QUOTE(Lauravai @ 2011 07 05, 17:23)
Sveikos,va man taip pat su tom raidėm sunku sugalvoti žodžius reikia u,l,i raidėms daiktu pavadinimu .išvis nekyla jokių minčių,gal galit pagelbėti
u - uzrasy knygute
l - lankelis
i - imbieras
laba, greita pravertusi daug puslapiu neradau vieno zaidimo, gal kuri turite? Esme ta, kad kriksto mama paskelbia, kad pasiklydo dovana, o ant dovanos paiktas tik uzrasas, kad si dova na skirta pvz;
1. arciausiai jos esanciai blondinei. Tada dovana itekiama jai, nuplesus ipakavima- popiera randamas dar vienas uzrasas :
2. dovana skirta vyriausiam sventes dalyviui ...
... ir taip toliau skaitoma nuplesian kiekviena ipakavima...
Gal kas turite si zaidima?
1. arciausiai jos esanciai blondinei. Tada dovana itekiama jai, nuplesus ipakavima- popiera randamas dar vienas uzrasas :
2. dovana skirta vyriausiam sventes dalyviui ...
... ir taip toliau skaitoma nuplesian kiekviena ipakavima...
Gal kas turite si zaidima?
QUOTE(B@sar @ 2011 07 10, 22:05)
Sveikos norejau pasiklausti ar zaidime "Pasizadu" sveciai traukia po viena kortele, ar po kelias, kiek ju bus is viso?
traukem po viena o korteliu tiek kiek zmoniu
QUOTE(B@sar @ 2011 07 10, 23:05)
Sveikos norejau pasiklausti ar zaidime "Pasizadu" sveciai traukia po viena kortele, ar po kelias, kiek ju bus is viso?
Taigi kaip sugalvojat, taip padarot. Ar čia koks įstatymas, kad privaloma laikytis taip ir ne kitaip Norit darot tiek kortelių, kiek svečių. Turit galimybių, fantazijos, noro ir pan., padarot daugiau kortelių, išsitrauks po kelias, daugiau pasižadės.
QUOTE(Lauravai @ 2011 07 05, 17:23)
Sveikos,va man taip pat su tom raidėm sunku sugalvoti žodžius reikia u,l,i raidėms daiktu pavadinimu .išvis nekyla jokių minčių,gal galit pagelbėti
U-uogiene
L-loterijos bilietas
I-ikrai
Musu vardas net is 9 raidziu ... Bet kiekvienai raidei jau turiu sugalvojus po daikta ... Kazkaip vienas is paciu idomiausiu zaidimu man sis, labai lengvai sekesi sugalvot daiktus
QUOTE(GitanaZ @ 2008 04 09, 17:46)
Sveikos mamytės ar būsimos krikštamotės
Turiu keletą pasiūlymų krikštynų šventei paįvairinti, gal ir jums patiks.
visi pvz. jau išbandyti ir atrodo ,kad puikiai pavyko
Siūlau duoti svečiam lapeliusi r paprašyti,kad jie padėtų išrinkti vaikučiui profesiją, kurią turi užrašyti į lapelį. Vienu žodžiu kuo bus vaikutis užaugęs .
ir kai surašys sudėti visus lapelius į maišelį ir vaikutis išsitrauks būsimą profesiją ir tą žmogų apdovanoti,kurio buvo lapelis ištrauktas. Tai žinokite labai įvairių ir įdomių profesijų prigalvoja svečiai,galima prisijuokti, nes paskaitomi ir likusieji variantai.
Kitas pasiūlymas krikštynoms:
Buvau pasidariusi medį su žiedais.Ant žiedų buvo surašytos užduotys, kiekvienas išsitraukęs ją turėjo atlikti. keletas pvz. užduotėlių:
1.pamokyti vaikutį visiems gerai žinomą dainelę "Du gaideliai" ir ją inscenizuoti.
2.pasakyti vaikučiui savo vaikystės pamėgtą eilėraštį ir žinoma ateityje prižadėti išmokyti.
3.padainuoti lopšinę.
4.pasakyti linkėjimą.
5.pasižadėti išleisti tėvus savaitgalį pailsėti ir pabūti su vaikučiu.
6.galima prisigalvoti įvairių užduotėlių,kad užtektų visiems svečiams.
Tikiuosi,kad padėjau, sekmės visoms
Turiu keletą pasiūlymų krikštynų šventei paįvairinti, gal ir jums patiks.
visi pvz. jau išbandyti ir atrodo ,kad puikiai pavyko
Siūlau duoti svečiam lapeliusi r paprašyti,kad jie padėtų išrinkti vaikučiui profesiją, kurią turi užrašyti į lapelį. Vienu žodžiu kuo bus vaikutis užaugęs .
ir kai surašys sudėti visus lapelius į maišelį ir vaikutis išsitrauks būsimą profesiją ir tą žmogų apdovanoti,kurio buvo lapelis ištrauktas. Tai žinokite labai įvairių ir įdomių profesijų prigalvoja svečiai,galima prisijuokti, nes paskaitomi ir likusieji variantai.
Kitas pasiūlymas krikštynoms:
Buvau pasidariusi medį su žiedais.Ant žiedų buvo surašytos užduotys, kiekvienas išsitraukęs ją turėjo atlikti. keletas pvz. užduotėlių:
1.pamokyti vaikutį visiems gerai žinomą dainelę "Du gaideliai" ir ją inscenizuoti.
2.pasakyti vaikučiui savo vaikystės pamėgtą eilėraštį ir žinoma ateityje prižadėti išmokyti.
3.padainuoti lopšinę.
4.pasakyti linkėjimą.
5.pasižadėti išleisti tėvus savaitgalį pailsėti ir pabūti su vaikučiu.
6.galima prisigalvoti įvairių užduotėlių,kad užtektų visiems svečiams.
Tikiuosi,kad padėjau, sekmės visoms
Mes darysime jūsų antrą pasiūlymą apie medį, bet kad niekaip nesugalvojam daugiau užduočių... Gal galit pasakyt, kokios užduotys buvo pas jus krikštynose? Būčiau labai dėkinga.
Gal kas turite juokinga tecio monologa? turiu mamos " kol nebuvau mama, mano drabuziai budavo svarus ir t.t. ..."
QUOTE(gegne2 @ 2011 07 13, 07:35)
Gal kas turite juokinga tecio monologa? turiu mamos " kol nebuvau mama, mano drabuziai budavo svarus ir t.t. ..."
gal galit visa monologa ikelti
QUOTE(Rusnė g. @ 2011 07 12, 18:10)
Mes darysime jūsų antrą pasiūlymą apie medį, bet kad niekaip nesugalvojam daugiau užduočių... Gal galit pasakyt, kokios užduotys buvo pas jus krikštynose? Būčiau labai dėkinga.
O gal šiaip kas darė tokį medį, gal gali padėti? Dėkinga būčiau.
Prasom, gal kas turit teciam kazka panasaus?
KOL DAR NEBUVAU MAMA...
Kol dar nebuvau mama darydavau ir valgydavau karštą maistą.
Mano rūbai nebuvo demėti. Telefonu kalbėdavau ramiai.
Kol dar nebuvau mama miegodavau tiek , kiek norėdavau.
Ir niekada nesijaudindavau dėl to, kad vėliau ėjau gult.
Šukuodavausi ir valydavausi dantis kasdien.
Kol dar nebuvau mama tvarkydavau namus kasdien.
Ir niekada nesuklupdavau ant žaislų ir nepamiršdavau lopšinės žodžių.
Kol dar nebuvau mama net nesusimąstydavau, ar kambarinės gėlės nenuodingos. Ir niekada negalvojau apie skiepus.
Kol dar nebuvau mama niekas nebuvo manęs apkakojęs, apvėmęs, apkramtęs, apsisiojęs, apžnaibęs savo mažais pirščiukais
Kol dar nebubau mama pilnai atsakiau už savo protą, savo mintis, ir savo kūną. Miegodavau visą naktį.
Kol dar nebubau mama niekada neverkiau matydama ašaras. Niekada nesikraustydavau iš proto iš laimės vien dėl paprasčiausios šypsenos. Niekada nesėdėdavau naktį žiūrėdama į miegantį vaiką.
Kol dar nebuvau mama niekada nelaikydavau rankose
Miegančio vaiko, nes gaila padėti. Niekada mano širdis nesudrebėdavo į tūkstančius dalelių, kad kažkam negalėjau palengvinti skausmo. Niekada nemaniau, kad kažkas toks mažas gali pakeisti mano gyvenimą taip stipriai. Aš nežinojau, kad galėjau kažką taip stipriai mylėti. Ir nežinojau, kad man patiks būti mama.
Kol dar nebuvau mama nežinojau ką reiškia jausti tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno. Ir nežinojau, koks ypatingas jausmasyra pamaitinti alkaną kūdikį. Nežinojau, kad vaiką ir mamą sieja tiek daug. Ir nežinojau, kažkas toks mažas galėtų paverstimane tokia svarbia.
Kol dar nebuvau mama aš niekada neatsikeldavau kas 10 minučių tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje. Ir niekada nejutau tos šilumos, džiaugsmo, meilės, stebuklo, pasitenkinimo būti mama. Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama.
KOL DAR NEBUVAU MAMA...
Kol dar nebuvau mama darydavau ir valgydavau karštą maistą.
Mano rūbai nebuvo demėti. Telefonu kalbėdavau ramiai.
Kol dar nebuvau mama miegodavau tiek , kiek norėdavau.
Ir niekada nesijaudindavau dėl to, kad vėliau ėjau gult.
Šukuodavausi ir valydavausi dantis kasdien.
Kol dar nebuvau mama tvarkydavau namus kasdien.
Ir niekada nesuklupdavau ant žaislų ir nepamiršdavau lopšinės žodžių.
Kol dar nebuvau mama net nesusimąstydavau, ar kambarinės gėlės nenuodingos. Ir niekada negalvojau apie skiepus.
Kol dar nebuvau mama niekas nebuvo manęs apkakojęs, apvėmęs, apkramtęs, apsisiojęs, apžnaibęs savo mažais pirščiukais
Kol dar nebubau mama pilnai atsakiau už savo protą, savo mintis, ir savo kūną. Miegodavau visą naktį.
Kol dar nebubau mama niekada neverkiau matydama ašaras. Niekada nesikraustydavau iš proto iš laimės vien dėl paprasčiausios šypsenos. Niekada nesėdėdavau naktį žiūrėdama į miegantį vaiką.
Kol dar nebuvau mama niekada nelaikydavau rankose
Miegančio vaiko, nes gaila padėti. Niekada mano širdis nesudrebėdavo į tūkstančius dalelių, kad kažkam negalėjau palengvinti skausmo. Niekada nemaniau, kad kažkas toks mažas gali pakeisti mano gyvenimą taip stipriai. Aš nežinojau, kad galėjau kažką taip stipriai mylėti. Ir nežinojau, kad man patiks būti mama.
Kol dar nebuvau mama nežinojau ką reiškia jausti tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno. Ir nežinojau, koks ypatingas jausmasyra pamaitinti alkaną kūdikį. Nežinojau, kad vaiką ir mamą sieja tiek daug. Ir nežinojau, kažkas toks mažas galėtų paverstimane tokia svarbia.
Kol dar nebuvau mama aš niekada neatsikeldavau kas 10 minučių tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje. Ir niekada nejutau tos šilumos, džiaugsmo, meilės, stebuklo, pasitenkinimo būti mama. Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama.