Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

o kaip su celiulitu? nerandu dvasines problemos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2013 03 19, 18:08)
o kaip su celiulitu? nerandu dvasines problemos sad.gif

Oda- veidas. Celiulitas po oda. Kuo daugiau moteris turi kaukių, tuo daugiau celiulito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 19, 19:48)
Oda- veidas. Celiulitas po oda. Kuo daugiau moteris turi kaukių, tuo daugiau celiulito?  g.gif

Pas kūdikius irgi būna celiulitas. Tai gal čia iš vis ne liga?
Atsakyti
LUise hey Целлюлит (priežastis) Накопленный гнев и самонаказание. tai tiktai radau. Pasveikimui -Я прощаю других. Я прощаю себя. У меня есть есть свобода любить и наслаждаться жизнью. blush2.gif cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lakmėja: 20 kovo 2013 - 08:47
QUOTE(laurriukas @ 2013 03 20, 08:37)
Pas kūdikius irgi būna celiulitas. Tai gal čia iš vis ne liga?

Kūdikiai neturi celiulito.
Tai liga ir vis jaunėjanti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 20, 22:38)
Kūdikiai neturi celiulito.
Tai liga ir vis jaunėjanti.

Teko asmeniskai matyti, virsvorio turintis kudikis 4u.gif
Atsakyti
kad ir virsvorio neturintis kudikis irgi odele uzpakaliuko ir koju atrode kaip celiulitas, daug kas mate taip pasake juokdamiesi smile.gif gal ten pas kudikelius tokia oda nesiskaito celiulitas, nes tikrai kaip apelsino zievele buna ir maziukams.
Atsakyti
O alergija su kokia dvasine liga susijusi?
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2013 03 21, 08:27)
kad ir virsvorio neturintis kudikis irgi odele uzpakaliuko ir koju atrode kaip celiulitas, daug kas mate taip pasake juokdamiesi smile.gif gal ten pas kudikelius tokia oda nesiskaito celiulitas, nes tikrai kaip apelsino zievele buna ir maziukams.

Celiulitas būna tik moterims, nes jis susijęs su moteriškais hormonais. ax.gif
Atsakyti
Ar galėjo ausies uždegimas prasidėt dėl to, kad aš jaučiuosi neišklausoma? Klausytis tai aš tikrai moku.. Niekad gyvenime rimtai nesirgau, o čia ūmus, stiprus uždegimas, per porą dieną pažengęs tiek, kad iškart buvau ilgam paguldyta į ligoninę..
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 03 21, 20:20)
Ar galėjo ausies uždegimas prasidėt dėl to, kad aš jaučiuosi neišklausoma? Klausytis tai aš tikrai moku..  Niekad gyvenime rimtai nesirgau, o čia ūmus, stiprus uždegimas, per porą dieną pažengęs tiek, kad iškart buvau ilgam paguldyta į ligoninę..

O inkstai ir šlapimo pūslė ar sveiki?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 22, 17:23)
O inkstai ir šlapimo pūslė ar sveiki?

Turbūt, bent jau problemų tose vietose nejaučiu.
Atsakyti