Sveikos,
po ilgu tylėjimo mėnesių ir pasyvaus skaitymo norėčiau vėl prie jūsų prisijungti. Namų darbus kadaise atsiskaičiau,bet jei nuvarysit atliksiu juos ir vėl. Kad negrįžčiau tuščiomis atnešu ir porą paskutinių foto.
QUOTE(sherry @ 2012 08 20, 21:35)
Sveikos,
po ilgu tylėjimo mėnesių ir pasyvaus skaitymo norėčiau vėl prie jūsų prisijungti. Namų darbus kadaise atsiskaičiau,bet jei nuvarysit atliksiu juos ir vėl. Kad negrįžčiau tuščiomis atnešu ir porą paskutinių foto.
ANTRA PATINKA, PIRMA IRGI BET NEPATINKA KAD UZGUOZIA VEIDA
QUOTE(isora @ 2012 08 20, 22:15)
Klausau aš, klausau tų nuomonių, bet kame esmė, kad aplink yra fotografų kurie neturi kada SM sėdėt, ir sako šaunu, bandai stengiesi, varyk, geryn eini, kad ir po žingsnelį.. Bet eini, ir nueisi.. Kažkada aišku nueisiu..
Ačiū, visom gaištančiom laiką.
Ačiū, visom gaištančiom laiką.
esme kitur ,kad noro neuztenka reikia ir kryptingu pastangu tam tikslui pasiekt ,kurio sieki: ziniu ir daug visko cia jau rase pazengusios ir nesinori kartotis .Dauguma nori eiti ir nueiti ,bet ne visi teisingai eina (kalbu apskritai),kad prieiti ten kur nori nueiti ir po to gaunas kas gaunasi va .Jei fotografuojama ir norima uz tai pinigus kazkada imt ir instrukcija laikyt stalciui (neskaicius ar vos vos),nu man niekaip nedasunta
pasisakiau tik tarp kitko ,as stebiuos geraja prasme ,kaip zmones kai kurie cia gaista laika ir raso patarimus,kritika ir pan. O kas nori fotografuoja ir fotografuos ir desis in galvele viska ,praktikuosis ir viskas bus gerai,tik nereikia nervintis
QUOTE(rG. @ 2012 08 20, 20:05)
Dingo tas say postas, kad zmones tikisi graziu nuotrauku, kai fotkina su muiline draugai,gimines ir t.t.Kai nesamdo fotografo..
Tai jus norite pasakyti, kad nevalia fotografuoti?
Juk taip nera... Zmones nera visi reiklus be galo...Pagaliau, ne visiems nuotraukos yra pagrindinis sventes dalykas....
As dabar apskritai kalbu, nebekisant RK vestuviu fotografavimo
Dabar susidaro ispudis, kad jei nemoki - nefotografuok nieko, nes nuvilsi
QUOTE(Yvette @ 2012 08 20, 20:31)
džiugu, reiškias tikslas pasiektas
Kas atidarinėsit naujas temas, įkelkit kelias foto ir nuorodą į dar nepristatyto fotografo www.
Kas atidarinėsit naujas temas, įkelkit kelias foto ir nuorodą į dar nepristatyto fotografo www.
Aciu uz tema....nerealios nuotraukos...Ypac patiko pirmoji ir ta su mergyte, laikancia tecio/senelio ranka...Nereali...
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 20, 21:14)
Ispudinga. I tokias foto paziurejus atrodo, kad mano fotikas ir objektyvas blogi
Oj, zmogau....Fotografuoja ne fotikas su objektyvu, o zmogus...
Net su muiline galima padaryti puikiu nuotrauku, jei muiline atsiranda gerose rankose
Ir gerai fotografuoti kartais gali nepavykti niekada, nepaisant brangiausios technikos...Negi tu net to nesuvoki....
Labai patiko Edzi nuotrauka is praejusios temos....Labai labai...
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 20, 21:41)
oi kaip malonu
Sveikos,
pirmoje šviesa vakarinė labai graži, bet pačios foto nelabai supratau...tas bumbulas/gėlė merginai ant veido negerai, nesimato emocijos, pasvirimas jos, lyg tuoj nugrius, judesys neaiškus. Nelabai minties supratau
antroje gražus suknelės plazdėjimas, emocija patinka, tas susimąstymas, jb visai nieko, nors aš dar kontrastinčiau
QUOTE(sherry @ 2012 08 20, 20:35)
Sveikos,
Welcome.
Pirmoji tikrai nepatiko Poza "krentanti", tos geles ar kas cia, veida uzdengia ir sukuria vaizda, kad mergina vienaranke, is abeju pusiu vietos nieko nesakancios pilna... Net tas grazus apsvietimas nieko negelbsti
Antroji man labai patiktu, jeigu ne taip dirbtinai sudetos merginos rankos, dabar jos viska gadina.
Sveikos,
pirmos nesuprantu idėjos. Kas rankose? Kam? Ką veikia?
sherry niu ir man pirmoji ui nea visai pritariu anksciau sakusioms antra kirpciau ,bet siaip patikti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 20, 22:41)
Oj, zmogau....Fotografuoja ne fotikas su objektyvu, o zmogus...
Net su muiline galima padaryti puikiu nuotrauku, jei muiline atsiranda gerose rankose
Ir gerai fotografuoti kartais gali nepavykti niekada, nepaisant brangiausios technikos...Negi tu net to nesuvoki....
Zinau zinau sita, juk tik pajuokavau
ACIU VISOMS ir geros savaites, o as einu tobulintis , kita savaite pasirodysiu
sakykit o kaip si, neperspausta?
QUOTE(Endži @ 2012 08 20, 22:54)
sakykit o kaip si, neperspausta?
truksta rankyciu ir truputi virsaus man ,murzinas veidukas,kad valge ar ne ? ar cia man vaidenasi ir fonas nelabai