Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(GITALE @ 2012 09 15, 12:26)
noriu ismokt medituot... na kazkaip pasikeist i geraja puse... nes jauciu itampa, visokios blogos mintys uzvaldo o kas bus jei taip ar anaip... nepajegiu ju atsikratyt, pacios lenda i galva... atrodo nuo ju nuprotesiu tuoj... ir seip noriu but geresne nei esu... atlaidesne tiem kurie nuskriaude... napajegiu, todel prasau pagalbos cia ar i az, nes labai sunku taip gyvent

Taip ar panasiai jauciames kai nesame atviri ir isvien su pasauliu, kai is savo baimiu, nepasitikejimo savimi, kompleksu atsiribojame, pradedame gintis, nes manome kad musu nepriima, nemyli, nesupranta ir netgi puola. Jums nereikia stengtis buti geresne, nes norime gero, kai jauciames prastai...nors kiekvienas zmogus tobulas, net invalidas be ranku ar koju, jo isorine, fizine netobuluma kompensoja vidine, dvasine sviesa, visumoj jis tobulas. Kaip ir blogas zmogus, nusikaltelis, viduje turi nemazai gerio, tik jis pasletas, nepanaudotas.
Jei jums atrodo, kad jus skriaudzia, taip gauna patvirtinima jusu pacios baime "manes nemyli". Baimes visada pritraukia tai, ko bijome. Pvz. girtam - jura iki keliu, alkoholis atpalaiduoja, zmogus atsiveria, baimes tam laikui dingsta, jis nieko nebijo, jis gali nukristi is 2-3 auksto ir nieko jam neatsitiks, nes nebijo, nera susiverzes ir sukaustytas baimiu, o atsipalaidaves ir atsiveres pasauliui.
Reiketu paleisti savo baimes ir ismokti susijungti, susilieti, buti isvien su viskuo kas aplinkui, su paciu gyvenimu. Jei jus neturesite priesisku minciu kazkam, nevertinsite kazka kaip blogi, niekas negales jus nuskriausti ar pakenkti. Jusu gyvenimas prasideda nuo jusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 26 rugsėjo 2012 - 09:25
QUOTE(-AUJA- @ 2012 09 25, 21:40)
Taigi nėr ko įsižeist smile.gif  Šiaip, pagalvojau, kodėl žmogui svarbi tik  viena nuomonė? Tokiu atveju galima rašyti AŽ smile.gif

Auja,

kad man svarbi tik Vaižgantės nuomonė - būtent jūs primetėte man tą faktą. Aš apie tai net užsiminusi nebuvau. Kažkuri dar (gal jūs?) pasiūlėte apsilankyti jos FB tinklapyje bei laukti asmeninės žinutės doh.gif
Ši tema - dvasinės ligų atsiradimo priežastys, todėl atitinkamą atsakymą į savo klausimą ir tikėjausi rasti, o ne pasiūlymus, kaip bendrauti su Vaižgante. Aš ne maža mergaitė, jei jausiu poreikį pabendrauti su ja asmeniškai - manau, bus visai nesunku susirasti.
Todėl ateityje norėčiau bendrauti taikiai 4u.gif
Atsakyti
Dar pridursiu del blogu minciu, nereikia su jomis kovoti ar stengtis atsikratyt, nes jeigu jus nenorite apie kazka galvoti, jusu jau sitas nenoras sutelkia demesi apie ta dalyka. Reikia pamegint stebet mintis, kaip jos kyla ir ju nevertint. Stai kilo mintis, nevertinkime ji bloga ar gera, ji tiesiog kilo ir is jos seks tukstantis kitu minciu, tegul jos "plaukia" nereikia su jomis kovoti. Jos loginio proto padarinys, vaizduotes zaismas, tai nera musu esmiu esme:)
Kv temos pradzioj yra rekomenduotinu knygu sarasiukas, kurios nuramina prota ir sirdi. Patariu pasiskaitineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 26, 10:21)
drauti taikiai  4u.gif

tai ir nesirsk tongue.gif
cia as Tau siuliau pas Vaizgante i FB varyt, bet tai del to, kad Vaizgante per danti traukiau, o ne Tave cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2012 09 24, 10:34)
tai vat ir ieškau problemos sprendimo čia, nors jau pradedu susivokti, kad senasis kontingentas čia nebesilanko  doh.gif

Kiek žinau, nebesilanko Vaižgantė, tai suprantama, kad jūs jos pasigedot. 4u.gif

QUOTE(Ysatis @ 2012 09 26, 11:21)
Auja,

kad man svarbi tik Vaižgantės nuomonė - būtent jūs primetėte man tą faktą. Aš apie tai net užsiminusi nebuvau. Kažkuri dar (gal jūs?) pasiūlėte apsilankyti jos FB tinklapyje bei laukti asmeninės žinutės  doh.gif

Aš neprimečiau, jūs pati pasigedote senojo kontingento 4u.gif
Ir bendrauju taikiai, be jokių piktumų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -AUJA-: 26 rugsėjo 2012 - 21:36
Angelu pokalbis smile.gif

-Raportuok. Trumpai.
- Gyvas. Eina į darbą. Kažko vis tikisi.
- Ko tikisi?

- Sunku man pasakyti. Du kartus rodžiau jam laimingą sapną. Nemato. Vis skundžiasi, kad darbe pavargsta.
- O kas darbe?
- Kaip ir pas visus. Vadovai. Betvarkė. Kava. Gandai.
- Vadovai griežti?

- Vadovai kaip vadovai. Kaip ir visur. Tik bijo jis kažkodėl jų.
- Baimes vaikei?
- Žinoma, kas rytą pakeliui į darbą. Sparnais mojavau virš galvos. Net debesis išvaikiau. Teko per galvą pliaukštelėti, kad bent saulę pastebėtų.
- Simpatiška nepažįstamoji?
- Be abejo. Gatvėje kaktom susidūrė.
- Ir kaip?
- Kaip? Niekaip. Suburbuliavo "atsiprašau" ir vėl į savo mintis pasinėrė.
- O po darbo?
- Parduotuvė. Televizorius. Internetas. Miegas.
- Televizorių gadinai?
- Žinoma. Naują nusipirko.
- Internetą atjunginėjai?
- Penkias dienas iš eilės. Tada darbe sėdi iki vėlumos.
- Taaaaip..o savaitgaliai?
- Miega iki pietų. Tada tvarkosi. Vakare - draugai, nereikšmingi pliurpalai, degtinė.Namo vidurnaktį. Iš ryto skaudanti galva. Visą dieną lovoje arba prie kompiuterio.
- O JI?
- JI šalia. Į vieną parduotuvę vaikšto.
- Eilėje susidūrė?
- Viskas kaip priklauso. Net savaitgalį į autobusų stotelę abu atvedžiau.
- Likimo linijas tikrinai?
- Taip. Sutampa. Tame ir reikalas.Toks jo gyvenimo būdas... Na, negaliu aš daugiau!
- Baigt kalbas! Kur ypatingo poveikio priemonių sąrašas?
- Štai, šefe. Gripas su karščiavimu ir kliedesiais. Kaulų lūžis. Automobilio avarija. Bankrotas. Gaisras. Finansinė krizė.
- Pakanka. Ypatingo poveikio priemonių panaudojimui leidimą gavai. Bet kol kas išrink tik vieną...Gal atsipeikės. Vykdyk.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2012 09 27, 18:25)
Angelu pokalbis smile.gif

- Taip. Sutampa. Tame ir reikalas.Toks jo gyvenimo būdas... Na, negaliu aš daugiau!
- Baigt kalbas! Kur ypatingo poveikio priemonių sąrašas?
- Štai, šefe. Gripas su karščiavimu ir kliedesiais. Kaulų lūžis. Automobilio avarija. Bankrotas. Gaisras. Finansinė krizė.
- Pakanka. Ypatingo poveikio priemonių panaudojimui leidimą gavai. Bet kol kas išrink tik vieną...Gal atsipeikės. Vykdyk.

Nerealu! lotuliukas.gif thumbup.gif
Tik uz sitas nelaimes paprastai kaltinam.. velnius doh.gif

Pastebejau, kad Gluosnis labai protingai raso. Sakykit, jei ne paslaptis, ar cia siaip is prigimties ir savanoriskai domites tokiais dalykais, ar su tuo kazkaip susijusi profesija? dar karta astiprasau, jei nenorit, galit neatsakineti, tiesiog man labai smalsu pasidare, kad esat labai gilus brandus zmogus! rolleyes.gif
Atsakyti
Pavasare! Aciu uz perpasakota Angelu poklabi! Prasminga ir taip reikalinga siam vakarui.. Tikriausiai ne man vienai ax.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, gal galetumete atsakyti uz ka atsakingii inkstai, kokios psichologines preizastys, slapimo pusle tai nuoskauda, o inkstai irgi?nes reikia tvarkyti savo "spinta" is pagrindo. aciu
Atsakyti
Sveikos,

Idomu butu suzinoti apie karpas. Tik issinaikinu ir vel atsiranda. Ka jos reikstu?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 10 02, 20:21)
sveikos, merginos, gal galetumete atsakyti uz ka atsakingii inkstai, kokios psichologines preizastys, slapimo pusle tai nuoskauda, o inkstai irgi?nes reikia tvarkyti savo "spinta" is pagrindo. aciu

Baimė,kiek menu. Juk jie,tiksliau antinksčiai, gamina adrenaliną ir noradrenaliną-hormonus. Pabandyk per paiešką surasti, kalbėta apie tai,tik iš patirties-paleidžiant baimes labai šąla padai ir ištisai lakstoma į wc (jau kai galutinai paleidi, čia stebėjau psichologinę būseną). Matyt,kažkoks ryšys yra,bet šiuo momentu nemenu.
Tik gal peršalai,ar dar kitos kitos bėdos,negali būti visiems vieno atvejo.
Papildyta:
QUOTE(dowylka @ 2012 10 07, 14:33)
Sveikos,

Idomu butu suzinoti apie karpas. Tik issinaikinu ir vel atsiranda. Ka jos reikstu?

Kur dingo atsakymų profesionalės? Galiu atsakyti tik tai,ką menu. Karpos- bjaurėjimasis savimi. Nepatikrinau, nežinau,tik kažkur girdėjau. Jei nepavyks rasti-knygų aruode pažiūrėsiu. Lyg kalbėta apie tai.
Atsakyti
Laba diena,
seniokai rasiau, bet idomu pasidare ir savo atminty nera uzsilike apie "tai", tad klausiu:

1) ka reiskia gerklu, o dar greiciau balso stygu uzdegimas su didziuliais kosulio proverziais?
2) ir kas do nuodemes slegia, jei vaikui del traumos paciam kaktos viduri reikalinga nedidele operacija?

is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti