Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai naujagimiui, kūdikiui

oi, man po šiai dienai čia skaudi tema doh.gif biggrin.gif
mano vaiks gimęs vasarą, tai mažiuką dar maždaug žinojau, kaip rengt, o va dabar pavasarį tai laiks nuo laiko gerai apsirinku doh.gif
nu lyg stengiuosi kaip save rengt, bet vis tiek tikrai buvo dienų, kai buvau aprengus per šiltai, ir buvo, kai per šalta vaikui buvo doh.gif nes oras kažkaip labai staigiai kaitaliojosi doh.gif
Atsakyti
mano mazoji dar tik 3 su puse savaites, tai va ir kilo klausimas kajp rengiat tokius mazylius? Ar butinai maunate siautinukus, kurie dengia visa delniuka ar galima kad pirsciukai butu laisvi? Ir aplamai kokius rubelius naudojat? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2006 09 25, 16:10)
mano mazoji dar tik 3 su puse savaites, tai va ir kilo klausimas kajp rengiat tokius mazylius? Ar butinai maunate siautinukus, kurie dengia visa delniuka ar galima kad pirsciukai butu laisvi? Ir aplamai kokius rubelius naudojat?  ax.gif  blush2.gif

as rankutes palikdavau be pirstiniu, maziukai pasauli pazista per lietima smile.gif namuose dazniausiai rengiu sliauztais, jei silta, bodziuka ir kojines, renkuosi ka nors patogesnio ir dukriukui ir sau, nes n kartu per diena reikes nurengt - aprengt
Atsakyti
aš tai dėdavau siaustinukus, tada marškinukus šiltesnius ir šliaužtus. Jei dėdavau tą kombinzoniuką, tai marškinukų ne. Ir būtinai vilnones kojinytes thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat sliauztinius, maikute siltesne, ir marskinukus kad butu su pirstinytem, nes labai nusibraizydavo
Atsakyti
Savaja mazyle rengiu tik siaustinuku(arba bodziuku) ir sliauztais. Aisku dar ant kojyciu kojines vilnones ir kepuryte. Manau tokiu oru (+23 laipsniai silumos) jai visiskai uztenka. Yra toks posakis: renk vaika vienu rubeliu daugiau nei save. Mama laksto su marskineliais, o mazyle manau nesala su dviem rubeliais.
Atsakyti
Dedavau marskinukus be pirstinyciu ir sliaustus kadangi gime karsta liepos menesi
Atsakyti
aš nuo pat gimimo savo sūnui nedėjau pirštinių, kad po truputi pratintųsi prie savo kūno. aišku iš pradžių pats savęs bijojo.
o rengiau taip kaip dieną, ne perkarštai: bodžiukas arba maikutė trumpom rankovėm, marškinėliai ilgom rankovėm ir šliaužtukai. pirmas 2sav. ant nuogų pėdučių dėjau vilnonias kojines, po to nebe.
Atsakyti
niu o mes vis galvojom kaip tuos bodzius isnaudot... blush2.gif nes visada su siaustinukais, o tu bodziu tai baisiai daug turim... bet kazkajp labaj baisu be pirstineliu kad nusibraizys... nors po truputi jau pradejau dienom leist trumpam ir be ju pabut... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2006 09 27, 11:28)
niu o mes vis galvojom kaip tuos bodzius isnaudot...  blush2.gif  nes visada su siaustinukais, o tu bodziu tai baisiai daug turim... bet kazkajp labaj baisu be pirstineliu kad nusibraizys... nors po truputi jau pradejau dienom leist trumpam ir be ju pabut...  ax.gif  4u.gif

Savo mergytei nededu jokiu pirstinyciu. Tegu oda pakvepuoja. O Nagiukus dailiai apkirpau ir kol kas nei vieno pabraizymo nesimato. mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif mes tai paprastai rengiame bodziukas is sliauztukai, nes pas mus namie 24 laipsniai, nesinori vaikiuko perkaitinti
Atsakyti
Bodžiukas + šliaužtukai. Jokių kepurių ar pirštinių nedėjau ir nededu - grūdintis turi tongue.gif Dabar išvis tik su bodžiuku ilgom rankovėm, namie 22 laipsniai, šilta. Kojinytes dar užmaunu ir viskas.
Atsakyti