Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 22, 13:48)
Na rukyti ir as nerukau. Bet vyro paprasydavau pelenus kratyti i stikliuka ir sausa, kaip miltelius isgerdavau. Veliau uzsigerdavau vandeniu. Skonis, kaip kiausinienes smile.gif
Papildyta:
Dauguma ligu is nervu, fizinio tingumo, piktnaudziavimo maistu,dar baisiau organizma veikia nesveikos dietos, piktnaudziavimas alkoholiu, o ypac rukalais.

Dietų man nereikia laikytis, maistu nepiktnaudžiauju, alkoholio nevartoju, o jei tenka - tai yra minimalus kiekis. Nerūkau. Dėl streso sutinku, tačiau mano atveju klaikus "surūgštėjimas" pasireiškia nebūtinai dėl streso...

Kažkur esu skaičiusi, kad skrandžio rūgštingumas = egoizmui, bet man tas paaiškinimas nelabai limpa. Ta prasme, kaip bevartyk, nesu aš per didelė egoistė sad.gif

Gaila, kad nepasisako tos, kurios tikrai žino, ką pasakyt... Gal iš vis nebesilanko šiame skyrelyje?
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 24, 08:42)

Gaila, kad nepasisako tos, kurios tikrai žino, ką pasakyt... Gal iš vis nebesilanko šiame skyrelyje?

sitame skyrelyje bujoja bedievyste. reik drozt tiesiai i vaizgantes zynycia FB, ten dar ne tokiu problemu atrasite ir kaip jas spresti paaiskins...
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 24, 10:42)
Dietų man nereikia laikytis, maistu nepiktnaudžiauju, alkoholio nevartoju, o jei tenka - tai yra minimalus kiekis. Nerūkau. Dėl streso sutinku, tačiau mano atveju klaikus "surūgštėjimas" pasireiškia nebūtinai dėl streso...

Kažkur esu skaičiusi, kad skrandžio rūgštingumas = egoizmui, bet man tas paaiškinimas nelabai limpa. Ta prasme, kaip bevartyk,  nesu aš per didelė egoistė sad.gif

Ne, cia tiesiog fraze apie tai, is ko tos ligos. Visos tipo is nervu, o kitos is meiles. tai tikrai skirta ne tau. Tiesiog pajuokavimas.
O siap, tai as apie dvasines ligu atsiradimo priezastis tikrai nieko nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 24, 09:49)
sitame skyrelyje bujoja bedievyste. reik drozt tiesiai i vaizgantes zynycia FB, ten dar ne tokiu problemu atrasite ir kaip jas spresti paaiskins...

Cha cha, Raudona Saule, svetimų problemų nesu suinteresuota rasti smile.gif Iki Vaižgantės man toli - nepriims manęs tokios, nieko nesuprantančios g.gif ax.gif A be to, ir FB nenaudoju smile.gif Tai vat ir ieškau problemos sprendimo čia, nors jau pradedu susivokti, kad senasis kontingentas čia nebesilanko doh.gif
Atsakyti
nereik sau tokiu aukstu kriteriju kelti, ten kaip tik nieko nesuprantancius ima, skant turi buti tuscias, kad i tave but galima ka nors idet, nia? pakvies kas nors uzmates, pilna prieteliu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 24, 09:42)

Kažkur esu skaičiusi, kad skrandžio rūgštingumas = egoizmui, bet man tas paaiškinimas nelabai limpa. Ta prasme, kaip bevartyk,  nesu aš per didelė egoistė sad.gif

Skrandis tai egocentriskumo organas, jame susirenka viskas, kas susije su zmogumi kaip asmenybe. Problemos su skrandziu nedingsta kol yra problemu su savimi kaip zmogumi ir savimi kaip asmenybe.
Jei zmogus prastos nuomones apie save, savo isvaizda, prota, materialine padeti, jis bando isitvirtinti, prasimusti gyvenime per darba.
Kas privercia save dirbti, prievartauja save is baimes (kitaip manes nemyles, nieko negausiu, busiu tuscia vieta ir pan.) tam padideja rugstingumas, jei is baimiu pradeda pykti, padideja rugstingumo koncentracija. Rugstingumas dideja ir del kaltinimu, kai kaltes jausmas perauga i kaltinimus.
Paleisti reiketu stresa: jei nepadarysiu as, niekas nepadarys. kitas savo baimes, atrasti save ir dirbti tik is meiles, su meile pradeti bet koki darba, reikala, sumanyma. Galima tiesiog paleisti savo meile, kuria laikote savyje, jei ji bus laisva, automatiskai pamilsite savo reikalus ir sumanymus, pamilsite kitu reikalus ir darbus, pradesite juos suprasti, busite rami, jei kiti is baimiu lakstys ir imsis nereikalingu darbu ir reikalu, dings noras daryti kitu darbus, nesijausite del to kalta, nepadaryti darbai nustos jus erzinti, tiesiog pajusite ko reikia butent jums.

Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 24, 10:34)
Cha cha, Raudona Saule, svetimų problemų nesu suinteresuota rasti smile.gif Iki Vaižgantės man toli - nepriims manęs tokios, nieko nesuprantančios  g.gif  ax.gif A be to, ir FB nenaudoju smile.gif Tai vat ir ieškau problemos sprendimo čia, nors jau pradedu susivokti, kad senasis kontingentas čia nebesilanko  doh.gif

O tai jums tiktų tik Vaižgantės atsakymai??? Kiti neverti dėmesio??? Nu tada jus tikriausiai pakvies asmeniškam bendravimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-AUJA- @ 2012 09 24, 17:19)
O tai  jums tiktų tik Vaižgantės atsakymai??? Kiti neverti dėmesio??? Nu tada jus tikriausiai pakvies asmeniškam bendravimui  rolleyes.gif

Visų pirma noriu padėkoti GLUOSNIUI, būtent jos atsakymo labiausiai laukiau 4u.gif

Dėl Vaižgantės atsakymų - nei jų laukiau, nei nelaukiau, nesilankau nei jos FB puslapyje (kaip čia kažkuri rašė) - tiesiog esu pastebėjusi, kad temas "Dvasinės ligų priežastys" anksčiau dažnai ji pradėdavo. Jos pasisakymai man visada buvo įdomus, tik tiek. O dėl asmeniško bendravimo - kurios vietos aš čia nesuprantu? Nesu dažna SM lankytoja, tai apšvieskit, ar čia naujas bendravimo būdas, ar kas? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-AUJA- @ 2012 09 24, 16:19)
O tai  jums tiktų tik Vaižgantės atsakymai??? Kiti neverti dėmesio??? Nu tada jus tikriausiai pakvies asmeniškam bendravimui  rolleyes.gif

Nereikia isizeisti. Kitu nuomone apie mus juk nekeicia vertes ir esmes. Kas yra demesys? Energija. Kam jums neaiskaus plauko energija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 09 25, 12:37)
Nereikia isizeisti. Kitu nuomone apie mus juk nekeicia vertes ir esmes. Kas yra demesys? Energija. Kam jums neaiskaus plauko energija mirksiukas.gif

Taigi nėr ko įsižeist smile.gif Šiaip, pagalvojau, kodėl žmogui svarbi tik viena nuomonė? Tokiu atveju galima rašyti AŽ smile.gif
Atsakyti
mergaitės gal zinot vakar (antrad)per lnk laida buvo x faktorius ar kaip ji ten vadinas, ir pasakojo vilniuje apie sventa paveiksla kuris padeda nuo ligu, gal atsimenat kaip tas paveikslas vadinas, kur jo foto man rast? aciu
Atsakyti
Paklauskit dar sioje temoje šv. Dvasios cerkvė Vilniuje arba Gytare, apie ikonas, sv.paveikslus ji zino 4u.gif
Atsakyti