Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(delfiuka @ 2013 03 24, 15:31)
Diagnozė aiški - ausies uždegimas. Juk rašiau. Todėl ir ieškau priežasties. Trys LORistės jokiais inkstais nesidomėjo ir aš toj srity jokių nusiskundimų nei prieš susirgimą, nei dabar tikrai neturiu. Net slogos prieš tai nebuvo, nuo ko paprastai ausies uždegimas ir prasideda. Domina dvasinės priežastys, prieš ligą nei gyvenimo sąlygos nebuvo pasikeitusios, nei kažkokių fizinių nusiskundimų buvo. Pasikartosiu, kad iki tol niekada rimtai nesirgau, o čia po poros dienų nuo susirgimo nuėjus pas LORistę buvo man liepta kuo skubiau lėkti į ligoninę, buvau ten pralaikyta 11 dienų ir net praėjus beveik savaitei nuo išleidimo, tebesu su užgulta ausim ir tik pusiau atsistačiusia klausa. Kraujo tyrimai irgi tik uždegimą parodė, visi kiti parametrai normos ribose.
Skaičiau ir temą, ir nurodytus straipsnius, nu tikrai nemanau, kad man tinka priežastis, kad nemoku/nenoriu klausytis. Tai kaip tik ta savybė, kuria džiaugiuosi, kad moku išklausyt ir esu empatiška. Aišku, labai norint galima pritempti, bet tai čia jau būtų kaip koks mėgėjiškas horoskopas, kai kiekvienam ženkle gali rasti kažką, kas iš dalies tinka ir tau.

Bet tu tikrai negirdi, ir tai akivaizdu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 24, 20:03)
Bet tu tikrai negirdi, ir tai akivaizdu  biggrin.gif

Pagrįskit savo nuomonę. Iki šiol sulaukiau tik atsakymų "Ne" ir klausimų apie inkstų ir šlapimo pūslės būklę. Parodykit, jei kažką praleidau. Ar bent jau paaiškinkit, ką jums reiškia žodis "diagnozė", nes man jis reiškia ligos pavadinimą.

O jūs klausyt mokat, nes galimos dvasinės priežasties įvardijimo, ko aš jau ne kartą šioj temoj prašiau, taip ir nesulaukiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 24 kovo 2013 - 19:26
QUOTE(Elysa @ 2013 03 24, 10:35)
O aš ėmiau ir pabandžiau  smile.gif
Nemėgstu ilgalaikės būsenos "kaip būtų, jei būtų", mėgstu "kaip yra".
Klausiausi ilgai, net pabodo  smile.gif

Teoriškai medicinoje viskas įmanoma. Tačiau praktiškai konkrečiai toks ryšys dažniausiai tepasitaiko vienas atvejis iš tūkstančio.

Tavo vietoje, jei turi tokių įtarimų, tuo įsitikinčiau. Keletas tyrimukų ir echoskopas.
Kadangi, jei ryšys yra iš apačios į viršų (inkstai ir ausis), patologija inkstuose bus lengvai pamatoma.
Jei ryšys būtų nuo viršaus į apačią, būtum neišvengiamai hospitalizuota be savo noro.

Kur paryškinau, tai toks reziume buvo gydytojo atsakymas?

Na, aš klausčiau tik iš smalsumo,ką atsakys, nes kaip minėjau,pati esu šiuo atveju tikra ir ryšys žinoma iš apačios į viršų. Jei stipriau užgula inkstą,pajuntu ir ant ausies. Bet kai pagalvoji, juk ne viena yra tiek inkstų,tiek ausų liga. Kol gyventi netrukdo ir aš daktarų netrukdau.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 03 24, 19:25)
Pagrįskit savo nuomonę. Iki šiol sulaukiau tik atsakymų "Ne" ir klausimų apie inkstų ir šlapimo pūslės būklę. Parodykit, jei kažką praleidau. Ar bent jau paaiškinkit, ką jums reiškia žodis "diagnozė", nes man jis reiškia ligos pavadinimą.

O jūs klausyt mokat, nes galimos dvasinės priežasties įvardijimo, ko aš jau ne kartą šioj temoj prašiau, taip ir nesulaukiau?

Jau 12-a tema kalbam apie tą patį. Tie patys ir tie patys klausimai smile.gif

Medicina yra verslas, kuriam nerūpi žmogaus sveikata, jam rūpi tik pinigai. Verslininkams nerūpi žmogų išgydyti, jis yra apgydomas ir tampa lėtiniu ligoniu, t.y. , vaistų nuolatiniu pirkėju. Tai yra faktas.

Ar LOR gydytojai domisi kiniečių medicina? Ne, nes neturi tam laiko. Juos moko visai kitų dalykų. Todėl negalim reikalauti iš gydytojo, kad jis žinotų daugiau nei jį išmokė. Medicinos akademijoje nemoko, kad žmogus yra ne mėsos gabalas, o labai sudėtingas vientisas organizmas, todėl negalima gydyti vien ausies, reikia ieškoti priežasties. Kinų medicina jau prieš daug amžių yra nustačius, kad jei žmogui skauda ausį, reikia ieškoti priežasties, kuri dažniausiai yra inkstuose arba šlapimo pūslėje (šlapimo pūslė in- inkstai jang).
Ir arpos aiškina, kad iš savo patirties pajuto ausies skausmo ryšį su inkstais. Namuose turiu gyvą pavyzdį- vyras stipriai neprigirdi ir negaluoja jo inkstai.
Inkstų ir šlapimo pūslės būklę parodo ir priekiniai dantys. Jei jie genda, yra plombuoti, tereikia rasti, kuris konkrečiai organas- inkstai ar šlapimo pūslė- negaluoja. O gal ir abu...
Atsakyti
As pries 10 metu daznai sirgdavau pusles uzdegimu, kartais ir ausu uzdegimas budavo. Tada man gydytoja pasake, kad pirma isgydyk moteriskas problemas (pienlige) ir dings pusles uzdegimai, nes pries tai dare begale tyrimu ieskodama priezasties, taip ir nerado. Issiskyriau su tuometiniu draugu ir problemos dingo. Dabar daznai sergu pienlige po gimdymo, bet pusles uzdegimo dar nebuvo.
Tai kokia ta dvasine priezastis pusles uzdegimu?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 25, 18:13)
Namuose turiu gyvą pavyzdį- vyras stipriai neprigirdi ir negaluoja jo inkstai.
Inkstų ir šlapimo pūslės būklę parodo ir priekiniai dantys. Jei jie genda, yra plombuoti, tereikia rasti, kuris konkrečiai organas- inkstai ar šlapimo pūslė- negaluoja. O gal ir abu...

O tai gal žinote kokia viso to dvasinė priežastis? Man atitinka, labai aktualu būtų.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 03 27, 07:59)
O tai gal žinote kokia viso to dvasinė priežastis? Man atitinka, labai aktualu būtų.

Nebūna priežasties, tinkančios visiems...Kiekvienas žmogus yra unikalus, turintis savo praeitį, savas klaidas, savus nusikaltimus, savus pasirinkimus...Ir nėra taip, kad pakartosi kokią afirmaciją šimtą kartų ir pasveiksi smile.gif Būtų per daug paprasta...Duosiu paprastą pvz: inkste yra koks nors energetinis darinys ir dėl to skauda ausį. Echoskopas neparodys nieko. Jei nori sunaikinti tą energetinį darinį, teks užaugti, kad jį galėtum pamatyti, rasti gyvenimą, kuriame jis tame tavo inkste atsirado, gauti visus reikiamus suvokimus ir žinias, kaip tą darinį sunaikinti...Numanau, kad tai, ką parašiau, skamba kaip abra kadabra. Tiesiog žmonės dažnai yra tinginiai, kurie nori kuo greičiau nusikratyti savo problema, kaltina gydytojus ir vaistininkus, užuot prisiminę, kas jie išties yra ir ką gali. Patys, be niekieno pagalbos.
Atsakyti
Na, zinoma.
Atsakyti
man jei tik kas, pastaruoju metu is karto skauda gerkle. jei persalu ant gerkles puola. o dabar labai susirgus buvau, bet kapstausi. skaudejo gerkle, buvo nedidele temperatura, po keliu dienu viskas gerejo, o viena diena uzejo gilus liudesys, tokia kaip depresija, eme atrodyti, kad viskas labai blogai...kad geriau negyventi isvis, ir su tom nuotaikom pakilo 40 laipsniu karstis. gal taip ligos atkryti pati prisisaukiau g.gif ar gerkle su savirealizacija daugiausiai susijusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 27 kovo 2013 - 12:26
QUOTE(mėnulis @ 2013 03 27, 12:23)
man jei tik kas, pastaruoju metu is karto skauda gerkle. jei persalu ant gerkles puola. o dabar labai susirgus buvau, bet kapstausi. skaudejo gerkle, buvo nedidele temperatura, po keliu dienu viskas gerejo, o viena diena uzejo gilus liudesys, tokia kaip depresija, eme atrodyti, kad viskas labai blogai...kad geriau negyventi isvis, ir su tom nuotaikom pakilo 40 laipsniu karstis. gal taip ligos atkryti pati prisisaukiau  g.gif ar gerkle su savirealizacija daugiausiai susijusi?

Kuo aukštesnė temperatūra, tuo didesnis pyktis ant kitų ir savęs. Gerklės skausmas susijęs su išdidumu ir įžeidumu, pykčiu ar nusiminimu, kad negali išsisakyti, atsikirsti, kai tave kritikuoja, žemina, bara. Susijęs ir su nuoskaudomis.
Po liūdesiu paprastai slypi didžiulė agresija.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 27, 12:04)
Nebūna priežasties, tinkančios visiems...Kiekvienas žmogus yra unikalus, turintis savo praeitį, savas klaidas, savus nusikaltimus, savus pasirinkimus...Ir nėra taip, kad pakartosi kokią afirmaciją šimtą kartų ir pasveiksi smile.gif Būtų per daug paprasta...Duosiu paprastą pvz: inkste yra koks nors energetinis darinys ir dėl to skauda ausį. Echoskopas neparodys nieko. Jei nori sunaikinti tą energetinį darinį, teks užaugti, kad jį galėtum pamatyti, rasti gyvenimą, kuriame jis tame tavo inkste atsirado, gauti visus reikiamus suvokimus ir žinias, kaip tą darinį sunaikinti...Numanau, kad tai, ką parašiau, skamba kaip abra kadabra. Tiesiog žmonės dažnai yra tinginiai, kurie nori kuo greičiau nusikratyti savo problema, kaltina gydytojus ir vaistininkus, užuot prisiminę, kas jie išties yra ir ką gali. Patys, be niekieno pagalbos.

Ačiū Vaižgante. 4u.gif Visai ne kadabra. Reiškia, kol dvasinės priežasties nesuvokiu, gydysiu bent fizinę dalį. O dvasinę priežastį bent pabandysiu surasti ir paveikti, tais metodais, kurie šiuo metu man prieinami.
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2013 03 26, 22:12)
As pries 10 metu daznai sirgdavau pusles uzdegimu, kartais ir ausu uzdegimas budavo. Tada man gydytoja pasake, kad pirma isgydyk moteriskas problemas (pienlige) ir dings pusles uzdegimai, nes pries tai dare begale tyrimu ieskodama priezasties, taip ir nerado. Issiskyriau su tuometiniu draugu ir problemos dingo. Dabar daznai sergu pienlige po gimdymo, bet pusles uzdegimo dar nebuvo.
Tai kokia ta dvasine priezastis pusles uzdegimu?

Pati didžiausia moteriška problema- pyktis ant vyrų (tėvo, brolio, draugo, vyro). Kai jo nėra, pūslės uždegimais paprastai nesergama. Pienligė taip pat susijusi su pretenzijomis vyrams.
Atsakyti