Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(Nirgundė @ 2012 09 18, 12:14)
Aciu, Atenyte, tiek zinau ir as wink.gif

vien tik zinojimas nieko nepades. Reikia su savim dirbti. Ar tavo atveju netinka toks ''priezasties isaiskinimas''? g.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoj, gal per giliai krapsau ir mistikos ieskau wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Gal galit pasakyti, kas man yra, jeigu staiga nei iš šio, nei iš to, pradeda varginti labai stiprus skrandžio rūgštingumas? Toks stiprus, kad nepadeda jokios įprastos čiulpamos kreidelės, o reik ieškoti stipresnių vaistų?

Į produktus dar nelabai kreipiu dėmesį (ta prasme, su pliuso ar minuso ženklu), tačiau nepiktnaudžiauju nei rūkytais, nei pieno gaminiais, alkoholio vartoju retai ir nedaug..

Kažkaip tiesiog jaučiu, kad tai gali būti susiję su manimi. Gal galėtų daugiau išmanančios pakomentuoti?
Atsakyti
Merginos, padekit 4u.gif Pas mano sunu ant galvos (po plaukais) yra hemangioma. Atrodo kaip kokia aviete doh.gif
Kokios dvasines priezastys tai leme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 19, 12:08)
Sveikos, mergaitės,

Gal galit pasakyti, kas man yra, jeigu staiga nei iš šio, nei iš to, pradeda varginti labai stiprus skrandžio rūgštingumas? Toks stiprus, kad nepadeda jokios įprastos čiulpamos kreidelės, o reik ieškoti stipresnių vaistų?

Į produktus dar nelabai kreipiu dėmesį (ta prasme, su pliuso ar minuso ženklu), tačiau nepiktnaudžiauju nei rūkytais, nei pieno gaminiais,  alkoholio vartoju retai ir nedaug..

Kažkaip tiesiog jaučiu, kad tai gali būti susiję su manimi. Gal galėtų daugiau išmanančios pakomentuoti?

O kava?
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 19, 13:08)
Sveikos, mergaitės,

Šiandien paskaičiau žurnale, cituoju:
"Neišlietas pyktis dažnai virsta nuoskauda, kuri įsisenėjusi organizme gali pasireikšti liga ar negalia. Pvz, yra nuomonių, kad artritas gali susiformuoti tuomet, kai susikaupęs pyktis neturi kur išsilieti.Arba, kad aukštas kraujo spaudimas būdingas pyktį išgyvenantiems:jo sukeltos emocijos tarsi "susikaupia"kraujagyslių sistemoje ir ją užkemša. Ir gausus kraujavimas per mėnesines neva gali būti pykčio išsiliejimo išraiška. Pyktis susikaupęs pilvo (skrandžio) srityje, taip pat gali pasireikšti padidėjusiu rūgštingumu. Kai kas tvirtina, kad užslėptas, ilgai slepiamas pyktis ir nuoskaudos gali tapti chroniškų infekcijų priežastimi. Su užgniaužtu pykčiu susijusios ir autoimuninės ligos, simbolizuojančios kovą prieš save patį. Neišreikštas pyktis gali provokuoti ir netiesioginį keršijimą kitiems, tapimą cinišku, nedraugišku žmogumi."
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 19, 14:08)
Sveikos, mergaitės,

Į produktus dar nelabai kreipiu dėmesį (ta prasme, su pliuso ar minuso ženklu), tačiau nepiktnaudžiauju nei rūkytais, nei pieno gaminiais,  alkoholio vartoju retai ir nedaug..

Nezinau apie dvasines ligu atsiradimo priezastis, taciau labai seniai teko eiti pas viena senute, kuri mane gyde varniuose zolemis. ji dabar mirusi. Vaziavau del mazo sunaus dioptezes, taciau ziurejo ji ir mane. Nuo rugstingumo liepe gerti 1 surukytos cigaretes pelenus. Jei nepades is piormo karto, gerti antra. Skonis, kaip kiausinienes. Veliau, kai pasakojau pazystamiems, sake, kad net vaistines superka pelenus.
Norit tikekit, norit ne, bet jei man dabar kyla rugstis, geriu tik si vaista ir jis veikia pusmeciui. Dabar visai neprisismenu, kada remuo ede.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 22, 07:38)
Nezinau apie dvasines ligu atsiradimo priezastis, taciau labai seniai teko eiti pas viena senute, kuri mane gyde varniuose zolemis. ji dabar mirusi. Vaziavau del mazo sunaus dioptezes, taciau ziurejo ji ir mane. Nuo rugstingumo liepe gerti 1 surukytos cigaretes pelenus. Jei nepades is piormo karto, gerti antra. Skonis, kaip kiausinienes. Veliau, kai pasakojau pazystamiems, sake, kad net vaistines superka pelenus.
Norit tikekit, norit ne, bet jei man dabar kyla rugstis, geriu tik si vaista ir jis veikia pusmeciui. Dabar visai neprisismenu, kada remuo ede.

O kaip reikia gerti? Sumaišyti vandens stiklinėje?
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 22, 08:38)

Bet kur gaut tų cigarečių pelenų g.gif .Negi rūkyt pradėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 09 22, 09:05)
Bet kur gaut tų cigarečių pelenų g.gif .Negi rūkyt pradėt lotuliukas.gif

Taigi galima tiesiog palikti cigarete susmilkti ir turesit pelenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 22 rugsėjo 2012 - 08:12
QUOTE(loja5 @ 2012 09 22, 09:12)
Taigi galima tiesiog palikti cigarete susmilkti ir turesit pelenu mirksiukas.gif

Vistiek uždegant reikia įtraukt biggrin.gif , o ir nesinorėtų namų smardint, dar ir kainuoja jos nemažai doh.gif Manęs kažkaip ypatingai ir nevargina tie rėmenys smile.gif
Kiek visokių problemų turiu, turėjau tai dažniausiai nervinio pobūdžio ax.gif , tai stengiuosi būti rami ir tada jaučiuosi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vytevyte @ 2012 09 22, 09:46)
O kaip reikia gerti? Sumaišyti vandens stiklinėje?

Na rukyti ir as nerukau. Bet vyro paprasydavau pelenus kratyti i stikliuka ir sausa, kaip miltelius isgerdavau. Veliau uzsigerdavau vandeniu. Skonis, kaip kiausinienes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medlieva @ 2012 09 22, 14:31)
Vistiek uždegant reikia įtraukt biggrin.gif , o ir nesinorėtų namų smardint, dar ir kainuoja jos nemažai doh.gif Manęs kažkaip ypatingai ir nevargina tie rėmenys smile.gif
Kiek visokių problemų turiu, turėjau tai dažniausiai nervinio pobūdžio ax.gif , tai stengiuosi būti rami ir tada jaučiuosi labai gerai thumbup.gif

Dauguma ligu is nervu, fizinio tingumo, piktnaudziavimo maistu,dar baisiau organizma veikia nesveikos dietos, piktnaudziavimas alkoholiu, o ypac rukalais.
Atsakyti