Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(kristule666 @ 2012 11 02, 12:32)
O KODEL UZEINA PANIKOS PREIPOLIAI?

susije su emocijom
ypac ju neigimu
pvz pyksti, bet sakai ne nepykstu
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 11 01, 22:40)
Stengiuosi, bet neišeina.

o reikia kuo mažiau stengtis,tuomet viskas lengviau pavyksta.
Atsakyti
O su kuo gali buti susijes pykinimas vaziuojant transportu? Nuo vaikystes negaliu vaziuoti sededama automobilio ar autobuso gale. Kai pati vairuoju - viskas ok. Suaugus siek tiek geriau pradejau jaustis, bet labai retas atvejis, kad jausciausi visiskai gerai masinoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 03 lapkričio 2012 - 14:30
g.gif kaip pakeisti vyra pedanta?...nebegaliu verysad.gif
Atsakyti
Sakoma, kad vaiku iki5 metu ligos tai ne ju ligos..o mamos ar pan.. kai su vyru susibaram..vaikai suserga...kaip isvengti to..aplenkti vaikus...kad jie netaptu laidininkai pykcio ir nesusirgtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2012 11 03, 15:23)

Lengviau pakeisti vyrą, nei vyro pedantizmą 4u.gif
Atsakyti
Zinau...bet dar turiu maza vilti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2012 11 01, 09:11)
Laba diena,
O kosulys-senas, ilgs, sunkiai pagydomas-kokią dvasinę priežastį gali reikšti?

Kosulys visada susijęs su liūdesiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2012 11 03, 16:23)

savo pedantiškumu jis niekam nieko blogo nedaro...pedantiškumas - tai jo sudedamoji dalis...jis tokiu būdu "išgyvena" save... jei imti jam tai drausti... jis nebesijus savimi.. bus suvaržytas...net galima pagalvoti, jog su jumis jis neturi teisės būti tokiu, koks yra...

priimkit jį tokiu, koks jis yra ir nebesukti sau dėl to galvos...o jei ir sukti sau galvą, tada tik dėl to, kur ir kaip galima būtų jo pedantiškumą sėkmingai pritaikyti... jog naudą neštų

kitaip tariant.. jei kitame kažkas užkliūva ir jei tai nėra visuotinai pripažintos bei baustinos blogybės - reikia keistis pačiai...

padėti vyrui keistis reiktų tik tuo atveju, jei jis pats to norėtų...
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2012 11 03, 16:52)
Sakoma, kad vaiku iki5 metu ligos tai ne ju ligos..o mamos ar pan.. kai su vyru susibaram..vaikai suserga...kaip isvengti to..aplenkti vaikus...kad jie netaptu laidininkai pykcio ir nesusirgtu g.gif

Nesibarti ir apskritai stengtis būti laimingu ir emociškai išbalansuotu. BŪTI bet ne bandyti rodytis...Maži vaikai patirtį kaupia emocijomis...Barniai ir neigiamos tėvų emocijos jiems išsaukia baimes.. egzistencijos baimes... tarkim, jog jie praras tėvus.. jie išeis...ir nebebus kas jais rūpinasi... todėl ir suserga, jog vis tikrina jungties su tėvais stiprumą...prisiriša tėvus stipriau...
Jei teko klausytis Jono Markūno paskaitų, tai turbūt girdėjote, jog vaikai "maitinasi" tėvų sielomis.. ir emociškai "imti" iš tėvų gali iki 30 metų amžiaus...

O kodėl baratės? Susitarkit kitokią santykių aiškinimosi taktiką, juk ne pikti kaimynai esate o gyvenate kartu ir turite vaiku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 11 01, 23:40)
O kas, jei žinai savo negalavimų priežastį. Ar kas nuo to pasikeičia? Aš žinau, įtariu. Labai taikliai V. Sinelnikovas aprašė, konkrečiai su oda. Tačiau nežinau kaip man tai pakeisti. Stengiuosi, bet neišeina.

Kai buvau maža labai norejau groti akordeonu... kaire ranka - laisvai ir dešine ranka - laisvai... kaip turi skambėti taip pat žinojau - bet sujungti - niekaip nesigaudavo ir gana... ir rodė man namie visi, kas tik netingėjo, bet niekaip... tai va nuvedė mane tėvai pas mokytoją.. parodžiau aš jai savo meną o ji ir sako - na tai grok kartu.. dviem rankom! Ir užgrojau....

kartais reikia žmogaus iš šono, kuris pasakys, jog daryk taip ir taip ir tada padeda...

Niekas nesat pastebėję tokio fenomeno, jog atrodo žinai kuris vaistas nuo ko padeda .. nusipoerki vaistinėje .. geri geri ir negerėja.. o nueini pas gydytoją... jis tau receptuką išrašo... su juo į vaistinę... lygiai tuos pačius vaistus nusiperki ir po vieno kurso - vėl sveika...?
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2012 11 02, 12:32)
O KODEL UZEINA PANIKOS PREIPOLIAI?

Hellingeris labai įdomiai aiškina panikos atakas... anot jo tai svetimos.. perimtos emocijos... neva tokiu būdų slopinami iž kažkieno perimti žudikiški jausmai...
Tokį žmogų jis pastato prieš kitą ir liepia jį iš visų jėgų rėkti: "aš tave užmušiu".. rėkti tol, kol supranti, jog tai visai ne tavo emocijos, nes ištikrųjų nejauti jokio pykčio.

Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2012 11 03, 15:29)
O su kuo gali buti susijes pykinimas vaziuojant transportu? Nuo vaikystes negaliu vaziuoti sededama automobilio ar autobuso gale. Kai pati vairuoju - viskas ok. Suaugus siek tiek geriau pradejau jaustis, bet labai retas atvejis, kad jausciausi visiskai gerai masinoje..

Šiaip tai sako su lygsvaros mechanizmu..su vidine ausimi, bet jei kas žino dvasinę priežastį, tai ir man būtų įdomu, nes ir man butent taip buvo ir yra...
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2012 11 03, 22:11)
Kosulys visada susijęs su liūdesiu. doh.gif

Visada? tada aš liūdna.. o kas tai per liūdesys? Turiu idiotišką kosulį, kuris prasideda iškart po peršalimo...bet dabar pastebiu jog ir po kokio rimtesnio streso ir tęsiasi po pusę metų ir ilgiau...ir yra grynai psichosomatiškas...
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 11 03, 23:48)

Hellingeris labai įdomiai aiškina panikos atakas... anot jo tai svetimos.. perimtos emocijos... neva tokiu būdų slopinami iš kažkieno perimti žudikiški jausmai...
Tokį žmogų jis pastato prieš kitą ir liepia jį iš visų jėgų rėkti:  "aš tave užmušiu".. rėkti tol, kol supranti, jog tai visai ne tavo emocijos, nes ištikrųjų nejauti jokio pykčio.

blink.gif oho, kaip idomu
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 11 03, 22:48)
Papildyta:
Hellingeris labai įdomiai aiškina panikos atakas... anot jo tai svetimos.. perimtos emocijos... neva tokiu būdų slopinami iž kažkieno perimti žudikiški jausmai...
Tokį žmogų jis pastato prieš kitą ir liepia jį iš visų jėgų rėkti:  "aš tave užmušiu".. rėkti tol, kol supranti, jog tai visai ne tavo emocijos, nes ištikrųjų nejauti jokio pykčio.

Visai geras būdas atsikratyti savo ar kito žmogaus chlamo. Tik kodėl negali būti tai tik savos užslopintos emocijos? Tas Helingeris kažkaip skatina vis kituose ieškoti bėdų (ar man taip rodosi? nesigilinau perdaug). Vos ne surask kitame kaltę, dar pastiprink žodžiais ,,žudikas", ar koks vaikžudys, tai paskatins išsikrovimą ir palengvės. Viskas ne tavo, tu tik auka kažkokia. Taigi per kokį kabliuką tau jos prikibo? Nenoriu sakyti,kad netinkama metodika, jei tik padeda-valio. Plius nesu normaliai su ja susipažinusi, praktikavusi,gal dėl to tiek klausimų kyla.

Patiko paprasta praktika, tik nemenu iš kur. Pastatai kėdę, įsivaizduoji,kad ten sėdi žmogus,kuriam turi išsakyti savo kartėlį ir išsakai. Jei jų daugiau-dar kelias kėdes. Kvepia beprotnamiu, bet tai efektyvu, nes neišsakytų pretenzijų turi visgi tu šiandien ir nesvarbu kam- giminei, artimam, ar bjauriam pardavėjui. Tiki lieka klausimas-kaip šalint savyje ,,kabliukus", per kuriuos paskui reikia išsikraudinėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 03 lapkričio 2012 - 23:57
QUOTE(arpos @ 2012 11 04, 00:35)
Visai geras būdas atsikratyti savo ar kito žmogaus chlamo. Tik kodėl negali būti tai tik savos užslopintos emocijos? Tas Helingeris kažkaip skatina vis kituose ieškoti bėdų (ar man taip rodosi? nesigilinau perdaug). Vos ne surask kitame kaltę, dar pastiprink žodžiais ,,žudikas", ar koks vaikžudys, tai paskatins išsikrovimą ir palengvės. Viskas ne tavo, tu tik auka kažkokia. Taigi per kokį kabliuką tau jos prikibo?  Nenoriu sakyti,kad netinkama metodika, jei tik padeda-valio. Plius nesu normaliai su ja susipažinusi, praktikavusi,gal dėl to tiek klausimų kyla.

Patiko paprasta praktika, tik nemenu iš kur. Pastatai kėdę, įsivaizduoji,kad ten sėdi žmogus,kuriam turi išsakyti savo kartėlį ir išsakai. Jei jų daugiau-dar kelias kėdes. Kvepia beprotnamiu, bet tai efektyvu, nes neišsakytų pretenzijų turi visgi tu šiandien ir nesvarbu kam- giminei, artimam, ar bjauriam pardavėjui. Tiki lieka klausimas-kaip šalint savyje  ,,kabliukus", per kuriuos paskui reikia išsikraudinėti?

dėl Hellingerio... jei tai būtų JO pyktis ir JO noras žudyti, tai jis tai ir jaustų...ėmęs rėkti "užmušiu" gal net pultų auką... bet įvyksta priešingai.. ėmęs rėkti - supranta, jog jis visai nenori kieko užmušinėt... nejaučia jokio pykčio... o kai yra tokie keisti, nepaaiškinami simptomai, kaip panikos atakos, tai jiems TIPIŠKA, jog jie perimti, jog perėmęs žmogus savo likimu yra persipynęs su kitu, dažniausiai jau mirusiu šeimos nariu..jo likimu...tas pats galioja ir esant epilepsijai...

Kas link tikrų žudikų ir jų aukų, tai sustačius juos Didžiosios dvasios lauke ir leidus visiems iki galo "suvaikščioti" reziume pasirodo, jog tarp žudiko ir aukos yra didelis meilės ryšys ir jie meiliai ir su šypsena žvelgia viens į kitą... beje.. pagal Hellingerio fenomenologiją.. žudikas priklauso aukos šeimai...o tai reiškia, jog jei žudikas tos šeimos smerkiamas.. jis ima veikti kaip išstumtas šeimos narys... jo likimas ir jausmai kažkada šeimos sąžinės bus būtinai užkrauti kuriam nors vaikui...o būtent vienam vaikui tenka indentifikuotis su iškart dviem... žudiku ir auka.. ir tada tai arba mikčiojimas, arba autizmas arba šizofrenija... Išvada pagal Hellingerį - žudiką aukos šeimai reikia pamilti 4u.gif Beje Kanados indėnai būtent taip ir daro... pas juos nėra net tokio žodžio kaip teisingumas....jie žudiką priima į aukos šeimą, nes jį reikia "pagydyti" ...

kas link kėdžių, tai paprasčiausiai gal tik emocijas išlieji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 04 lapkričio 2012 - 02:04