Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(Riviera Maya @ 2012 08 31, 20:00)
lotuliukas.gif
*Pavasare* prajuokinai  4u.gif  Cia tikrai nera dvasine liga  4u.gif

Cia yra hormonu sutrikimas.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 01, 08:45)
va va, kazkokiu pretenziju esama vistik  cool.gif cia galimai ateis tau pasiulyt biski praeitu gyvenimu uzdaryt, kur turbut kazka itin baisaus darei su vyrais arba kontracepcija gal isradai... ar kokius nuodus is placentu virei...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vienintele man sovusi mintis tai gali buti todel, kad paskutiniu metu as istisai galvoju ir kalbu apie tai, kaip nenoriu daugiau jokiu vaiku, tai ne man schmoll.gif moterys su kudikiais, o dar labiau su pametinukais man is vis pasidare kazkoks nesuprantamas reikalas lotuliukas.gif tai va, se tau tada bedu su moetriskais organais g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2012 09 01, 09:40)

joks cia ne hormonu sutrikimas, daugumai moteru plaukai ant koju ir pazastu auga nori to ar nenori, yra dvasines priemones, kaip skutimosi peiliukai, vaskas ar lazeris, pagal finansus, dar viena dvasine priemone - det ant visuomenes nustatytu dabartiniu vietiniu grozio standartu, bet cia tik su uzdarytais gyvenimais turbut pavyksta cool.gif

Leticija, o kam tau vaiku?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2012 09 01, 10:40)

Taip, tai hormoninis sutrikimas

Ieshkau info ir ash shia temuke..
Kiek supratau kad plaukuotumas gali buti padidejas moterims kurios nori itikti kokiam tai vyrui.. pvz.tevui, seneliui.. ar kitam

Gerai butu kad kas dar parashytu ka nors vertingo shia tema,,, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 01, 12:15)

tai man ju daugiau ir nereikia, nes jau 2 turiu biggrin.gif tai ir kalbu garsiai, kad ne ne ne, daugiau nenoriu. tai gal cia kazkoks priesinimasis moteriskajam pradui ar koks biesas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 09 01, 12:56)
tai man ju daugiau ir nereikia, nes jau 2 turiu  biggrin.gif tai ir kalbu garsiai, kad ne ne ne, daugiau nenoriu. tai gal cia kazkoks priesinimasis moteriskajam pradui ar koks biesas  lotuliukas.gif

va va. as irgi nebevaliociau manau. radom dvasine priezasti smile.gif o kaip ja panaikint? negi gimdyt kiek dievas duoda?
gal kokiu kudikeliu paveikslu prie lovos pasikabint uztektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 01, 12:15)
joks cia ne hormonu sutrikimas, daugumai moteru plaukai ant koju ir pazastu auga nori to ar nenori, yra dvasines priemones, kaip skutimosi peiliukai, vaskas ar lazeris, pagal finansus, dar viena dvasine priemone - det ant visuomenes nustatytu dabartiniu vietiniu grozio standartu, bet cia tik su uzdarytais gyvenimais turbut pavyksta  cool.gif

Kas nori ispirkti nuodemes gali rauti su epiliatorium , gausis fizinis ir dvasinis apsivalymas pilnumoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 09 01, 13:14)
Kas nori ispirkti nuodemes gali rauti su epiliatorium , gausis fizinis ir dvasinis apsivalymas pilnumoj  lotuliukas.gif

su riksmais. iseina visas negatyvas tada.

man atrodo gal jau as ir eisiu... kokio darbo dirbt, nes gavau samoninguma, kad atejus supashkudinu visas sventas ir dvasines temas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 30, 21:02)
dabar turiu suniuka, tai pradejo kasti beveik nuo tada, visos suns blusos pas mane perejo.

Jūs jau man atleiskit, bet prie ko čia dvasinės priežastys? blink.gif Na nebent žiūrėt, kad blusos jus baudžia už tai, jog nenorite pajudinti užpakalio ir deramai pasirūpinti gyvu padaru, už kurį šiaip jau prisiimėte atsakomybę. Na atgailėkit 50 litų, nupirkit kokybišką antkaklį nuo blusų ir erkių (ne iš kikos), pasitarkit su veterinarais, kuo namus išpurkšti, natūralios priemonės - ajero lapai - išdėlioti namie, baido blusas taip pat. Išskalbkit medžiaginius patiesalus ir tt., taip pat šuns guolį ar kilimuką ant kurio miega, apsigrėbkit lapus aplink krūmus ir medžius (ten moka veistis blusos) ir nebereiks ieškoti bėdų ten, kur jų nėra.

O aš galvojau, kad blusų turi tik valkataujantys ar asocialių asmenų šunys blink.gif

Atsiprašau už lengvą nukrypimą nuo temos.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 09 01, 08:15)
Na, bet vat idomiai tada, nes as tikrai esu labai moteris  biggrin.gif myliu save, priziuriu save, ta prasme tikrai esu labai moteriska  g.gif

čia labai įdomi paskaita moterims
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 09 01, 15:47)
Jūs jau man atleiskit, bet prie ko čia dvasinės priežastys?  blink.gif  jog nenorite pajudinti užpakalio ir deramai pasirūpinti gyvu padaru, už kurį šiaip jau prisiimėte atsakomybę

o kas jei užpakalis judinamas? Pas mane pastaruoju metu tokia situacija. Šuo maudytas 3 kartus su vaistais nuo blusų+ampulė nuo blusų+ šampūnas. Visi namai išpurkšti su vaistais. Laiptinė taip pat.Bet vienintelę dukrą ėda. O mes 4 asmenų šeima. Jau prieš tai buvau viską išvalius,patalynę išnešu,lovas išpurškus,šunį išgydžiau,net laiptinę siurbiau ir purškiau.. Po 2 savaičių vėl iš naujo.Šuns juk neišmesi...o ką daryti nežinau.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2012 09 01, 09:40)

jei stipriai pagauseja, tai taip, hormonu sutrikimas, bendradarbei, besilaukiant berniuko, per nestuma plaukuotumas stipriai pagausejo, net barzda augti pradejo 4u.gif Pagimdzius po kurio laiko, praejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 09 01, 16:40)
o kas jei užpakalis judinamas? Pas mane pastaruoju metu tokia situacija. Šuo maudytas 3 kartus su vaistais nuo blusų+ampulė nuo blusų+ šampūnas. Visi namai išpurkšti su vaistais. Laiptinė taip pat.Bet vienintelę dukrą ėda. O mes 4 asmenų šeima. Jau prieš tai buvau viską išvalius,patalynę išnešu,lovas išpurškus,šunį išgydžiau,net laiptinę siurbiau ir purškiau.. Po 2 savaičių vėl iš naujo.Šuns juk neišmesi...o ką daryti nežinau.

Na šia tema jums geriau patars šunų temoje, bet aš asmeniškai visą gyvenimą auginu šunis, mano didžioji dalis draugų juos augina, nesu girdėjusi, kad kas nors turėtų problemų su blusomis blink.gif Kalbu ne tik apie namie gyvenančius, bet ir apie voljerinius šunis.
Atsakyti