Oi, Mažuti, turbūt byrės ašarytė. O taip, ašarytės...Nebijok. Mamytė ir tėtukas Tave priglaus, pamyluos wub.gif .
O kur gi Tavo kojytės? Ak, tos dvi išdykėlės kojytės. Jos spardysis pilvukyje, paskui jau laisvėje. Dar vėliau – žengs pirmą žingsnelį...

Tuk tuk tuk tuk... Mažuti, ar plaka Tavo širdutė verysad.gif ? Mažuti, duok kokį nors ženklą? (oi, ne ne, tik jau ne pykinimą ir ne galvos svaigimą, maldauju, prašau). Angeliuk, bet juk aš Tave sapnavau bigsmile.gif ! Žydros akutės, šviesūs garbanoti plaukučiai. Tu man šypsojaisi. Tu turi gyventi! Tavo širdutė turi plakti! wub.gif

Labai labai Tave myliu wub.gif . Žinok, ir tėtukas Tave labai myli ir laukia Tavęs wub.gif . Mes abu labai laukiame. Laukiame Tavo širdutės plakimo, Tavo spurdėjimo, Tavo atėjimo stebuklo. Laukiame Tave pabučiuoti...

Tuk tuk tuk tuk…

user posted image

Atsakyti
Labai atsiprašau už porą gramatinių klaidų blush2.gif, o pataisyti negaliu. Rašiau labai susijaudinusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 02 gegužės 2006 - 15:09
4u.gif LABAI LABAI GRAZU wub.gif
Atsakyti
Ice...laaaaabai miela... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2006 05 03, 00:02)
4u.gif LABAI LABAI GRAZU wub.gif

QUOTE(hereja @ 2006 05 03, 12:00)
Ice...laaaaabai miela... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui blush2.gif
Atsakyti
Be galo gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
faina
Atsakyti
Laaaaabai miela ir gražu wub.gif
Gero pasimatymo su leliuku smile.gif ir lengvo nėštumo 4u.gif
Atsakyti
Nepaprastai grazus laukimas wub.gif , lengvo tau nestumo ir diugaus susitikimo su savo saulele bigsmile.gif
Atsakyti
2006 05 09

Mažiuk, Tavo širdutė plaka clap.gif Aš šiandien ją mačiau. Visą, kiek galima buvo įžiūrėti, Tave mačiau. Myliu Tave, mano Stebukliuk wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 09 gegužės 2006 - 11:33
Perskaičius ir vėl užplūdo prisiminimai kiek buvo ašarų dėl širdutės plakimo.
Linkiu, širdelei plakti, leliukui augti ir savo atėjimu suteikti daug laimės tėveliams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2006 05 09, 12:31)
2006 05 09

Mažiuk, Tavo širdutė plaka  clap.gif  Aš šiandien ją mačiau. Visą, kiek galima buvo įžiūrėti, Tave mačiau. Myliu Tave, mano Stebukliuk  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pats nuostabiausias jausmas pasaulyje - suprasti kad tu nešioji gyvybę wub.gif
tas jausmas neapsakomas jokiais žodžiais wub.gif

sėkmės tau ir lengvo nėštumo mirksiukas.gif
Atsakyti