Sveikos dar kartą
Ieškau Madame Butterfly schemos su kodais (tas kur mono su biseriu), nes toj schemoj, kurią turiu, per dalių sudurimą pasimetą 8 eilutės
IEŠKAU aguonų schemų, gal netyčia ir triptikas būtų? Reikalingas paveikslui
QUOTE(AnTara @ 2012 10 03, 10:07)
IEŠKAU aguonų schemų, gal netyčia ir triptikas būtų? Reikalingas paveikslui
o pirmam psl esanti nuoroda triptikai netinka? ten yra.taip pat ir geles
Štai orchidėjos schemutė kurios prašėte Hmmm...
My Webpage
Jei kartais prastai matosi parašykite man až ir atsiusiu jum privačiai į paštą. Nes pati dabar kur nufotkinau man aiškiausiai ženkliukai matosi ir padidinus foto
My Webpage
Jei kartais prastai matosi parašykite man až ir atsiusiu jum privačiai į paštą. Nes pati dabar kur nufotkinau man aiškiausiai ženkliukai matosi ir padidinus foto
gal kas turit RICO 135 žurnaliuką
Sveikos,
Ar galite padeti surasti tokio kavos puodelio schema - puodelis is zodziu coffee (jei neklystu). ten tik sriftas is kurio susidaro puodelio forma..
aciu kas suprato mane
Ar galite padeti surasti tokio kavos puodelio schema - puodelis is zodziu coffee (jei neklystu). ten tik sriftas is kurio susidaro puodelio forma..
aciu kas suprato mane
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 03, 19:36)
gal kas turit RICO 135 žurnaliuką
tai naujiena,kol kas nera
QUOTE(Bianca @ 2012 10 03, 17:42)
Sveikos,
aciu kas suprato mane
aciu kas suprato mane
Čia daug puodelių gal ką rasite
Puodeliai
QUOTE(anica @ 2012 10 04, 15:09)
Sveiki.. gal kas turite ka nors vaikisko su zvejyba susijusio?
zvejyba