Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(Raudona Saule @ 2012 09 02, 14:41)
tai nejau praustis reikia  g.gif
Papildyta:
nu gerai. o tai kaip man pajungt visas nematomas energijas, kad padaugetu pinigu piniginej kokius 5 kartus bent ir atsirastu tinkamas diedas? as pasiruosus pasitelkti viska nematoma  cool.gif nes eiti dirbti ten kazka tai nepadeda gi efektyviai. skaitau, kad tai zymiai rimtesnes problemos nei plaukai pazastyse ar blusos pas suni  schmoll.gif

Dėl diedo - nepatarsiu.. pačiai reikia.. ir vis dar nežinau, kaip gauti.. o va dėl pinigų (čia beje antrasis būgnų 3 rūpestis po diedų ir meilių cool.gif ) tai neva galima prisidauginti ir štai kokiu "tamsiu" būdu: reikia savy nuolat generuoti jausmą / emociją, jog "aš TURIU pinigų" ir siųsti ją į visatą... kitaip tariant elgtis seniai visiems žinomu principu: kaip šauksi - taip atilieps...

Yra viena man labai patinkanti kynga: Klaus Dzhoul "Pinigai yra meile"
Knygoje autorius aiškina, kokiu būdu galima pritraukti pinigus. Jei visą laiką galvosi tik apie jų stygių, jų nebus niekada. Ten viršuj visgi yra KAŽKAS...ant taip vadinamojo "debeselio".. kuris nuo neatmenamu laiku išpildo KIEKVIENĄ mūsų norą. Jei visa laika sėdėti ir "katėti" reikia pinigų... trūksta pinigų.. tai jų visada TIK ir REIKĖS..ir jų TRŪKS. O jei į visata siųsit džiaugsmu kupina mintį "aš toks laimingas ir man taip gera... jetau! mano sąskaitoje 3 mln.600 000 Eurų...!!!" pinigai ims ateidineti...ne milijonais viena kupiūra.. bet pinigų bus.

Juk žinotei kaip Biblijoje parašyta: Kiekvienam, kas TURI, bus duota, ir jis turės su perteklium, o iš neturinčio bus atimta ir tai, ką jis turi"

Nesvarbu, jog banke tu 3.600.000,-- € realiai nėra...niekas iš viršaus to ir netikrins.. svarbu yra - spinduliuoti.. nuoširdziai ir emocingai.. lyg jie ten būtų...papraschiausiai - reikia keisti mąstyseną...

Yra ta knyga rusiškame internete.. labai idomiai ir metodiškai autorius priveda prie šitos minties... beje jis net siūlo atsispausdinti popieriuką su tokiu ar kitokiu širdžiai maloniu skaičiumi, tik jis iškart perspėja - nepasikuklinkit...imkit kuo didesnį skaičių... 10 - 20 kartų daugiau nei iš tikrųjų jums reikia... ir reguliariai išsitraukę jį - grožėkitės savo TURIMU turtu ir medituokit... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2012 09 11, 09:25)
Gimdos kaklelio pakitimai reiskia nepasitenkinima seksualiniu gyvenimu, kai seksualinis gyvenimas priklauso nuo ekonominio. pvz. kai vyras dirba ir uzdirba gerai, padaro viska, ka moteris praso- moteris ji myli, seksualiai irgi, kai nedaro ir nepadaro visko, ko moteris noretu, vyras baudziamas atsisakymu dalyvauti sekse.
Papiloma virusas - tai problema gedos ir nuodemes.

Idomus interpretavimas... o kokios problemos sąlygoja visišką moters libido nebuvimą???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 08 spalio 2012 - 20:27
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 08, 22:31)
beje jis net siūlo atsispausdinti popieriuką su tokiu ar kitokiu širdžiai maloniu skaičiumi, tik jis iškart perspėja - nepasikuklinkit...imkit kuo didesnį skaičių... 10 - 20 kartų daugiau nei iš tikrųjų jums reikia... ir reguliariai išsitraukę jį - grožėkitės savo TURIMU turtu ir medituokit...  smile.gif

Aš matau principinę klaidą - ne iš to galo mąstoma.

Jei mąstysi nuo pinigų - labai sunkiai jie ateis.

Jei darysi/dirbsi tai, ką darytum/dirbtum net ir ne už pinigus (jei kas pavalgyti duotų) - jie patys ateis.
Atsakyti
Na dirbau tai ką dirbčiau ir ne už pinigus, o kaip neatėjo, taip ir neateina. g.gif o ir pavalgyt labai retai duodavo, o noris tai kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 08, 22:31)
ir medituokit...  smile.gif

Na bet Sense,
mano vaizduotė niekaip nėra pajėgi išnešti tokio vaizdo:
sėdi, medituoji priešais plakatą, ir pinigai patys atskrenda...

O gal tavo gali?
Aš nežinau.
Būtų labai įdomu sužinoti.

Kažkokį realų judesį bet kokiu atveju atlikti reikia - net pašalpoms, berods, kažkur nueiti ir kažką nunešti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 09, 00:22)
Na bet Sense,
mano vaizduotė niekaip nėra pajėgi išnešti tokio vaizdo:
sėdi, medituoji priešais plakatą, ir pinigai patys atskrenda...

O gal tavo gali?
Aš nežinau.
Būtų labai įdomu sužinoti.

Kažkokį realų judesį bet kokiu atveju atlikti reikia - net pašalpoms, berods, kažkur nueiti ir kažką nunešti reikia.

Tai žinoma, jog autorius neteigia, jog eini nuo tos minties apspangęs, doleriai akyse tik sukasi...rėčkutę atstatei ir pinigėliai birte byra...Ir dirbti reikia, ir jei pašalpų reikia, jų ieškoti reikia, ir jei darbo neturi - darbo ieškoti reikia. Principas: "na boga nadejsia, no i sam neplašai." nėra atšaukiamas... TIK... kai nustoji bėdavotis ir galvoti, jog nėra pinigų.. trūksta pinigų.. o imi galvoti, jog esi turčius... o tas atspausdintas poperėlis - tik vizuali pagalba minčiai sustiprinti... pinigai lengviau ateina.. ima sektis... pinigus paprasčiausiai pritrauki per pozityvą. Man autoriaus idėja ir mąstymas labai patiko ir yra priimtinas...
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2012 10 08, 22:31)
Aš matau principinę klaidą - ne iš to galo mąstoma.

Jei mąstysi nuo pinigų - labai sunkiai jie ateis.

Jei darysi/dirbsi tai, ką darytum/dirbtum net ir ne už pinigus (jei kas pavalgyti duotų) - jie patys ateis.

Mylėti pinigus nėra kažkas purvina...Kodėl visa kitą mylėti galima, o pinigų - ne? Ar tau už darbą pasako Ačiū.. ar už darbą duoda pinigų - čia vienas ir tas pats atpildas... tik mes etiškai gal kažkaip užprogramuoti.. oj... ne pinigai svarbiausia...svarbiau nuoširdus darbas ir su meile.. bet vien meile sotus nebusi...
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 09, 01:48)

Mylėti pinigus nėra kažkas purvina...Kodėl visa kitą mylėti galima, o pinigų - ne? Ar tau už darbą pasako Ačiū.. ar už darbą duoda pinigų - čia vienas ir tas pats atpildas...

O ne - aš ne prieš pinigus. Ir gan neblogai apie juos išmanau. Net gi apie valiutas.
Tai mano hobi smile.gif

Tačiau iš manęs gana neretai už paslaugą/darbą, turintį savo įkainį, nepaima pinigų.
Kartais net įbrukti negaliu, nes suvokiu, jog paslauga sudėtinga ir imli laikui. Tenka tada mąstyti, kaip korektiškai atsilyginti.

Taigi, aš niekada nesutiksiu (tikiuosi), jog viskas pinigais matuojama.
Atsakyti
ai, Danute, cia gi is tos populiarios dabar pozityvaus mastymo teorijos. visi autoriai tos krypties ta pati kalba, NLP irgi ta pati.... ten dar sako, kad ne galvot apie juos reik, bet pajusti ta busena, lyg turetum pinigu sociai. nes jei galvosi kokia as turtinga, o realiai nu truksta ir viskas, nu tai bus vidinis priestaravimas ir melas, tada nesipildys. va. ta priestaravima kad iveikt ir reikia jausti lyg tai jau butu ivyke.
pati manau, kad reiktu mintis keist i ta puse, kad pagaliau ju rastusi tokiu, kad jau zinotum ka daryt, kad uzdirbt daugiau. jei iki siol tokiu nerasta buvo, tai vadinas kazka is esmes reik daryt naujo ir niekada nepatirto ir nedaryto, kad prasiplestu ten galvoj... kas reikia. tai cia as taip manau.
Atsakyti
Platonas rašė daugmaž taip(tiksliai nepamenu citatos, tai kažkiek interpretuosiu savais žodžiais):

"Skurdas (neturtas) pasireiškia ne turto (pinigų) sumažėjime, o nepasotinamumo didėjime."
Atsakyti
Heinrich Heine (1797-1856m., poetas, kritikas, publicistas):

"Neužsiėmęs darbais žmogus niekada negali mėgautis pilna laime. Nieko neveikiančiojo veide jūs visada pamatysite nepasitenkinimo ir apatijos atspaudą."
Atsakyti
Platonas (428-348 metai p.m.e):

"Dėl savo nesėkmių žmonės yra linkę kaltinti likimą, dievus ir viską, kas tik įmanoma, tik ne patys save."

Tai daugmaž prieš 2,5 tūkstančio metų...
Taigi...niekas nesikeičia.
Tik mus supantys daiktai yra pakeitę savo formą.
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 08, 20:31)
1.Juk žinotei kaip Biblijoje parašyta: Kiekvienam, kas TURI, bus duota, ir jis turės su perteklium, o iš neturinčio bus atimta ir tai, ką jis turi"

2. - nepasikuklinkit...imkit kuo didesnį skaičių... 10 - 20 kartų daugiau nei iš tikrųjų jums reikia... ir reguliariai išsitraukę jį - grožėkitės savo TURIMU turtu ir medituokit...   smile.gif

1. teko girdėti ,vieno labai gerbiamo, kunigo interpretacija pagal šią biblijos citatą. Kalbėjo jis apie talentą. Kuo daugiau išnaudosi savo talentą,kuo daugiau padėsi kitam savo talentu,kuo daugiau sieksi,tuo daugiau ir gausi. Talentų ar talerių. Nesvarbu,svarbu atrasti save ir tuo džiuginti kitus.

2. o autorius nepasakė,kad už tokį nepasikuklinimą teks kažką ir paaukoti ir iš savęs?
Papildyta:
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 08, 23:48)

Mylėti pinigus

kaip galima mylėti pinigus? Kas yra meilė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 09 spalio 2012 - 11:04
sunui puline angina,gal kas patars,bet aisku einu ir pati ieskoti,gal ka rasiu.
Atsakyti