Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų žaidimai

QUOTE(lasisa @ 2006 07 15, 19:02)
Bulviu zaidimas
Reikes bulviu(bulves turi buti kuo apvalesnes) ir pedkelniu (galima senas,suplesytas naudoti mirksiukas.gif )

I viena pedkelniu koja imetam bulve o su kita koja aprisam tas  pedkelnias aplink liemeni, kad ta bulve kabetu tarp koju kokiu sprindziu nuo zemes pakilus, cia zmogui stovint.Kita bulve padedam ant zemes,su ta bulve kuri prirista be ranku pagalbos zmogus turi nuridenti bulve iki finiso  linijos,musant su ta bulve kuri prirista ant juosmens i ta, kuri ant zemes,Judesiai buna laabai seksovi nes pritupus reik siubuoti klubais i prieki ir atgal, kad isiubuoti ta bulve kuri prirista .Juoko buna visiems.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 11, 13:13)
Mes padareme viktorina. Nupirkome dvieju rusiu atvirutes ( juose paraseme:Aciu, kad siandiena esate su manimi ir dovanojate man graziausias sypsenas. Su meile...), padariau spalvotus vokelius i kuriuos it sudejau atvirutes. Issitrauke atvirutes sveciai pasidalino i dvi komandas-melinuju ir ruzavuju. Mes buvome paruose jiems begale klausimu apie dukryte. Tokiu kaip: Koks dukrytes kriksto vardas; Ka simbolizuoja balta zvake; Kas dukryte yra pagal vakaru (rytu) horoskopa ir t.t. Buvo matematiniu uzduociu, komandos labai aktyviai zaide, taresi skaiciavo. Veliau kiekvienam zaidimui abi komandos turejo isrinkti po viena ar kelis savo atstovus sekanciam zaidimui. Zaidimu buvo daug ir sokome ir dainavome ir zaideme drasus, stiprus, vikrus. Visi buvo labai patenkinti ir sirgo uz savo komanda. Laimejo draugyste ir gera nuotaika, taigi abi komandos gavo prizus. zaidimu autsaideriais buvo isrinkti krikstateviai ir gavo dar po atskira priza. Buvo labai smagu.

laba diena, galgaleume atsiusti tuos zaidimu aprasymus? matosi, kad buvo labai linksma, tai tikiuosi ir musu svente taippavyks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ju_ta @ 2009 08 26, 22:51)
Stai praejo ir musu sunelio krikstynos biggrin.gif Dekui visoms uz idejas 4u.gif , sveciai tikrai nenuobodziavo. Jei kam dar truksta zaidimu, ju rasite cia smagios sventes 4u.gif

ACiu Jums 4u.gif

ir saunuole egzotika wub.gif
Atsakyti
Gal kas turite tecio monologa?
Atsakyti
sveikos. kaskurioj temoj radau toki zaidimeli

O man patikęs žaidimas -testas,buvo skirtas vien vaiko tėvams ax.gif ,pasiruošus buvau virš 30 klausimų vien apie vaiką,tad teko tėveliams prie kai kurių klausimų pasukt galvelę thumbup.gif ,o už nespėtą atsakyt klausimą per 5 sek,reikėjo suvalgyt citrinos griežinėlį biggrin.gif

stai tokiu paaiskinimu, gal galetumet pavyzdy parasyti kokie tie klausimai turetu buti ? na juk is gyvenimo vaikucio bus labai lengva atsakyti g.gif kokie sunkesni turetu buti klausimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2013 06 25, 14:55)
sveikos.  kaskurioj temoj radau toki zaidimeli
O man patikęs žaidimas -testas,buvo skirtas vien vaiko tėvams ax.gif ,pasiruošus buvau virš 30 klausimų vien apie vaiką,tad teko tėveliams prie kai kurių klausimų pasukt galvelę thumbup.gif ,o už nespėtą atsakyt klausimą per 5 sek,reikėjo suvalgyt citrinos griežinėlį biggrin.gif
stai tokiu paaiskinimu, gal galetumet pavyzdy parasyti kokie tie klausimai turetu buti ?  na juk is gyvenimo vaikucio bus labai lengva  atsakyti  g.gif  kokie sunkesni turetu buti  klausimai  g.gif

tai galima tuos kalsuimus duoti ne tėvams, o krikšto tėvams.... aš buvau paruošsui net matematinių klausimėlių, pvz, kiek pampers reikia per mėnesį, jei per parą sunaudoja tiek ir tiek.... kiek košytės suvalgo per savaitę, jei veinu kartu suvalgo tiek ir tiek, o per dieną valgo tiek ir tiek kartų..... kelinta proanūkė giminėje ... jau turi tiek ir tiek dauntukų, kiek dar dantukų trūksta.... ir t.t. tikrai galima sugalvoti ir ,,suktų" klausimų smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 06 25, 17:50)
tai galima tuos kalsuimus duoti ne tėvams, o krikšto tėvams....  aš buvau paruošsui net matematinių klausimėlių, pvz, kiek pampers reikia per mėnesį, jei per parą sunaudoja tiek  ir  tiek....  kiek košytės suvalgo per  savaitę, jei veinu kartu suvalgo tiek ir tiek, o per dieną valgo tiek ir tiek kartų.....  kelinta proanūkė giminėje ... jau turi tiek ir tiek dauntukų, kiek dar dantukų trūksta.... ir t.t. tikrai galima sugalvoti ir ,,suktų" klausimų smile.gif smile.gif

idomu smile.gif aciu . as ir busiu kriksto mama . ir noriu teveliams tokia viktorina padaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isabelaa: 25 birželio 2013 - 20:05
Sveikos mamytes, gal kuri turite "vaiko auginimo instrukcijos sablona", kad eitu graziai atspausdinti lape? Randu tik foto internete nezinau ar graziai atsispausdins toks...
Atsakyti
man labai patiko ir šiaip visiems patiko ir daug juoko buvo kai per krikštynas padariau loterija,visi traukė popieriukus ir ten buvo prizai įvairus o pagrindinis prizas buvo sertifikatas "savaitgalis su krikštuku" ten buvo aprašyta ką turės padaryti laimėtojai leidžiant laiką su krikštuku,jai kam bus įdomu galiu paieškot,turėčiau kažkur rasti visą tekstą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka33 @ 2013 07 02, 20:41)
man labai patiko ir šiaip visiems patiko ir daug juoko buvo kai per krikštynas padariau loterija,visi traukė popieriukus ir ten buvo prizai įvairus o pagrindinis prizas buvo sertifikatas "savaitgalis su krikštuku" ten buvo aprašyta ką turės padaryti laimėtojai leidžiant laiką su krikštuku,jai kam bus įdomu galiu paieškot,turėčiau kažkur rasti visą tekstą smile.gif

O man labai būtų įdomu wub.gif nes būsim su broliu kriškto tėvais, norim kuo smagiau šventę padaryt 4u.gif
Atsakyti

daug visokių maketų ČIA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 10 liepos 2013 - 13:54
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 25, 17:03)
Dar vienas kaip ir zaidimas galetu buti. Palikejimu korteles is vaiko vardo raidziu (tik butu geriau kad varde nebutu ė, y i pan, nes sunku sugalvoti, bet imanoma, arba jas keisti i e , i  )

Pvz.
K - kantrumo
A - azartiskumo
M- meilumo
I - isdidumo
L - laimes
Ė -
http://s15.radikal.r...7968e4f4309.jpg

Puiki ideja thumbup.gif iras noriu tokiu korteliu savo mazylei, tik beda, kad nezinau kaip jaspasidaryti ax.gif nelabai kokia esu kompiuteraste, tai nezinau per kokia programa tai daroma blush2.gif Gal patarsit kaip pasidaryti tokias korteles? smile.gif
Atsakyti