Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(arpos @ 2012 11 08, 23:41)
http://sogun.lt/lt/

Pavyzdys,kur nereiktų eiti. Vien tipiškas šarlataniško puslapio vaizdas.  Prikibčiau prie kas antro žodžio. Teko ,,gyvai" sutikti, galiu pasakyti, kad jis šventai tiki esąs pats Dievas.

Panašu kad tikrai... nors jo tai nežinau.. negaliu nieko objektyviai teigt..

na o Dievais save laiko ryškiai išreikštos narcistinės asmenybės.. padarys viską.. ant galvos atsistos, kad būtų pastebėti ir kad jais žavėtųsi...

Šiaip jau TIKRAS nežinau kaip lietuviškai.. rusiškai - celitel - jis kuklus, nuolankus, pagarbus... žemiau žolės .. tyliau vandens... jau vien dėl to, jog įgytos tikros žinios.. dvasingumas tiesiog performuoja žmogų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 08 lapkričio 2012 - 23:35
QUOTE(kristar @ 2012 11 07, 15:37)
Sveikos,
Ka manote apie ligos candida (kandidoze) priezastis? 4u.gif

Čia kažkada jau buvo nurodyta, kad candida ('pienligė') atspindi moters norą būti 'balta, švaria' ir pan. Man tai dažnai pasireiškia jei tik pagalvoju, kad 'geros mergaitės taip nesielgia' ar bent kažką panašaus (tai ypatingai liečia intymius santykius). O tada dar ir neteisinga mityba prie to prisideda. Pienas, saldumynai, kviečiai, mėsa, alkoholis.. Patarčiau pasidomėti organizmą rūgštinančiais ir šarminančiais produktais (candida - padidinto organizmo rūgštingumo pasekmė), nors, kiek dabar akimis perverčiau guglo surastą informaciją lietuvių kalba, kiekvienas šaltinis skirtingai juos įvardija. Vienos tiesos turbūt nėra.. Mano biblija yra Honestly Healthy (Natasha Corrett) knyga, o sakramentas - vanduo su citrina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucidity: 09 lapkričio 2012 - 02:42
"sveiki! Šiek tiek apie save. Esu vilnietis JURGIS PURLYS (kosminis vardas ŠOGUN). Pastaruoju metu save vadinu (kaip mane vadina kosminės būtybės) — ŠVIESOS DARBUOTOJAS."

Niu geeras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 11 09, 09:03)
"sveiki! Šiek tiek apie save. Esu vilnietis JURGIS PURLYS (kosminis vardas ŠOGUN). Pastaruoju metu save vadinu (kaip mane vadina kosminės būtybės) — ŠVIESOS DARBUOTOJAS."
Niu geeras  lotuliukas.gif

Ką galima apie žmogų pasakyti iš tokio sakinio? Arba jog serga didybės manija arba pavažiaves stogas.. o gal paprasčiausiai gudročius ieškantis lengvatikių ir lengvos duonos?
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 11 09, 11:24)
Ką galima apie žmogų pasakyti iš tokio sakinio?  Arba jog serga didybės manija arba pavažiaves stogas.. o gal paprasčiausiai gudročius ieškantis lengvatikių ir lengvos duonos?

nezinau, manau, kad protingas zmogus taip nerasytu.
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2012 11 09, 00:41)
http://sogun.lt/lt/

Pavyzdys,kur nereiktų eiti. Vien tipiškas šarlataniško puslapio vaizdas.  Prikibčiau prie kas antro žodžio. Teko ,,gyvai" sutikti, galiu pasakyti, kad jis šventai tiki esąs pats Dievas.

Pritariu. 4u.gif
Atsakyti
Kokios dvasines priezastys butu esant veido rozinei? unsure.gif "degu" ilga laika jau unsure.gif
Atsakyti
Susidomejau tuo jusu Sogunu, gerai isreklamavot, jaunystes proceduros papigiai 120 lt reikia vos 12-15 proceduru. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 11 09, 19:00)
Susidomejau tuo jusu Sogunu, gerai isreklamavot, jaunystes proceduros papigiai 120 lt reikia vos 12-15 proceduru.  bigsmile.gif

butinai reiks varyti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot irgalit pasidalint mintimis, kodel niezti delnai? g.gif Abu,is vidines ir isorines puses,
toks deginimo jausmas blink.gif Nu tai ir kasausi, o kas daryt blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes. per visa gyvenima ner buve akiu uzdegimo, o stai dabar akiu uzdegimas ir lengvai nesiduoda gydomas. kokios galetu buti dvasines priezastys ? verysad.gif
Aciu
p.s. daugiau desine akis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 10 lapkričio 2012 - 09:20
sakykit, kad namus ''užpuola''pelės ar gali būti koks paaiškinimas, be tradicinio ''ieško maisto, lenda kur šilčiau'',
dėkui
jokių besilaukiančių neužpykdžiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2012 11 09, 18:46)
butinai reiks varyti biggrin.gif

bet jis pats nu neatrodo labai jaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viskasgerai*: 10 lapkričio 2012 - 12:35