Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

Del pinigu ,tai pastebejau toki desni...Daug zmoniu gyvenanciu nepritekliuje svajoja apie turtinga, patogu gyvenima, bet ju paklausus ka galvoja apie turtuolius, dazniausiai atsakymai tokie:''vagys, isnaudotojai ,neturi sazines'' ir t.t.Taigi smegenys masto taip :as noriu pinigu ,bet turintys pinigu yra blogi=jei turesiu pinigu busiu blogas.Manau tai konfliktas ,kuris neleidzia isbristi is tos terpes kurioj mirksta.
Be to svarbu jausti ,kad esi uzsitarnaves sekmes karjeroje, ar kur kitur. Tas jausmas, kad as ''esu vertas'' gyventi geriau yra svarbiausias.Jeigu nededi jokiu pastangu ,ar jauti ,kad dedi nepakankamai ,neateis tie issvajoti pinigai ,nes sirdies gilumoje zinai ,kad nepadarei visko ka galejei.Del to nemanau ,kad uztenka tik ''medituoti '' apie pinigus
Atsakyti
QUOTE(tiktiks @ 2012 10 11, 00:43)
Del pinigu ,tai pastebejau toki desni...Daug zmoniu gyvenanciu nepritekliuje svajoja apie turtinga, patogu gyvenima, bet ju paklausus ka galvoja apie turtuolius, dazniausiai atsakymai tokie:''vagys, isnaudotojai ,neturi sazines'' ir t.t.Taigi smegenys masto taip :as noriu pinigu ,bet turintys pinigu yra blogi=jei turesiu pinigu busiu blogas.Manau tai konfliktas ,kuris neleidzia isbristi is tos terpes kurioj mirksta.

O čia tai SUPER parašyta smile.gif

Dar neteko tokio išvartymo girdėti.

Bet labai protingai.
Papildyta:
QUOTE(Lliucija6 @ 2012 10 11, 00:23)
sunui puline angina,gal kas patars,bet aisku einu ir pati ieskoti,gal ka rasiu.

Tik su LORistu pasikonsultuoti.

Negalima žaisti vaiko sveikata.
Atsakyti
Sveiki,

Kodel ka tik gimusiam vaikeliui buna duota mirtina liga? Jau motinos isciose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babaisa: 11 spalio 2012 - 07:07
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 08, 22:31)

Juk žinotei kaip Biblijoje parašyta: Kiekvienam, kas TURI, bus duota, ir jis turės su perteklium, o iš neturinčio bus atimta ir tai, ką jis turi"

Safyrinė

1. teko girdėti ,vieno labai gerbiamo, kunigo interpretacija pagal šią biblijos citatą. Kalbėjo jis apie talentą. Kuo daugiau išnaudosi savo talentą,kuo daugiau padėsi kitam savo talentu,kuo daugiau sieksi,tuo daugiau ir gausi. Talentų ar talerių. Nesvarbu,svarbu atrasti save ir tuo džiuginti kitus.

Ar atkreipėte dėmesį į šią vietą?

Žodžiai iš Biblijos.
Jie nekintantys.

O ar žmonių suvokimas tų pačių žodžių yra nekintantis?

Va, matot...

Vienu atveju jie siejami su pinigais, tiesiogine jų forma (na, popieriuko pavidale), o kitu atveju su "pinigais", bet jau kitokioje formoje.
Formoje, kuri iš esmės taip pat reiškia pinigus.
Pinigų generatorius taip pat yra pinigai.

..........................................
Čia aš matau lygiai tą patį, ką parašiau vienu sakiniu -
"principinė klaida - ne iš to galo žiūrima".
Atsakyti
Aciu,pas LOR buvome,tik noriu ir kitaip padeti,kaip galiu.
Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2012 10 11, 11:30)
Aciu,pas LOR buvome,tik noriu ir kitaip padeti,kaip galiu.

Tai ką, slabnas LORistas? biggrin.gif

Turėjo ir tinkamą gydymą paskirti, ir išaiškinti šios ligos niuansus ateityje.
Atsakyti
labas,

sunus mano nesirgalius visiskai, bet paskutiniu metu ilgai tesesi sloga, kosulys, galiausiai perejo i ausies uzdegima.
aisku, gydemes, bet idomu, ar gali but dar su kazkuo susije. isgyvenimai kokiais.

speju, kad gali del darzelio lankymo buti, bet kai pradejo lankyt tai nuo pirmos dienos su dziaugsmu ejo, taciau turbut viduje vis tiek isgyveno, stresas gal... g.gif
Atsakyti
Ar man taip rodosi, ar dabar labai daug vaiku serga?Kieno paklausi visi serga, einam i burelius tai po kelis vaikus ateina. Mano irgi vaikai prasirgo . Is pradziu galvojau,kad del mano sukretimu, bet dabar jau nebezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(babaisa @ 2012 10 11, 08:04)
Kodel ka tik gimusiam vaikeliui buna duota mirtina liga? Jau motinos isciose?

Tikriausiai gali buti daug priezasciu, bet dazniausiai, manau, kazkas surista su praeitais gyvenimais . unsure.gif
Atsakyti
Motinos ar kudikelio gyvenimais?
Gal dar kas pakomentuotu...
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 10 11, 14:30)
Ar man taip rodosi, ar dabar labai daug vaiku serga?Kieno paklausi visi serga, einam i burelius tai po kelis vaikus ateina. Mano irgi vaikai prasirgo . Is pradziu galvojau,kad del mano sukretimu, bet dabar jau nebezinau g.gif

tikrai daug serga unsure.gif bet man atrodo, kad tai susije ne tik su situacija pvz seimoje, stresu ir pan. bet ir su gydymo metodais. daznai juk gydoma stipriais vaistais, antiiotikais visai nerimtus susirgimus, gydytojai apsidraudzia taip. ir kaip uzburtas ratas gaunasi tada..

maniskis eina i darzeli tris pusdienius per savaite, tai bent jau kiek matau per tuos tris pusdienius, tai vaiku nera mazai, bet mes ne Lt ir situacija su ligom kiek kitokia gal, tiksliau su gydymu. na nesustresuoja del kiekvienos slogos ar kosulio. gal taip ir geriau...h
Atsakyti
Rasau beveik is nevilties... o tiksliau, su viltim... Keleta menesiu, gal 5-6, kamuoja stiprus lytiniu organu niezulys. BUvau pas gydytojus, padare tyrimus, jie jokiu pakitimu nerodo... Jokiu kitu ligos simptomu nera, tik niezulys. Pries menesi pati savavaliskai isgeriau antibiotiku, nes "nusistatciau", kad man galbut grybelis. Taciau absoliuciai jokiu pokyciu neivyko...
Kaip man "issilaisvinti" is to?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(lialytess @ 2012 10 11, 17:53)
Rasau beveik is nevilties... o tiksliau, su viltim... Keleta menesiu, gal 5-6, kamuoja stiprus lytiniu organu niezulys. BUvau pas gydytojus, padare tyrimus, jie jokiu pakitimu nerodo... Jokiu kitu ligos simptomu nera, tik niezulys. Pries menesi pati savavaliskai isgeriau antibiotiku, nes "nusistatciau", kad man galbut grybelis. Taciau absoliuciai jokiu pokyciu neivyko...
Kaip man "issilaisvinti" is to?

Aciu.

Tai niezulys ir buna prie pienliges, tik labai klaidingas sprendimas buvo antibiotikus gerti, nes jie grybeliu neveikia, o tik skatina, nes mieliagrybis yra vienas is simptomu geriant anbiotikus! Gali pasidaryti arbatmedzio aliejaus voneles, bliude pasedeti. Keista, kad gydytojai grybelio nenustate...Niezulys taip pat gali buti vienas is bakterines vaginozes priezasciu. Reiketu kreiptis i gera gydytoja. Del dvasiniu priezasciu l. organu ligos susije su tavo moteriskumu, gal saves vertinimo kaip moters. Bet cia yra daug geriau ismananciu negu as smile.gif
Papildyta:
QUOTE(babaisa @ 2012 10 11, 16:52)
Motinos ar kudikelio gyvenimais?
Gal dar kas pakomentuotu...

motina ir vaikas gali buti susije rysiais is praeitu gyvenimu. visaip buti gali. jei idomu, yra daug knygu, pvz tokis Niutonas rase knyga "Gyvenimas tarp gyvenimu" ir "Sielu keliones". (Jis uzhipnotizuodavo zmones ir klausdavo ju apie praeitus gyvenimus, kuo jie buvo, kodel jie tokie kokie yra, kodel serga kartais baisiom ligom, klausdavo apie kunus, kuriuos jie turi, kodel mes turime toki ar kitoki kuna...)Ten rasoma, kad visas musu gyvenimas yra anapus nulemtas kaip filmas, kad mus nukreipia, taip mes sutinkame svarbius zmones, saveikaujame su jais, jei tarkim kazka seniai nuskriaudeme labai, mus tie zmones skriaudzia kitais pavidalais kituose gyvenimuose, arba taip atsinesame ligas, kudikiai neva irgi del to gali mirti anksti, nes taip patiriama kancia isgrynina siela ir ji tobuleja...tad toks klausimas netures aiskaus atsakymo, nes gali buti visaip...
Atsakyti