QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 02, 14:41)
tai nejau praustis reikia
Papildyta:
nu gerai. o tai kaip man pajungt visas nematomas energijas, kad padaugetu pinigu piniginej kokius 5 kartus bent ir atsirastu tinkamas diedas? as pasiruosus pasitelkti viska nematoma nes eiti dirbti ten kazka tai nepadeda gi efektyviai. skaitau, kad tai zymiai rimtesnes problemos nei plaukai pazastyse ar blusos pas suni
Papildyta:
nu gerai. o tai kaip man pajungt visas nematomas energijas, kad padaugetu pinigu piniginej kokius 5 kartus bent ir atsirastu tinkamas diedas? as pasiruosus pasitelkti viska nematoma nes eiti dirbti ten kazka tai nepadeda gi efektyviai. skaitau, kad tai zymiai rimtesnes problemos nei plaukai pazastyse ar blusos pas suni
Dėl diedo - nepatarsiu.. pačiai reikia.. ir vis dar nežinau, kaip gauti.. o va dėl pinigų (čia beje antrasis būgnų 3 rūpestis po diedų ir meilių ) tai neva galima prisidauginti ir štai kokiu "tamsiu" būdu: reikia savy nuolat generuoti jausmą / emociją, jog "aš TURIU pinigų" ir siųsti ją į visatą... kitaip tariant elgtis seniai visiems žinomu principu: kaip šauksi - taip atilieps...
Yra viena man labai patinkanti kynga: Klaus Dzhoul "Pinigai yra meile"
Knygoje autorius aiškina, kokiu būdu galima pritraukti pinigus. Jei visą laiką galvosi tik apie jų stygių, jų nebus niekada. Ten viršuj visgi yra KAŽKAS...ant taip vadinamojo "debeselio".. kuris nuo neatmenamu laiku išpildo KIEKVIENĄ mūsų norą. Jei visa laika sėdėti ir "katėti" reikia pinigų... trūksta pinigų.. tai jų visada TIK ir REIKĖS..ir jų TRŪKS. O jei į visata siųsit džiaugsmu kupina mintį "aš toks laimingas ir man taip gera... jetau! mano sąskaitoje 3 mln.600 000 Eurų...!!!" pinigai ims ateidineti...ne milijonais viena kupiūra.. bet pinigų bus.
Juk žinotei kaip Biblijoje parašyta: Kiekvienam, kas TURI, bus duota, ir jis turės su perteklium, o iš neturinčio bus atimta ir tai, ką jis turi"
Nesvarbu, jog banke tu 3.600.000,-- realiai nėra...niekas iš viršaus to ir netikrins.. svarbu yra - spinduliuoti.. nuoširdziai ir emocingai.. lyg jie ten būtų...papraschiausiai - reikia keisti mąstyseną...
Yra ta knyga rusiškame internete.. labai idomiai ir metodiškai autorius priveda prie šitos minties... beje jis net siūlo atsispausdinti popieriuką su tokiu ar kitokiu širdžiai maloniu skaičiumi, tik jis iškart perspėja - nepasikuklinkit...imkit kuo didesnį skaičių... 10 - 20 kartų daugiau nei iš tikrųjų jums reikia... ir reguliariai išsitraukę jį - grožėkitės savo TURIMU turtu ir medituokit...
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2012 09 11, 09:25)
Gimdos kaklelio pakitimai reiskia nepasitenkinima seksualiniu gyvenimu, kai seksualinis gyvenimas priklauso nuo ekonominio. pvz. kai vyras dirba ir uzdirba gerai, padaro viska, ka moteris praso- moteris ji myli, seksualiai irgi, kai nedaro ir nepadaro visko, ko moteris noretu, vyras baudziamas atsisakymu dalyvauti sekse.
Papiloma virusas - tai problema gedos ir nuodemes.
Papiloma virusas - tai problema gedos ir nuodemes.
Idomus interpretavimas... o kokios problemos sąlygoja visišką moters libido nebuvimą???