mycia, 20 Rug 2012 - 19:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mycia, 20 Rug 2012 - 19:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Labas merginos,
Labai prasau, atsiliepkite tos, kurios turi bedu butent del androgeninio plikimo. Esu panikoje, nezinau nei ka daryti, nei nuo ko pradeti, nei pas ka kreiptis, nei ko laukti. Busiu dekinga uz visus patarimus...
Labai prasau, atsiliepkite tos, kurios turi bedu butent del androgeninio plikimo. Esu panikoje, nezinau nei ka daryti, nei nuo ko pradeti, nei pas ka kreiptis, nei ko laukti. Busiu dekinga uz visus patarimus...
Labas,
Pirma, ar tikrai jums plikimas? Kas nustate?? Nes kaip supratau, pas gyd. nebuvote..

Ar pakausis labai praplikes,ar tik pradzia?

dzhiedre, 17 Rgs 2012 - 16:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
dzhiedre, 17 Rgs 2012 - 16:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gal kas žinot ar galima kokiais nors tyrimais (kad ir kraujo) nustatyti ar tikrai tai androgeninis plikimas? Ar uztenka, kad plaukus apziurejus ta patvirtintu gydytoja? Pas mane seimoj nera nuplikusiu, o ir mano plaukai isretejo ne tik pakausyje, bet ir visoje galvoje. Tik tiek, kad pakausyje yra sklastymas, todel labiau ir matosi.
is kraujo tai tik hormoninei tyrimai gal but kazka parodytu nes androgeninis itakojamas hormonu

o siaip trichograma tai nustato
Tik darbar mane domina minoxidilas 5 %. Nuo sausio mėnesio vartoju 2 % (du kartus per per dieną). Jokio pagerėjimo nejaučiu. Įdomu, kas būtų, jei pradėčiau vartoti 5 %? Gal stipresnis efektas būtų ir užtektų tik vieną kartą į dieną pasitept? Gal yra žinančių?

dzhiedre, 19 Rgs 2012 - 10:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
dzhiedre, 19 Rgs 2012 - 10:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Dariausi trichograma. Bet man pasirodė, kad ji paprasčiausiai parodo kiek tų plaukų yra, ir kokia jų būklė. O priežastį gydytoja turi nustatyt.
Tik darbar mane domina minoxidilas 5 %. Nuo sausio mėnesio vartoju 2 % (du kartus per per dieną). Jokio pagerėjimo nejaučiu. Įdomu, kas būtų, jei pradėčiau vartoti 5 %? Gal stipresnis efektas būtų ir užtektų tik vieną kartą į dieną pasitept? Gal yra žinančių?

Negalima moterims vartoti 5% minoxidil'io, nes galimas kitu kuo vietu plaukuotumo padid.

ievvvvaa, 19 Rgs 2012 - 12:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ievvvvaa, 19 Rgs 2012 - 12:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Negalima moterims vartoti 5% minoxidil'io, nes galimas kitu kuo vietu plaukuotumo padid.

"Galimas plaukuotumo padidėjimas", tai dar nereiškia, jog būtinai tas plaukuotumas padidės

dzhiedre, 19 Rgs 2012 - 12:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
dzhiedre, 19 Rgs 2012 - 12:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
"Galimas plaukuotumo padidėjimas", tai dar nereiškia, jog būtinai tas plaukuotumas padidės
Na o iš kitos pusės, tai jei tik tokia bėda, tai niekis... Svarbiausia, kad ant galvos tas plaukuotumas padidėtų, o kad barzda ar ūsai pradės žėlt, tai labai abejoju
Man baisiausia, kad nebūtų kokio baisaus šalutinio poveikio vidaus organams.

Hmhmm

O šiaip man smalsu, kaip jūs susijusi su androgeniniu plikimu? Ar pati šią diagnozę turite, ar prie medikų esate? Juk be reikalo šia tema nesidomėtumėte

Siūlyčiau jums pasidaryti kraujo testą,nustatyti geležies kiekį organizme (ne tą paprastą)
O dėl 2 ir 5 procentų-siūlyčiau pačiai pasigooglinti ir pasiskaitinėti straipsnius,kad ir toje pačioje wikipedia,ir nuspręsite ką daryti.
Linkiu jums sėkmės,ir tikiuosi kad jūs laiku susigriebėte