Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

labas vakaras,
kokios priezastys lemia sinusita, sloga, tiek vaiku, tiek suaugusiu?
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 09 01, 16:47)
Jūs jau man atleiskit, bet prie ko čia dvasinės priežastys?  blink.gif  Na nebent žiūrėt, kad blusos jus baudžia už tai, jog nenorite pajudinti užpakalio ir deramai pasirūpinti gyvu padaru, už kurį šiaip jau prisiimėte atsakomybę. Na atgailėkit 50 litų, nupirkit kokybišką antkaklį nuo blusų ir erkių (ne iš kikos), pasitarkit su veterinarais, kuo namus išpurkšti, natūralios priemonės - ajero lapai - išdėlioti namie, baido blusas taip pat. Išskalbkit medžiaginius patiesalus ir tt., taip pat šuns guolį ar kilimuką ant kurio miega, apsigrėbkit lapus aplink krūmus ir medžius (ten moka veistis blusos) ir nebereiks ieškoti bėdų ten, kur jų nėra.

O aš galvojau, kad blusų turi tik valkataujantys ar asocialių asmenų šunys  blink.gif

Atsiprašau už lengvą nukrypimą nuo temos.

Jei galvoji, tai galvok kitaip. Nesvaistysiu energijos kvailiems irodinejimams, zinove
Beto, as ir esu asociali. O ka, visi turi buti socialus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 01 rugsėjo 2012 - 21:36
blusu gali turet ir socialus ir asocialus gyvuliai, ne tame dvasines priezastys visai. bet antkaklis nuo blusu gelbeja tikrai.

bet ziuriu, jeigu tokie sprendimai kaip nusiskust kojas, nupirkti antkakli nuo blusu ar pan net neateina i galva, gal tikrai reikia ieskoti dvasiniu priezasciu
ivairiu nesklandumu gyvenime. pas dvasininkus kreiptis ar uzkalbejimus kokius daryt g.gif

apie sloga ir sinusita jau irgi mintinai prisimenu - tai yra gailejimasis saves, kai neverki tikrom asarom, tai verkia nosis, mazdaug taip. toks augalas budavo anksciau populiarus namuose, vadinamas "paleistuve", greit dauginosi vazonely, jos sulciu isilasini - pramusa geriau uz sinupretus visus. himalaju druska pravalo irgi kvepavimo takus. bet nustot saves gailetis butina bet kokiu atveju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 09 01, 17:40)
čia labai įdomi paskaita moterims

o kas jei užpakalis judinamas? Pas mane pastaruoju metu tokia situacija. Šuo maudytas 3 kartus su vaistais nuo blusų+ampulė nuo blusų+ šampūnas. Visi namai išpurkšti su vaistais. Laiptinė taip pat.Bet vienintelę dukrą ėda. O mes 4 asmenų šeima. Jau prieš tai buvau viską išvalius,patalynę išnešu,lovas išpurškus,šunį išgydžiau,net laiptinę siurbiau ir purškiau.. Po 2 savaičių vėl iš naujo.Šuns juk neišmesi...o ką daryti nežinau.

O pas tavo suni jos matosi? Ant mano sunio tai ne...Bet zinau, kad tai jos. Nes nuo vaikystes mane labai myli, zinau pozymius kas ir kaip. Tevas anksciau sakydavo mamai, kad man "alergija"nuo kaimisko maisto, nes ji kai miestiete, butu isgirdusi zodi blusos, nebutu isleidusi i kaima su juo. Beja, sunio tada kiek pamenu nebudavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 01 rugsėjo 2012 - 21:48
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 01, 23:45)
blusu gali turet ir socialus ir asocialus gyvuliai, ne tame dvasines priezastys visai. bet antkaklis nuo blusu gelbeja tikrai.

bet ziuriu, jeigu tokie sprendimai kaip nusiskust kojas, nupirkti antkakli nuo blusu ar pan net neateina i galva, gal tikrai reikia ieskoti dvasiniu priezasciu
ivairiu nesklandumu gyvenime. pas dvasininkus kreiptis ar uzkalbejimus kokius daryt  g.gif

apie sloga ir sinusita jau irgi mintinai prisimenu - tai yra gailejimasis saves, kai neverki tikrom asarom, tai verkia nosis, mazdaug taip. toks augalas budavo anksciau populiarus namuose, vadinamas "paleistuve", greit dauginosi vazonely, jos sulciu isilasini - pramusa geriau uz sinupretus visus. himalaju druska pravalo irgi kvepavimo takus. bet nustot saves gailetis butina bet kokiu atveju  schmoll.gif

Puikus postas.

Taip... smile.gif

Aš išties gyvenau ir gyvenu tarp žmonių, bet nė įsivaizduot negalėjau, kad tokio mąstymo XXI amžiuje dar taip gausu.

Lyg į viduramžius pakliūni... į šią temą užėjus smile.gif

Lyg persikėlimą laike pajauti smile.gif , laiko mašinos sąvoką suvoki realiai, ne vien tą žodžių skambesį.
Nes tas žodžių derinys "laiko mašina" nėra toks visai paprastas suvokti (suprasti nėra sunku). Kitokioje situacijoje jį suvokiau kažkada, bet laiks nuo laiko ir vėl patiriu tą jausmą.
Atsakyti
Raudona Saule aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 09 01, 21:08)
Na šia tema jums geriau patars šunų temoje, bet aš asmeniškai visą gyvenimą auginu šunis, mano didžioji dalis draugų juos augina, nesu girdėjusi, kad kas nors turėtų problemų su blusomis  blink.gif  Kalbu ne tik apie namie gyvenančius, bet ir apie voljerinius šunis.

tai kad jūsų aplinkoj to nėra,dar nereiškia,kad to nėra niekur. Pasigooglinkit,dar ne to sužinosit bigsmile.gif http://www.jurbarkis...21-blusos-puola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 02 rugsėjo 2012 - 08:22
QUOTE(Leticija @ 2012 09 01, 08:05)
Visai netycia uzklydau i sia tema ir kaip idomu pasidare  bigsmile.gif

O gal zinot, su kuo susijusios ginekologines problemos, pvz. cistos, miomos?

moteriskos problemos reiskia problemas su moterisku pradu, g.b. viskas, kas susije su moterimis: mama, dukra, sese, savimi kaip moterimi ir kitomis moterimis.
gimda simbolizuoja moters motina ir pacia moteri kaip motina. mioma- gerybinis navikas, reiskia, kad moteris kaupia problemas, nesprendzia ju, problemas su mama ar savo motinyste.
cistos- neisverktas, neparodytas liudesys.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 09 02, 08:19)
tai kad jūsų aplinkoj to nėra,dar nereiškia,kad to nėra niekur.  Pasigooglinkit,dar ne to sužinosit bigsmile.gif http://www.jurbarkis...21-blusos-puola

Oo, jūs net vieną straipsnį rajoniniame leidinyje radote, fantastika, tikrai epidemijos.
Teko kartą susidurti su blusomis, studijų metais gyvenau sename name, gyvūno neauginau, bet babytės laiptinėje laukines kates šerdavo, tad užsiveisė ir namie. Užteko išskalbti visus patalus, ne tik išsiurbti, bet ir išdulkinti kilimą ir namie (po kilimu, po lova, šiaip kampuose, kas, kad prastai atrodo, svarbu veikia) pridėti ajero lapų. Taip negailint. O šuniui nueikit ir nupirkit kokybišką antkaklį, pvz Kiltix, kainuoja apie 60 litų, veikia 7 mėn.

Kartais kai kurie klausimai čia tikrai skamba... lyg kitą dieną po gero baliaus ieškotum dvasinių galvos skausmo priežasčių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 09 01, 21:32)
Jei galvoji, tai galvok kitaip. Nesvaistysiu energijos kvailiems irodinejimams, zinove
Beto, as ir esu asociali. O ka, visi turi buti socialus?

Oi kiek pykčio biggrin.gif Gal tikrai kraujasiurbiai savą jaučia g.gif
Na jei esate asociali, t.y. be viso kito gyvenate landynėje, nesilaikote elementarių higienos normų - tai ko jūs stebitės dėl parazitų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 09 02, 10:25)

Oi kiek pykčio biggrin.gif  Gal tikrai kraujasiurbiai savą jaučia  g.gif 
Na jei esate asociali, t.y. be viso kito gyvenate landynėje, nesilaikote elementarių higienos normų - tai ko jūs stebitės dėl parazitų?  g.gif

Be komentaru:
doh.gif
Vaistinė šunvyšnė
Atropa belladonna

Vaistinė šunvyšnė (Atropa belladonna)
Mokslinė klasifikacija
Karalystė: Augalai
( Plantae)
Skyrius: Magnolijūnai
( Magnoliophyta)
Klasė: Magnolijainiai
( Magnoliopsida)
Poklasis: Notreliažiedžiai
( Lamiidae)
Šeima: Bulviniai
( Solanaceae)
Gentis: Šunvyšnė
( Atropa)
Rūšis: Vaistinė šunvyšnė
( Atropa belladonna)
Vaistinė šunvyšnė (lot. Atropa belladonna, angl. Deadly nightshade, vok. Schwarze Tollkirsche) – bulvinių (Solanaceae) šeimos augalų rūšis.
Rūšis auginama Lietuvoje. Augalas daugiametis, labai nuodingas. Stiebas status, su gausiomis šakomis. Šakniastiebis storas. Lapai kiaušiniški. Vainikėlis nešvariai rausvai rudos spalvos. Žydi birželio – rugpjūčio mėn. Vaisius – uoga.
Vaistinė šunvyšnė turi atropino, kitų alkaloidų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų, veikiančių kaip nuodai, todėl galima mirtinai apsinuodyti suvalgius uogų ar kitų augalo dalių.
[taisyti]Pavadinimo kilmė

Lietuviškas augalo pavadinimas kilęs nuo žodžių šuo (kilm. šuns, būdv. šuninė) + vyšnia, pabrėžiant kad augalo vaisius yra panašus į valgomosios vyšnios, tačiau žmonėms yra kenksmingas.
Lotyniškai augalas vadinamas belladonna – „graži dama, moteris“, kadangi augalas anksčiau būdavo naudojamas akių vyzdžiams išplėsti, nes būdavo laikoma, kad dėl to išryškėja moters akių grožis ir patrauklumas.
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2012 09 02, 09:26)
moteriskos problemos reiskia problemas su moterisku pradu, g.b. viskas, kas susije su moterimis: mama, dukra, sese, savimi kaip moterimi ir kitomis moterimis.
gimda simbolizuoja moters motina ir pacia moteri kaip motina. mioma- gerybinis navikas, reiskia, kad moteris kaupia problemas, nesprendzia ju, problemas su mama ar savo motinyste.
cistos- neisverktas, neparodytas liudesys.

Pamenu, kai antra karta pastojau, labai blogai jauciausi, turejau daug pretenziju gyvenimui. Nuejus pas gydytoja jis man pasake, kad turiu cista. Su nestumu nuotaikos pasikeite, cista dingo be jokio gydymo.
Atsakyti
smile.gif
Egzistuoja dar tokia smulkmenėlė, kaip dozuotė.

Ta pati medžiaga, priklausomai nuo dozuotės, gali būti ir vaistas, ir nuodas.

Dar viena smulkmenėlė - ekstrahavimas.
Taip pat žmonijos naudojamas.

smile.gif
Atsakyti
Aš tik amortizavau įžeidinėjimą dalyviui niku Atropa belladonna smile.gif

Nieko daugiau smile.gif
Atsakyti