Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai naujagimiui, kūdikiui

QUOTE(super_wife @ 2009 08 26, 12:26)

Oho kokios mazytes wub.gif o 40 jau per didele bus ? g.gif nes ziuriu vilnones , tai mazesniu nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 16 gruodžio 2012 - 10:38
Mamytės, gal jums kils įdėju kas per daiktas tas tarpas ir kokią jis naudą duoda auginant vaikučius? Nes aš nelabai supratau 4u.gif Gal čia tik dėl grožio? g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
keistoki rubeliai biggrin.gif
As labai neblogai apsipirkau Prismoj, kai buvo rubams 50 proc nuolaida. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 12 09, 13:49)
Mamytės, gal jums kils įdėju kas per daiktas tas tarpas ir kokią jis naudą duoda auginant vaikučius? Nes aš nelabai supratau  4u.gif Gal čia tik dėl grožio?  g.gif

user posted image

Man tai panašu į atsagstomą vietą pakeist sauskelnes nenurengus rūbelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 14 gruodžio 2013 - 20:04
Dar kilo minčių kad čia sysiojimui vasara, kad nelakstytų nuogas bet galėtų sysiot ir nereiktų keist kelnyčių smile.gif)
QUOTE(Sonrisita @ 2013 12 14, 20:03)
Man tai panašu į atsagstomą vietą pakeist sauskelnes nenurengus rūbelio smile.gif

Atsakyti
jei norisi įdomesnių, kokybiškų rūbelių - perku zulily. com, jie brangesni, o paprastai perku Gap, Oldnavy, Carter's rūbeliai kokybiški, taip pat h&m organinės linijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 02 vasario 2014 - 18:25
QUOTE(Yoli @ 2013 12 09, 14:49)
Mamytės, gal jums kils įdėju kas per daiktas tas tarpas ir kokią jis naudą duoda auginant vaikučius? Nes aš nelabai supratau  4u.gif Gal čia tik dėl grožio?  g.gif

Čia tiesiog skylė, per kurią matosi sauskelnės. Mačiau kažkada youtube vaizdelį, apie jau vaikštantį maždaug metinuką, na neplikas užpakalis kyšo, o sauskelnės baltuoja, keistokai atrodo..
Atsakyti
naujagimiams labiausiai norisi itin svelnaus audinio rubelio, tad rinkdavomes is eko medvilnes ir merino vilnos rubeliu, nors jie ir brangesni smile.gif
Atsakyti
Naujagimiui labai patogūs tokie per šoną segami apatiniai rūbeliai (pirkau eko medvilnės):

user posted image

user posted image

user posted image

O šiaip naujagimiui naudojau Carters ir Cunda rūbelius.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 02 11, 09:27)
Naujagimiui labai patogūs tokie per šoną segami apatiniai rūbeliai (pirkau eko medvilnės):

O šiaip naujagimiui naudojau Carters ir Cunda rūbelius.

Sutinku, ypač naujagimiaims tokie smėlinukai ar siaustinukai patogus, dar reikia, kad butu su uždaromis rankovėmis-tai super! Dar kombinezonu tokiu būna su išvirkščiomis siūlemis ir uždaromis rankovėmis .
Atsakyti
Na savo maziam pirkdavau next ir gap
seip daugiau patikdavo ir kokybe ir patogumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 12 09, 13:49)

user posted image
user posted image

cia gal is kinietisko puslapio? Kinijoje budama tokius maciau, nes ten mazai kas pampersus naudoja, tai uztat ir palikti tie klynai tokie, kad ant puoduko ar virs kriaukles nieko neatseginejant palaikyt kai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti