Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ačiū, damos, labai malonu aciuks.gif Kaip suprantu, galima judėti toliau karsta.gif Mane kažko ant spalvų patraukė... Žiūrinėjau visokias foto ir atradau tokių skanių, spalvingų... užsikrėčiau spalvomis smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 08 20, 15:11)
o Tu kazkada seniau cia darei namu darbus? g.gif kad Tave pamenu is seniau rolleyes.gif

Aš čia kažkada anksčiau buvau užsukus, bet tik pasiklausinėti dėl fokuso.. Niekaip neišėjo su kitiniu gerai atlikti paties pirmojo nd... su 50uku lengviau pavyko, tai va ir sugrįžau db blush2.gif Tu gal dar atsimeni mane, nes minėjau, kad fotkinu su Pentax Kx. O aš tave prisimenu iš SM JAV temų 4u.gif

Beje, man irgi labai patiko foto temos pradžioje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 20 rugpjūčio 2012 - 22:01
Ačiū už komentarus,pirmoji buvo atsitiktinis kadras ir toks...nu keistokas,turbut apsvietimas mane suzavejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 08 20, 21:59)
truksta rankyciu ir truputi virsaus man ,murzinas veidukas,kad valge ar ne ? ar cia man vaidenasi ir fonas nelabai  smile.gif

o gal galit pakomentuoti mazdaug apie visa fs bendrai g.gif ar yra nors kazkas verto demesio blush2.gif fs
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 08 20, 21:59)
truksta rankyciu ir truputi virsaus man ,murzinas veidukas,kad valge ar ne ? ar cia man vaidenasi ir fonas nelabai  smile.gif

gal galima kokį paaiškinimą gaut, kada jų NETRŪKSTA? apie trūkstamas kūno dalis beveik kiekvienas komentaras, bet tikrai net ir profesionalų fotkėse ne visas žmogus pavaizduotas, todėl tikrai būtų ateičiai įdomu paskaityt teorijos, kada reik tų dalių, kada ne. Man Endži fotkėj rankų netrūksta.
Atsakyti
Yvette, aciu uz tema 4u.gif labai grazios Antano Sutkaus nuotraukos. taip idomu buvo paziuret, ypac Antano Vinkaus foto nustebino, koks pasikeites smile.gif
Endzi, man irgi matytas nickas, turbut ir senai, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 20, 22:05)

Endzi, man irgi matytas nickas, turbut ir senai, ane? g.gif

taip senokai ax.gif pradejau vel fotografuoti tik nuo pavasario turbut, kazkaip nesinorejo fotiko i rankas paimti todel ir dingau, matyt buvo fotografavimo krize biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 20 rugpjūčio 2012 - 22:13
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 20, 23:00)
Tu gal dar atsimeni mane, nes minėjau, kad fotkinu su Pentax Kx. O aš tave prisimenu iš SM JAV temų  4u.gif

a taip rolleyes.gif prisimenu dabar
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 20, 23:05)
gal galima kokį paaiškinimą gaut, kada jų NETRŪKSTA? apie trūkstamas kūno dalis beveik kiekvienas komentaras, bet tikrai net ir profesionalų fotkėse ne visas žmogus pavaizduotas, todėl tikrai būtų ateičiai įdomu paskaityt teorijos, kada reik tų dalių, kada ne.  Man Endži fotkėj rankų netrūksta.

man sioje nuotraukoje ju verkiant norisi biggrin.gif kitaip truksta apacios MAN ,mano akims smile.gif o profesionalai ir per alkunes kerta ir taisyklem bei teorijom ne visad naudojas yra taisykliu lauzymas ir t.t smile.gif as tiesiog ziuriu i nuotrauka ir sakau,kas man joje nepatinka,o kas patinka...paprasta smile.gif
Atsakyti
virdzzinija , žinok deduosi viską, ne tik čia pasakiusių,ir aplamai kas padeda dar iš šalies, atrodo tiek padeda,o vistiek kokia paklerus.. doh.gif unsure.gif

Va ryt, viena mamtytė su dviem vaikiukais paprašė pafotkint, aišku aš čia zyzus esu, tai va man praktika, jai foto.. BET... Va, gal tikrai vėl pamėginsiu ir š gausis ir vėl murmėsiu, kaip jūs visos kritikuojat.. biggrin.gif Bet be to, nebus niekada ir to WOW, juk, kas nerizikuoja... pabaigą žinot.. lotuliukas.gif

Praktika, kritika, fotkinimam fotkinam, dirbam, nemiegam, vistiek nušvis saulė horizonte, tik nereik nuleist rankų.. ax.gif
Iš tikro, pradėjau fotkint, kad augininių foto būtu gražių, poto dėl vaiko, db kad namie dar veiklos SAU turėčiau ir tik vėliau pagalvojau, kad jei, kada išeis gerai, visai nieko būtu už tai kapeiką gaut vaikui ant čipsų. biggrin.gif Bet tai ne pirmas planas ir taip tik mintys.. šiaip...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 20, 22:05)
gal galima kokį paaiškinimą gaut, kada jų NETRŪKSTA? apie trūkstamas kūno dalis beveik kiekvienas komentaras, bet tikrai net ir profesionalų fotkėse ne visas žmogus pavaizduotas, todėl tikrai būtų ateičiai įdomu paskaityt teorijos, kada reik tų dalių, kada ne.  Man Endži fotkėj rankų netrūksta.

Va va, dėl "galūnių", horizontų, fokusų ir pan. dalykų kartais ir linkiu, kad SM nusprogtų lotuliukas.gif Kai matoma ne esmė, mano nuomone. Man irgi netrūksta. Ir ta išpeikta pirmoji foto įspūdį paliko. Antra kaip tik nesąmoninga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 20 rugpjūčio 2012 - 22:31
QUOTE(rG. @ 2012 08 20, 23:30)
Ir ta išpeikta pirmoji foto įspūdį paliko. Antra kaip tik nesąmoninga  biggrin.gif

ir man lygiai taip pat ax.gif
Atsakyti
solo ir mano požiūriu netrūksta rankų 4u.gif visai mielas portretukas mergytės, tik gal vos kitaip kadruočiau.

QUOTE(rG. @ 2012 08 20, 22:30)
Va va, dėl "galūnių", horizontų, fokusų ir pan. dalykų kartais ir linkiu, kad SM nusprogtų  lotuliukas.gif  Kai matoma ne esmė, mano nuomone.  Man irgi netrūksta. Ir ta išpeikta pirmoji foto įspūdį paliko. Antra kaip tik nesąmoninga  biggrin.gif

matai, man irgi užkabino ta pirma foto...bet vat į ją žiūrint nu matosi labai kad tai atsitiktinis kadras...tikrai...jis įdomus, bet su trūkumėliais, kažkoks neišbaigtas.. ARBA norėtųsi matyti visą seriją...

vat įdomu ar daugiau foto yra iš vakarinės fotosesijos bigsmile.gif
Atsakyti