Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai naujagimiui, kūdikiui

Labai norėčiau paklausti, o nežinau kur čia ieškoti tokios temos ir negaliu, nes labai jau sunku vien prie kompo prisėst. Taigi ar išskalbiate apatinius drabužėlius naujagimiui, visiškai naujus, pirktus tik parduotuvėje prieš naudojimą, nes kelis išsiskalbiaiu ir tai man jau žygdarbis, o jau išlygint su savo sunkiu nėštumu tai jau buvo vaje vaje doh.gif Taigi ar tai būtina, kaip darote ?????? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 06 18, 09:07)
Labai norėčiau paklausti, o nežinau kur čia ieškoti tokios temos ir negaliu, nes labai jau sunku vien prie kompo prisėst. Taigi ar išskalbiate apatinius drabužėlius naujagimiui, visiškai naujus, pirktus tik parduotuvėje prieš naudojimą, nes kelis išsiskalbiaiu ir tai man jau žygdarbis, o jau išlygint su savo sunkiu nėštumu tai jau buvo vaje vaje doh.gif Taigi ar tai būtina, kaip darote ?????? Ačiū 4u.gif

as tai lyginau ir skalbiau 4u.gif
Atsakyti
Mes pradziai turejom keleta palaidinukiu, kelnyciu, bodziuku ir siltesniu svarkeliu.Daug tikrai nereikia, juk naujagimiai ju nesunesioja, neistepa, beto ir labai greit isauga ax.gif Taip pat vilnones kojinytes, dar labai priverte pirstinytes, kadangi buvo pas mus ziema ir net kambary saltoka. Pora plonu kepuryciu dar.
Atsakyti
Kol nepazinojau gerai savo vaiko reakcijos i klimata rengdavau taip: tiek kiek as +dar vienas sluoksnis rubeliu, bet dabar jau labai gerai matau kaip ji reaguoja mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pirmagimė gimė rugpjūtį, buvo karštą, o aš, jauna mama, prirengiau vaiką pirmam išėjimui į lauką, dar pleduką užklojau (niu tokį plonytį) ir dar uždėjau kojų apsaugą vežimui doh.gif man atrodė - tokia mažutė, kad tik nesušaltų ax.gif Rezultatas - prakaitinė doh.gif
Dabar būsiu protingesnė mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 07 21, 15:26)
mano pirmagimė gimė rugpjūtį, buvo karštą, o aš, jauna mama, prirengiau vaiką pirmam išėjimui į lauką, dar pleduką užklojau (niu tokį plonytį) ir dar uždėjau kojų apsaugą vežimui doh.gif man atrodė - tokia mažutė, kad tik nesušaltų  ax.gif Rezultatas - prakaitinė  doh.gif
Dabar būsiu protingesnė mama biggrin.gif

Ir man panašiai buvo, o aš žioplikė buvau, net išsigandau - kas čia per išbėrimas doh.gif
Dabar tikrai daug ką prisiminus juokas ima doh.gif bet visad būna pirmas kartas, gyveni ir mokaisi ax.gif cool.gif
Atsakyti
o kaip rengti i lauka pavasarinuka? (kovo- balandzio men.)
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2008 02 02, 20:49)
o kaip rengti i lauka pavasarinuka? (kovo- balandzio men.)

Kazkokiu nesiltu kombindzonu ar vokeliu mirksiukas.gif Kovas dar pakankamai saltas buna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minimaus: 02 vasario 2008 - 20:41
vaiku parduotuvese pilna visko naujagimiam is 100 procentu medvilnes thumbup.gif
Atsakyti
Bet is naturalios vilnos yra ne visur, oji penkis kartus siltesne uz medvilne.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2006 09 30, 08:00)
Tik nesuprantu kam prie +23 vaikui vilnonės kojinės ir kepurė namuose ? Net ir lauke nei to nei ano nedėjau prie tokios temperatūros.
Namie vilnones kojines ir kepurę dėjau tik tada, kai lauke buvo šalta, o pas mus atsitiktinai pamiršo įjungti šildymą  doh.gif  O šiaip kam tos kojinės ir kepurės ?

Vilnones kojines gerai del to, kad vaikiuko padukuose yra visokiu tasku ir vilna juos stimuliuoja. O tai reiskia, kad vaikiukas geriau vystosi. Sitaip sake mums per motinystes kursus. Be to, net ir gimdymo namuose 2.gif uzdejo valdiskas kojines.
Atsakyti
tai aisku reikia rengti kaip kad save beveik, gi nosyte palieti, jei silta tai viskas ok thumbup.gif
Atsakyti