QUOTE(delfiuka @ 2013 03 24, 15:31)
Diagnozė aiški - ausies uždegimas. Juk rašiau. Todėl ir ieškau priežasties. Trys LORistės jokiais inkstais nesidomėjo ir aš toj srity jokių nusiskundimų nei prieš susirgimą, nei dabar tikrai neturiu. Net slogos prieš tai nebuvo, nuo ko paprastai ausies uždegimas ir prasideda. Domina dvasinės priežastys, prieš ligą nei gyvenimo sąlygos nebuvo pasikeitusios, nei kažkokių fizinių nusiskundimų buvo. Pasikartosiu, kad iki tol niekada rimtai nesirgau, o čia po poros dienų nuo susirgimo nuėjus pas LORistę buvo man liepta kuo skubiau lėkti į ligoninę, buvau ten pralaikyta 11 dienų ir net praėjus beveik savaitei nuo išleidimo, tebesu su užgulta ausim ir tik pusiau atsistačiusia klausa. Kraujo tyrimai irgi tik uždegimą parodė, visi kiti parametrai normos ribose.
Skaičiau ir temą, ir nurodytus straipsnius, nu tikrai nemanau, kad man tinka priežastis, kad nemoku/nenoriu klausytis. Tai kaip tik ta savybė, kuria džiaugiuosi, kad moku išklausyt ir esu empatiška. Aišku, labai norint galima pritempti, bet tai čia jau būtų kaip koks mėgėjiškas horoskopas, kai kiekvienam ženkle gali rasti kažką, kas iš dalies tinka ir tau.
Skaičiau ir temą, ir nurodytus straipsnius, nu tikrai nemanau, kad man tinka priežastis, kad nemoku/nenoriu klausytis. Tai kaip tik ta savybė, kuria džiaugiuosi, kad moku išklausyt ir esu empatiška. Aišku, labai norint galima pritempti, bet tai čia jau būtų kaip koks mėgėjiškas horoskopas, kai kiekvienam ženkle gali rasti kažką, kas iš dalies tinka ir tau.
Bet tu tikrai negirdi, ir tai akivaizdu