Minoxidilį perku Eurovaistinėj. Yra ir tas Regaine, ir generinis Minoxidil Inteli. Pirkau tik pastarąjį, nes jis dvigubai pigesnis. Nzn kaip ten su poveikiu, nes jokių stebuklų nepastebėjau, bet aš naudoju tik kartą per dieną. Nes nesinori kasdien galvą plauti. Naudoju ir 2%, ir 5% pakaitom. 5% prieš galvos plovimą iš vakaro, nes jis plaukus riebina. Vienintelis galimas šalutinis poveikis, kurį pastebėjau - daugiau tamsių plaukiukų ant viršutinės lūpos. Na čia dar viskas pakenčiama, išsipešioju juos ir tiek. Bet jokių paraudimų, niežėjimų ar pleiskanojimų ar ko ten dar niekad nebuvo. Nors tepu per visą galvą. Iš tikrųjų įdomu, ar būtų skirtuma, jei naudočiau Regaine ar Rogaine.
[/quote]
O kodėl perkate iš eurovaistinės Minoxidilą? Pažiūrėjau į jo kainą eurovaistinėje ir pakraupau... Nes aš pagal receptą užsisakinėju vaistinėj, kurioj gamina vaistus. Tai ten už buteliuką apie 19lt sumoku. Vos ne metams apsirūpinu. Tik vat kažkaip jokio skirtumo nematau tarp 2% ir 5%, nors jūs sakot, kad 5% yra riebesnis. O mano akim žiūrint - vienodas vandenėlis
O jums 1ml užtenka visai galvai? Nes aš tik sklastymą "palaistau". O perdozuoti bijau, nors šiaip jokio efekto, net ūselių, nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Lismore @ 2014 12 13, 20:53)
Lismore, 13 Gru 2014 - 20:53, parašė:
Lismore, 13 Gru 2014 - 20:53, parašė:
Labas visoms....jungiuosi ir as I jusu bureli... Ir Grigaitiene ir Sabuniene man diagnozavo androgenine alopecija
Grigaitiene tik paziurejus be jokiu issamiu tyrimu iskart pasake ir liepe naudoti minox 2% taip pat siule RPR...
Labas visoms....jungiuosi ir as I jusu bureli... Ir Grigaitiene ir Sabuniene man diagnozavo androgenine alopecija
Grigaitiene tik paziurejus be jokiu issamiu tyrimu iskart pasake ir liepe naudoti minox 2% taip pat siule RPR...
Aš irgi lankiausi pas gyd. Grigaitienė. Man irgi tą patį be jokių tyrimų pasakė. Tik man keistai pasirodė ir truputį abejonių jos profesionalumu sukėlė tai, kad ji man aiškino, kad pas mane tik viršugalvis išretėjęs, o visur kitur normalūs plaukai. Bet aš gi ne durna ir puikiai matau, kad VISOJE galvoje yra ženklus plaukų išretėjimas. Net specialių mokslų nereikia baigti, kad tą pamatytum.
Galvoju, reiks apsilankyt ir pas Sabuniene. Gal ji bent tyrimus kokius paskirs