Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai naujagimiui, kūdikiui

o as visada rankytes stengdavausi atviras laikyti, kad su savimi ir aplinka liesdamas susipazintu 4u.gif
o kepurytes tik i lauka einant dedavomes ax.gif
diena muvedavom bodziukus trumpom rankovem, kelnytes arba sliauztinukus, tiesa dar vilnones kojinytes ant nuogu peduciu...jei saltesne dienatai ilgom rankovytem koki rubeli apvilkdavau rolleyes.gif
manau nereikia vaiko prirengti labai jau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 09 27, 20:20)
Bodžiukas + šliaužtukai. Jokių kepurių ar pirštinių  nedėjau ir nededu - grūdintis turi tongue.gif Dabar išvis tik su bodžiuku ilgom rankovėm, namie 22 laipsniai, šilta. Kojinytes dar užmaunu ir viskas.

Mes irgi leliu grudinom. Visa vasara prabuvom sodyboj. Vasara buvo karsta, tai lelyte vezimukyje gulejo visiskai nuoga. Net ir maudydavom vakarais lauke. Nei kojiniu, nei kepurytes nededavau.
Atsakyti
Aš tai praktiškai nustojau dėti pirštinites praėjus 1 svaitei po gimimo, bet stebėdavau varlytę mirksiukas.gif O naktį tekdavo ir uždėti, bet jau po dviejų savaičių nusprendem miegoti be jų, mat dukryte nelabai domėjosi veiduku. Apskritai, manau viskas priklauso nuo vaikelio - reikia ji stebėti, jei matai, kad nuolat liečia veiduką, tai gal ir reiktų tų prištinyčių, nors, aš manau, geriau jau vaiko odelė kvepuoja ir bė jų.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2006 09 26, 13:14)
Savaja mazyle rengiu tik siaustinuku(arba bodziuku) ir sliauztais. Aisku dar ant kojyciu kojines vilnones ir kepuryte. Manau tokiu oru (+23 laipsniai silumos) jai visiskai uztenka. Yra toks posakis: renk vaika vienu rubeliu daugiau nei save. Mama laksto su marskineliais, o mazyle manau nesala su dviem rubeliais.

Tik nesuprantu kam prie +23 vaikui vilnonės kojinės ir kepurė namuose ? Net ir lauke nei to nei ano nedėjau prie tokios temperatūros.
Namie vilnones kojines ir kepurę dėjau tik tada, kai lauke buvo šalta, o pas mus atsitiktinai pamiršo įjungti šildymą doh.gif O šiaip kam tos kojinės ir kepurės ?
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 09 30, 08:00)
Tik nesuprantu kam prie +23 vaikui vilnonės kojinės ir kepurė namuose ? Net ir lauke nei to nei ano nedėjau prie tokios temperatūros.
Namie vilnones kojines ir kepurę dėjau tik tada, kai lauke buvo šalta, o pas mus atsitiktinai pamiršo įjungti šildymą  doh.gif  O šiaip kam tos kojinės ir kepurės ?

drinks_cheers.gif su vilnonem koinem per tokia temperatura doh.gif
o del kepurytes tai as dedavau.tokia plona. kad paprasciausiai koks vejelis, kad ir siltas, nepustu i ausytes ax.gif
Atsakyti
niu mes irgi be kepurytes... o va siandien jau ir vilnoniniu kojinyciu nebemovem... ax.gif siaip pas mus gana silta, tai tik vieno nesuprantu. Yra kokie +24 laipsniai, mazyle aprengta siaustinukais ir sliauztais, o tik kol pavalgydinu, buna neuzklota ir va ziurek jau nosike salta... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 30, 03:14)
drinks_cheers.gif su vilnonem koinem per tokia temperatura  doh.gif
o del kepurytes tai as dedavau.tokia plona. kad paprasciausiai koks vejelis, kad ir siltas, nepustu i ausytes  ax.gif

Kaip ir sakiau, kepurę dėdavau namie tik kai pačiai šalta būdavo ( kartais pamiršdavo įjungt šildymą blink.gif ) Lauke dėjau , nes gimė rudėnį, tai ir orai jau nebešilti buvo. Vasarą tikrai nebūčiau dėjus g.gif Mano panai nė karto nebuvo bėdų su ausim smile.gif
Aš renkdama vaiką laikausi paprastos taisyklės, jei man karšta, vaikui irgi karšta ir atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
Niekada namie kepuryciu jokiu nedejom:) Stengiuosi rengti taip kaip pati rengiuosi. Geriau jau biski nosyte saltesne, nei kad prakaituotu leliukas:) Pirstinyciu net neturejau... Nukarpydavom nagucius ir jokios bedos. Aisku buvo susibraizes, bet nesmarkiai. Namie dazhniausiai rengiu kuo patogesniais rubeliais. Kad galima greit butu perrenngti. Maniskis labai atpilineja, todel apranga keiciam labai dazhnai. Patogiausia man bodziukai:) Vasara budavo ir be kojinyciu.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunus gime ziema, tai kai jis buvo 3 sav. rengdavau marskineliais ir sliauztais. Arba bodziu ir kelnytem. Vilnones kojinytes dejau gal pirmus 2 men, kol ziema buvo. Pirstynytes liepe nuimti apsilankiusi pediatre, ji sake, kad taip vaikas geriau vystosi smile.gif Kepuryte dejau irgi tik pirmom dienom, ir po vonios pirmus tris-keturis menesius.

QUOTE(romanciuke @ 2006 09 30, 13:02)
siaip pas mus gana silta, tai tik vieno nesuprantu. Yra kokie +24 laipsniai, mazyle aprengta siaustinukais ir sliauztais, o tik kol pavalgydinu, buna neuzklota ir va ziurek jau nosike salta...  g.gif  blink.gif

Nosyte ne rodiklis ar vaikui salta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 09 30, 20:47)
Niekada namie kepuryciu jokiu nedejom:) Stengiuosi rengti taip kaip pati rengiuosi. Geriau jau biski nosyte saltesne, nei kad prakaituotu leliukas:) Pirstinyciu net neturejau... Nukarpydavom nagucius ir jokios bedos. Aisku buvo susibraizes,  bet nesmarkiai. Namie dazhniausiai rengiu kuo patogesniais rubeliais. Kad galima greit butu perrenngti. Maniskis labai atpilineja, todel apranga keiciam labai dazhnai. Patogiausia man bodziukai:) Vasara budavo ir be kojinyciu.

Pas mane viskas tas pats drinks_cheers.gif tik vaikas niekada neatpilineja, tai keiciu drabuzelius kiekviena diena po vonios. As irgi dazniausiai dedu arba bodziukus
su ilgom rankovem ir kojom arba bodziuka su trumpom rankovem, megztinuka, kelnytes ir kojines, vaikas patogiai jauciasi ir gali laisvai judeti. yahoo.gif

O dar niekaip negaliu suprasti, kam namie deti kepurytes juk vejo, skersveju namie nera, tai nuo ko ausytes saugoti? g.gif Ir kam tos pirstines??? Nukirpai vaikui nogucius ir viskas, tegul save liecia, juk pilve jo pirsciuku niekas nevarze, o cia gime ir mama ikiso jo rankytes i kazkokius maisiukus verysad.gif , net gaila ziureti i tokius vaikelius, na, bet gal mamos kurios deda pirstines turi tam tikru priezasciu. g.gif
Atsakyti
Aš tai nuo pat gimimo nedėjau namie nei kepuryčių, nei pirštinyčių, nes mano saulelei labai nepatikdavo smile.gif o dabar tai namie būnam su bodžiuku ir pėdklenėm... labai patogu ir nei karšta nei šalta... ax.gif
Atsakyti