Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai naujagimiui, kūdikiui

nelabai supratau ar i skelbimu lenta papuoliau ar kur kitur doh.gif
jei i tema tai as daug nedejau tu rubeliu, bet ir gailejausi, geriau jau daugiau negu per mazai, nes buvo kad perrenginejant apsysino svarius rubelius tai ju jau nebeuzdejau, o ir siaip daznai kazkaip perrenginejamas lelius, be to dar priklauso kiek dienu ligoninej praleisit wink.gif aisku kai pritruks gali vyras atvest wink.gif
Atsakyti
Aš į ligoninę nusipirkau visko po 5 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2009 08 25, 15:33)
Gal kas gali pasakyti kokio dydžio kepurytes reikia naujagimiui, ten cm rašo

as pirkau 36cm
Atsakyti
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus? blink.gif Ar čia kalba eina apie tokius šliaužtukus kur be pėdučių?
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 15:21)
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus?  blink.gif Ar čia kalba eina apie tokius šliaužtukus kur be pėdučių?

Galima ir su pedutem,na man uzsidedavo ir gana lengvai,juk tos kojytes tokios mazutes buna,kad su kojinytem kuo puikiausiai telpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 14:21)
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus?  blink.gif Ar čia kalba eina apie tokius šliaužtukus kur be pėdučių?

kuo puikiausei uzsimauna ,tik kojinyte turi buti plona ,ne tokia lasinine
as buvau suneliui prisimezgus plonu kojinyciu tai visi sliauztukai ir pedkelnyte uzsimaudavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 14:21)

Šliaužtai gi nebūna aptemti.Kuo puikiausiai telpa.Kūdikio kojinytės ilgis turi būti apie 7-8cm. mirksiukas.gif
Atsakyti
raso cia mamos apie vaiko buvima pilve, tai tipo siluma megsta doh.gif toli grazu ne. vaikams labiau patinka ir jie geriau jauciasi, kai vesiau, o ne kai karsta ar per silta. taigi bent jau namie geriau maziau, o ne daugiau tongue.gif

bet jau kaip prirengia kai kurios lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei jus domina tapukai vaikučiams užmeskit akį į mano parašą 4u.gif
Atsakyti
Aš norėčiau patarimų iš mamyčių, kurių leliukai gimė vasarą. Kaip rengėt savo naujagimius ir kokie rūbeliai buvo reikalingiausi ir kokie buvo visai nereikalingi?
Galvoju apie būsimą kraitelį ir kyla klausimų. Kai gimė pirmoji rudenį, tai buvo viskas aišku, kad pirkti viską kas šilta smile.gif
Vilnonių kojinyčių pačioje pradžioje, ligoninėje, turbūt vis tiek reikia? O kaip su marškinukais,ilgom rankovėm, tie kur būna kartu su pirštinytėm, ar jų irgi reikia g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 02 16, 18:45)
kuo puikiausei uzsimauna ,tik kojinyte turi buti plona ,ne tokia lasinine
as buvau suneliui prisimezgus plonu kojinyciu tai visi sliauztukai ir pedkelnyte uzsimaudavo thumbup.gif

kaip atrodo lašininė kojinė? biggrin.gif Aš saviškei audavau normalias,paprastas vilnones kojines ir į šliaužtuką kuo puikiausiai tilpdavo,bet jau nedėdavau jokių pėdkelnių. Na nebent pas jus lb šalta.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 04 14, 18:29)
raso cia mamos apie vaiko buvima pilve, tai tipo siluma megsta  doh.gif toli grazu ne. vaikams labiau patinka ir jie geriau jauciasi, kai vesiau, o ne kai karsta ar per silta. taigi bent jau namie geriau maziau, o ne daugiau  tongue.gif

bet jau kaip prirengia kai kurios  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti