mano, dukrele gime gruodi, tai visa ziema as ja rengdavau taip: vilnones kojines ant basu kojiciu, bodziukas, siltesnis megztukas, sliauztinukai ir vokelis, bet jis laaaaabai siltas ir ant virsaus uzklodavau pleduku. Jai nebuvo nei per karsta nei per salta. O dabar, kai yra silciau, rengiu taip pat tik silta vokeli pakeiciau i siek tiek lengvesni kombinezona.
QUOTE(Debesiukee @ 2008 03 18, 13:24)
tai aisku reikia rengti kaip kad save beveik, gi nosyte palieti, jei silta tai viskas ok
Nosyte ne rodiklis ar vaikui salta ar ne. Reikia tikrinti tarpumente arba rankytes, arba nugaroje kakla
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 02 11, 13:08)
geriau mažiau iš pradžių, o vėliau pagal situaciją prisipirksi kiek reikės.Be to man pvz. bodžių reikėjo daugiau nei visi rašo, o šlaužtų būtų dviejų užtekę.
pilnai sutinku mums taip pat buvo
Kad jau radau šią temą... O kokio dydžio pirkti drabužėlius eiti į lauką, jei vaikiuks gims žiemą, na jų bent 3 - 4 mėn reiks, nesinorėtų labai keitalioti nes šilti rūbeliai visgi brangesni
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 28, 18:36)
Kad jau radau šią temą... O kokio dydžio pirkti drabužėlius eiti į lauką, jei vaikiuks gims žiemą, na jų bent 3 - 4 mėn reiks, nesinorėtų labai keitalioti nes šilti rūbeliai visgi brangesni
Jei kalbi apie kombinezona ziemini, tai reiktu kokio 68 ar 74 dydzio. Tada tikrai uzteks ilgam
QUOTE(daktare77 @ 2009 07 29, 17:26)
Jei kalbi apie kombinezona ziemini, tai reiktu kokio 68 ar 74 dydzio. Tada tikrai uzteks ilgam
aga apie tą patį
Gaila kad niekur negaliu apžiūrėt kaip ten jie atrodo ir t.t. nes dar ne sezonas
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 10:59)
Tik nereikia daug pirkti. Porą šliaužtų, kepurytę, sauskelnių 2-o dydžio. Turėti vilnones kojines vaikui. Na, jeigu žiemą gims, tai gal sunkiau. Bet kai manieji gimę vasarą, tai tikrai džiaugiausi, kad neapsikroviau rūbeliais. Be to, pagimdžiusi gi nebūsi uždaryta kažkur. Bet kada galėsi išeiti ir nusipirkti to, ko IŠ TIKRO reikės.
Pritariu svarbiausia, neprisipirkti ju! Kaip jau ir buvo mineta, jei reiks, nusipirksi, ko truksta As pati netaip jau ir daug tu rubeliu nusipirkau,o dabar paziurejau, kad kai kurie tik pora kartu uzdeti, o jau permazi. Jei turesiu antra, isvis kelis nusipirksiu, o ko truks, gimus vaikui dapirksiu, juk ne tundroj kokioj gyvenam
Mums prireike mazdaug po 4-5 sliauztus kiekvienam, po tiek pat bodziuku, dar reikejo vieno-dvieju siltesniu kostiumeliu*2, dzemperiuko*2, keliu kepuryciu plonu*2
Na kadangi ziema gimem, tai kombinezono*2 (didesnio nei 68 d. nepirkciau, nes naujagimis paskes 74) zieminiu kepuriu*2
Zodziu nemazai dviem vaikam visko reikejo
Na kadangi ziema gimem, tai kombinezono*2 (didesnio nei 68 d. nepirkciau, nes naujagimis paskes 74) zieminiu kepuriu*2
Zodziu nemazai dviem vaikam visko reikejo
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 28, 18:36)
mano pirmasis gimė spalio gale, o antrasis gruodžio vidury, taigi abiem šaltuoju metu laiku. Kombinzoną pirkau 68 dydžio, užteko abiem per žiemą ir pavasarį.
Megztukų turėjau 3, šiltesnių kelnyčių irgi 3.
Šliaužtų man reikėjo daugiau nei 2-3, turėjau po 5-6. Gal mano vaikai kitokie, gal augint nemoku, bet tai ištepdavo, tai prasiusiodavo, o kasdien plauti nenorėjau.
Gal kas gali pasakyti kokio dydžio kepurytes reikia naujagimiui, ten cm rašo
QUOTE(Renacio @ 2009 08 25, 13:33)
Gal kas gali pasakyti kokio dydžio kepurytes reikia naujagimiui, ten cm rašo
36-38cm