Štai išaušo dar venas rytas, kai Tu jau esi. Tu - mūsų mažasis Pumpurėlis, Angelėlis, Meilė...Tu jau nebe svajonė. Tu jau esi TIKRAS. O kiek DAUG buvo svajota, kiek laukta! Ašaros, nusivylimai...Oi, Išdykėli, tupėjau pas Dievulį ant debesiuko ir neskubėjau pas mus
O štai dabar jau guli šiltuose patalėliuose...Sūpuoja Tave pūslytės bangos...
Tikiu, kad plaka Tavo širdutė . Juk turėtų jau plakti. Tikiu, kad plaka - du kartus greičiau nei manoji.
Tuk tuk tuk tuk...Po savaitės eisiu į pasimatymą su Tavimi. Gydytoja turėtų parodyti, kaip širdutė spurda.
Žinau, kad jau turi mažyti veiduką, nosytę, dideles ir skaisčias akutes. Kaip labai laukiu jas pamatyti! Bet dar reikia palaukti...Tu jau turi burnytę, kurioje bus dvidešimt baltų ir gražių dantkų. Bus ir lūpytės: jos čepsės, paskui viską lies, norėdamos patikrinti, šypsosis. Burnytė dar formuojasi. Bet juk Tavo pirštukai jau auga! Zuikuti, Tu tik pažiūrėk Tu turi du mažus rankyčių pumpurėlius. Viena rankytė turės penkis pirštukus ir kita. Pirštukai bus su smailiais nagučiais, kuriuos kirpsime. Oi, Mažuti, turbūt byrės ašarytė. O taip, ašarytės...Nebijok. Mamytė ir tėtukas Tave priglaus, pamyluos .
O kur gi Tavo kojytės? Ak, tos dvi išdykėlės kojytės. Jos spardysis pilvukyje, paskui jau laisvėje. Dar vėliau žengs pirmą žingsnelį...
Tuk tuk tuk tuk... Mažuti, ar plaka Tavo širdutė ? Mažuti, duok kokį nors ženklą? (oi, ne ne, tik jau ne pykinimą ir ne galvos svaigimą, maldauju, prašau). Angeliuk, bet juk aš Tave sapnavau ! Žydros akutės, šviesūs garbanoti plaukučiai. Tu man šypsojaisi. Tu turi gyventi! Tavo širdutė turi plakti!
Labai labai Tave myliu . Žinok, ir tėtukas Tave labai myli ir laukia Tavęs . Mes abu labai laukiame. Laukiame Tavo širdutės plakimo, Tavo spurdėjimo, Tavo atėjimo stebuklo. Laukiame Tave pabučiuoti...
Tuk tuk tuk tuk
Labai atsiprašau už porą gramatinių klaidų , o pataisyti negaliu. Rašiau labai susijaudinusi
LABAI LABAI GRAZU
Ice...laaaaabai miela...
QUOTE(melagele @ 2006 05 03, 00:02)
LABAI LABAI GRAZU
QUOTE(hereja @ 2006 05 03, 12:00)
Ice...laaaaabai miela...
Dėkui
Be galo gražu
faina
Laaaaabai miela ir gražu
Gero pasimatymo su leliuku ir lengvo nėštumo
Gero pasimatymo su leliuku ir lengvo nėštumo
Nepaprastai grazus laukimas , lengvo tau nestumo ir diugaus susitikimo su savo saulele
2006 05 09
Mažiuk, Tavo širdutė plaka Aš šiandien ją mačiau. Visą, kiek galima buvo įžiūrėti, Tave mačiau. Myliu Tave, mano Stebukliuk
Mažiuk, Tavo širdutė plaka Aš šiandien ją mačiau. Visą, kiek galima buvo įžiūrėti, Tave mačiau. Myliu Tave, mano Stebukliuk
Perskaičius ir vėl užplūdo prisiminimai kiek buvo ašarų dėl širdutės plakimo.
Linkiu, širdelei plakti, leliukui augti ir savo atėjimu suteikti daug laimės tėveliams.
Linkiu, širdelei plakti, leliukui augti ir savo atėjimu suteikti daug laimės tėveliams.
QUOTE(Ice @ 2006 05 09, 12:31)
2006 05 09
pats nuostabiausias jausmas pasaulyje - suprasti kad tu nešioji gyvybę
tas jausmas neapsakomas jokiais žodžiais
sėkmės tau ir lengvo nėštumo